Na,csak jönnek a hüle szmájlik...
Tessék!Már meg is akarsz rontani...
wagy Moncyt??
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 14:29

Tessék!Már meg is akarsz rontani...

wagy Moncyt??

Törölt felhasználó (94621)

He-he, bagoly mondja..

Mondtam Gyuri, hogy elbaxták a délelőtti utamat, nem nagyon tudok örülni!

Na baccus...
Már egyből megint a cexen jár az agyatok
Úgy gondoltam lenyírjátok a gyepet Én meg elballaghatok kirándulgatni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 14:35
Már egyből megint a cexen jár az agyatok

Úgy gondoltam lenyírjátok a gyepet Én meg elballaghatok kirándulgatni

Mi lesz a jutalom? megyünk Gyurival ha utána nyaldoshatunk, márminthogy téged! ha kell eltoljuk a fűnyíródat egy pillanat alatt!

Mi lesz a jutalom? megyünk Gyurival ha utána nyaldoshatunk, márminthogy téged! ha kell eltoljuk a fűnyíródat egy pillanat alatt!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Na adok jutalmat...
Naaa ki akarja tolni a fűnyírót?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 14:29
Naaa ki akarja tolni a fűnyírót?

He-he, bagoly mondja..

He-he, bagoly mondja..

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Jól tetted... Én sem álltam meg szó nélkül..
Boááá.... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 13:45
Boááá.... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Juj! Az elébb bementem a wékonyjányok topicba!
Húú de gyorsan jöttem kifelé....
Húú de gyorsan jöttem kifelé....

Hú Hippi,wótam a hangulat irodában...tényleg az a mai hangulatod????

A fenék sok mindent elárul ám...nyami...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 14:17

Törölt felhasználó (21812)
Admin

De hiszen még csak a fenekemet láttad!
Hogy ti pasik milyenek tudtok lenni! Egy kerek fenéktől az egész nő gyönyörűvé válik.
Ez az én szerencsém...
Hogy ti pasik milyenek tudtok lenni! Egy kerek fenéktől az egész nő gyönyörűvé válik.

Ez az én szerencsém...
Gondoltam,hogy lecsapsz rám 1ből,Te főnyalógép!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 14:10

És még te mondtad nekem, hogy nyalok! he-he! kisinas vagyok...

De hiszen még csak a fenekemet láttad!
Ez az én szerencsém... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez az én szerencsém... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Jajj, azt hittem már tényleg rosszul látok a sok gépezéstől!!!!!!!!!!!!!!!
Jajj, ezt Hippnek válaszoltam Már hallucinálok is!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)

És még te mondtad nekem, hogy nyalok! he-he! kisinas vagyok...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Mijután fölszedted a pár kilót azóta wagy gyönyörűűű!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 13:58

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Azok pedig, akik a vékony lányokra buknak, ugyanúgy betegnek gondolják a teltebb nőket kedvelő srácokat.
Szóval 1:1, kinek a pap......
Amúgy az extrém soványságon és extrém kövérségen kívül szerintem minden kategóriában lehet szép, kívánatos nőt találni.
Én nagyon sokáig extrém sovány voltam (45 kiló voltam, amikor érettségiztem), egyszerűen ilyen volt az anyagcserém. Nem voltam beteg, csak nem tudtam hízni. Pedig tömtem a tejszínhabot, csokit, tortát, mindent.
Aztán elkezdtem fogamzásgátlót szedni és szép lassan felszaladtak a kilók...
Most meg már csak álmodozok arról, amikor büntetlenül zabáltam. De azért nem volt jó soványnak lenni...
Amúgy az extrém soványságon és extrém kövérségen kívül szerintem minden kategóriában lehet szép, kívánatos nőt találni.
Én nagyon sokáig extrém sovány voltam (45 kiló voltam, amikor érettségiztem), egyszerűen ilyen volt az anyagcserém. Nem voltam beteg, csak nem tudtam hízni. Pedig tömtem a tejszínhabot, csokit, tortát, mindent.
Most meg már csak álmodozok arról, amikor büntetlenül zabáltam. De azért nem volt jó soványnak lenni...
Igen-igen! ez egy űrbéli automata, csak vigyázni kell a fogyasztással, mert hamar elkezd a páciens duplán látni!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi!Karácsonyig csöndben leszek...
Amúgy a kedwencem a kis droid is!
C3PO-wal wérig sértenél...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 14:01

Amúgy a kedwencem a kis droid is!

C3PO-wal wérig sértenél...

Lásd Gyuri, hogy kivel van dolgod, kapsz egy olyan heineken automatát amiből sosem fogy ki serital. Aztán ahogy szokták mondani, karácsonyig egy szót sem!

Heineken-R2D2? STARWARS????????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 14:01

Lásd Gyuri, hogy kivel van dolgod, kapsz egy olyan heineken automatát amiből sosem fogy ki serital. Aztán ahogy szokták mondani, karácsonyig egy szót sem!

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Azok pedig, akik a vékony lányokra buknak, ugyanúgy betegnek gondolják a teltebb nőket kedvelő srácokat.
Most meg már csak álmodozok arról, amikor büntetlenül zabáltam. De azért nem volt jó soványnak lenni... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 13:49
Most meg már csak álmodozok arról, amikor büntetlenül zabáltam. De azért nem volt jó soványnak lenni... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Hűűűűűű wazze, az már nem normális szerintem, aki erre indul be, csodálom mmePrune türelmét, elrontják vele az "összhatást". Hát igen az emberi hülyeségnek csak alsó határa van.

Bontottam 1-et...
Hát nekem nm tetszenek ammá biztos!!!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)