A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 48 49 50 51 52 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2569   2007. 04. 07. szombat 22:12
DrAnthony DrAnthony VIP
Éjfélig még van idő válaszolni erre a szánalomra...
Kinek habzik a szája, nyomika??? Nagyon feledékeny vagy, egyszer megtaláltam egy gyenge pontodat, és átkozódtál, szidalmaztál, aztán veréssel, taslizással fenyegettél... Ennyit a "habzó szájról".
Kit döfsz meg kisrigó? Ja, tudom, a "kaszálás"... Tudod, inkább fűnyírás körömollóval, de már ezt írtam. A te döfködéseid kb. egy impotens, Chemotox-szal lefújt szúnyog csípésénél is erőtlenebbek...
A legnagyobb "visszavágód" a "Te tiszta hülye vagy" hsz... Ez a "nagy" Szoni???
Maradjunk annyiban, tükörtojás, hogy táncolsz, ahogy fütyülök, ugrasz, amikor mondom és olyan magasra, ahogy én mondom. Kutyulim lettél, akinek elég csettintenem, és jössz a gazdihoz.
Regények? Ugyan már... Te, aki még könyvet se láttál, a legnagyobb olvasmányod a sportrovat az újságban... Nevetséges vagy, de nekem ez így jó, legalább van, akit tudok szopatni. Ha ez jó neked, csak szívességet teszel.
Na, pitizz még a gazdinak!!!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 07. szombat 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 20:08
A fenet...mikor idöm van oda viszem hova akarom...egy kicsi piszkalgatas,es mar habzik a szaja,regenyeket irogat....ha te ebben latod az IQ-t ? a te dolgod. Egy sajat magat agyondicserö,szitkozodo,gatlasos faszkorol van itt szo,ki segget nyalni is tudogat....
Megdöföm,visszalepek,megdöföm....es igy tovabb....
Tentat vesztegetni ra ????
Meg igy is tul sokat pazaroltam....
Elvezet olvasni fennhejazo-nevezgetös iromanyait...
Vagy biztatni akarsz többre ? Adminkent ?
#2568   2007. 04. 07. szombat 21:56
riska riska
Miért kell ebben a topikban állandóan feszültséget kellteni? Én ezt nem értem, akinek gondja van szerintem vezesse le a dühöngőn, és jöjjön vissza nyugodt hangvételben normális témákról beszélni.
Emberek ez az oldal a kikapcsolódásra van, kérem aki örjöngeni, vagy lázítani akarja az embereket, kérem válasszon egy másik fórumot!
Semmi értelme nincsen ADMINokkal veszekedni, mert őgy is TI jártok rosszúl. Nem kötelező senkinek itt lennie, de ha már itt vagy akkor viselkedj normálisan, senkinek nem jó ha itt gizdázól vagy fölöslegesen dühited az embereket.
Ezt a hozzászólást nagy általánosságban írtam, senkinek, nem szól, de mégis mindenkinek szól. Akinek nem inge...

Köszönöm!

(Ha nem találsz olyan fórumot ahol elfogadnának akkor itt csinálhatsz ehhez hasonlót pikk-pakk alatt: http://forum.sg.hu
#2567   2007. 04. 07. szombat 20:08
Szoni Szoni
A fenet...mikor idöm van oda viszem hova akarom...egy kicsi piszkalgatas,es mar habzik a szaja,regenyeket irogat....ha te ebben latod az IQ-t ? a te dolgod. Egy sajat magat agyondicserö,szitkozodo,gatlasos faszkorol van itt szo,ki segget nyalni is tudogat....
Megdöföm,visszalepek,megdöföm....es igy tovabb....
Tentat vesztegetni ra ????
Meg igy is tul sokat pazaroltam....
Elvezet olvasni fennhejazo-nevezgetös iromanyait...
Vagy biztatni akarsz többre ? Adminkent ?
#2566   2007. 04. 07. szombat 19:43
DrAnthony DrAnthony VIP
Ez csak természetes, tiszteletben tartom, nem Szonit, de az Ünnepeket feltétlen. De addig ütök még ezen a szerencsétlenen egy párat... nyes
#2565   2007. 04. 07. szombat 19:34
DrAnthony DrAnthony VIP
Mások is mondták már, hogy valamiféle beteg perverzió nálam, hogy egy hozzád hasonló Secus-bérenccel egyáltalán szóbaállok, de hát én ilyen jótét lélek vagyok, nem nézem testi-lelki nyomorodat, de olyan jó szopatni a fejed! Hűséges kutyulika módjára ugrasz, ha csettintek, hülyét csinálsz magadból, de ez nekem tetszik, ha nem volnál, kit osztanék? Sajna (na, tán Katicika még) más ilyen retardált önjelölt mazochista dolinger nincs a fórumon, és olyan jó látni szánalmas erőlködéseidet. Hiába, szórakoztat a dolog...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 07. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 19:16
Jujjj de beteg vagy...
Kellemes Husveti Ünnepeket ! wave
#2564   2007. 04. 07. szombat 19:31
DrAnthony DrAnthony VIP
Ügyes kutya!!! Füttyentettem, megint ugrottál!!! Jó kutyus, sztem ma megkapod a csontodat! Csak ahhoz még kicsit pitizned kell a gazdinak...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 07. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 19:16
Jujjj de beteg vagy...
#2563   2007. 04. 07. szombat 19:19
Szoni Szoni
Mondj bolond... mondj... vigyor2
#2562   2007. 04. 07. szombat 19:16
Szoni Szoni
Jujjj de beteg vagy...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 07. szombat 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 18:41
Dehogy, Szoni egy egyszerű tolókocsis-nyomorék, Sándor születési névvel, de Alexandra "művésznévvel"... Semmi köze hp-hoz, csak szegény annyira nyomoronc (későn költözött el Csenobil mellől és a sugárzás káros hatással volt fejlődésére), hogy itt éli ki elnyomott vágyait, mert máshol sajnos nem tud érvényesülni.
Kemény skizofrenitással, s pária napjait homokos prostiként tengeti. Én sajnálom ezért, gondold el, milyen szörnyű a sora!
#2561   2007. 04. 07. szombat 19:14
Szoni Szoni
Hat a fenykepesz.... nyes
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 07. szombat 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 18:36
S lőn, a Szoni-Sanyi-féle Kék Lagúna Buzibár és meleg-club törzsvendégei... Szoni, kicsi buzi fiúka, melyik vagy te???
#2560   2007. 04. 07. szombat 18:42
DrAnthony DrAnthony VIP
Tanítváááány???? Nem is tudtam, hogy a homoszexualitást már oktatják is... Sokra vitted...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 07. szombat 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 13:26
Dacsokam ! Nekem ez,itt egy sex forum,nem tudas,ertelmesseg fitogtatas...Ha valakinek van ilyesmi,hat kint a valos eletben bizonyitson.
Ne aggodj ertelmem miatt,eggyik volt tanitvanyom most Doktoral informatikabol,a leggyengebb autoszerelö lett (mint te),de Ö is jol halad...jol menö autokereskedese van..
Ennyi.......
Kellemes Ünnepeket neked is ! smile
#2559   2007. 04. 07. szombat 18:41
DrAnthony DrAnthony VIP
Dehogy, Szoni egy egyszerű tolókocsis-nyomorék, Sándor születési névvel, de Alexandra "művésznévvel"... Semmi köze hp-hoz, csak szegény annyira nyomoronc (későn költözött el Csenobil mellől és a sugárzás káros hatással volt fejlődésére), hogy itt éli ki elnyomott vágyait, mert máshol sajnos nem tud érvényesülni.
Kemény skizofrenitással, s pária napjait homokos prostiként tengeti. Én sajnálom ezért, gondold el, milyen szörnyű a sora!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 07. szombat 09:55
sokáig gyanakodtam, hogy Szoni és homepictures egy személy! de nem! akár hiszitek akár nem, hp-t többre nézem! ez a Szoni fiú (vagy csaj, sőt néha arra gondolok, hogy meleg) ugyanazt csinálja Anthony-val, mint hp velem! most nem voltam fenn túl sokat, de most láttam, hogy Szoni lépten nyomon beleköt Anthony-ba! minden képbeillesztéséhez hozzáfűz valamit, amivel vitát akar robbantani! én tudom miről van szó, mert velem is ezt csinálta hp. nekem semmi bajom nem volt hp-val, amíg belém nem kötött, hol jogosan, hol jogtalanul! de amit Szoni csinál az még a mi témánktól is rosszabb!
Szoni öreg befejezhetnéd, vagy menj és bújj egy másik név mögé! ami a lényeg, hogy szinte dettó hp vagy, csak ő sokkal értelmesebb volt mint te! ennyi!
#2558   2007. 04. 07. szombat 18:36
DrAnthony DrAnthony VIP
S lőn, a Szoni-Sanyi-féle Kék Lagúna Buzibár és meleg-club törzsvendégei... Szoni, kicsi buzi fiúka, melyik vagy te???
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 07. szombat 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 11:24
Kersz eggyet ?

#2557   2007. 04. 07. szombat 14:06
Szoni Szoni
Humorodat nagyra ertekelem ! eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 13:43
gondolom óvodai pedagógus vagy! óvobácsi/néni!
attól még lehetett a tanítványod! neked is minden jókat!
#2556   2007. 04. 07. szombat 13:43
X Törölt felhasználó (69371)
gondolom óvodai pedagógus vagy! óvobácsi/néni!
attól még lehetett a tanítványod! neked is minden jókat!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 07. szombat 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 13:26
Dacsokam ! Nekem ez,itt egy sex forum,nem tudas,ertelmesseg fitogtatas...Ha valakinek van ilyesmi,hat kint a valos eletben bizonyitson.
Ne aggodj ertelmem miatt,eggyik volt tanitvanyom most Doktoral informatikabol,a leggyengebb autoszerelö lett (mint te),de Ö is jol halad...jol menö autokereskedese van..
Ennyi.......
#2555   2007. 04. 07. szombat 13:26
Szoni Szoni
Ennyi.......
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
sokáig gyanakodtam, hogy Szoni és homepictures egy személy! de nem! akár hiszitek akár nem, hp-t többre nézem! ez a Szoni fiú (vagy csaj, sőt néha arra gondolok, hogy meleg) ugyanazt csinálja Anthony-val, mint hp velem! most nem voltam fenn túl sokat, de most láttam, hogy Szoni lépten nyomon beleköt Anthony-ba! minden képbeillesztéséhez hozzáfűz valamit, amivel vitát akar robbantani! én tudom miről van szó, mert velem is ezt csinálta hp. nekem semmi bajom nem volt hp-val, amíg belém nem kötött, hol jogosan, hol jogtalanul! de amit Szoni csinál az még a mi témánktól is rosszabb!
Szoni öreg befejezhetnéd, vagy menj és bújj egy másik név mögé! ami a lényeg, hogy szinte dettó hp vagy, csak ő sokkal értelmesebb volt mint te! ennyi!
#2554   2007. 04. 07. szombat 12:10
X Törölt felhasználó (21812)
Tanuljatok inkább verseket, az ellazít!

Tudományos bizonyíték:

"A verstanulás nem csak a műveltségre, de egy olasz pszichiáter tanulmánya szerint a egészségre is pozitívan hat: az időseknek pédául abban segít, hogy frissen tartsák emlékezőés koncentrálóképességüket.

Denis Gaita szerint a verstanulás a stresszes állapotban lévőket ellazítja, a depressziósakat pedig felderíti. A pszichiáter szerint az okok a magzati korra vezethetők vissza. A magzat kilenc hónapig ringatózik az anyai szívdobogás ritmusára; négy hónaposan már az anyai hangot is érzékeli, ezért felnőttként jobban érezzük magunkat, valahányszor megtaláljuk egy dalban vagy versben ezt a "zsigeri" ritmust.

Az elmélet egy neves olasz színész, Giorgio Albertazzi egyetértését is elnyerte. Véleménye szerint a költészet olyan muzsika, amely megérinti a lelket. „Verset úgy tanuljunk, hogy fennhangon olvassuk. Csak így lehet memorizálni a ritmust, ami a vers lényege. Nem bonyolult verstanulási technikákat kell kitalálni, hanem hagyni kell, hogy zeneisége ragadjon magával. Olyan verseket válasszunk, amelyek tetszenek, amelyekről úgy érezzük, hogy hozzánk tartoznak, csaknem a szó fizikai értelmében is."
#2553   2007. 04. 07. szombat 11:24
Szoni Szoni
Kersz eggyet ?

#2552   2007. 04. 07. szombat 09:55
X Törölt felhasználó (69371)
#2551   2007. 04. 07. szombat 00:17
DrAnthony DrAnthony VIP
Egyszerűen LENYŰGÖZŐ ez a hihetelen szellemi frissesség, ez a csodálatos szókincs, ahogy lesöpörtél a pályáról!!! Egyszerűen nem jutok szóhoz, hogy ilyen fantasztikus kifejezőkészséggel cáfolod meg szavaimat...

Na, de most komolyan, Szoni, ez már nem az ovi, ahol a dedósok "Buta vagy!" "Nem, te vagy a buta!" visszavágókkal nyomulnak. Lehet, h te még ezen a szellemi szinten vagy, de ez ide édeskevés... Erőltesd már meg magad, mert nagyon halovány vagy...
De, hogy lásd, megdícsérlek, ügyes kutya vagy, füttyentettem, ugrottál! A gazdi megsimogatja a buksidat, ha jó leszel, még csontot is kapsz! Na, most pitizik a jó kutya!!!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 07. szombat 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 00:08
Jo munkat es..

Kellemes Husveti Ünnepeket !
(Rolad,irtak Dr. ur...rolad...) smile wave
#2550   2007. 04. 07. szombat 00:08
Szoni Szoni
Jo munkat es..

Kellemes Husveti Ünnepeket !
(Rolad,irtak Dr. ur...rolad...) smile wave
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 06. péntek 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 23:58
Tudod, a "hülye" a nem normális szinonímája. Namár most ugye nem normális kategória a Skizofrénia:
"Skizofrénia: hasadásos elmezavar Az endogén - (nincs felismerhető szervi oka, de mégsem zárható ki, hogy van ilyen) - pszichózisok egy csoportja. Alapvető tünete a "hasadás" a gondolkodás és a cselekvés között. További tünetei a gondolkodás ( és a nyelvhasználat) súlyos károsodása, ami túlzott szimbolikus gondolkodásban, kontaminált (összekevert, összevegyült) fogalmakban, zavartságban, koncentrációs zavarokban, vonatkoztatási és üldöztetési téveszmékben, főként akusztikus hallucinációkban nyilvánul meg. Időnként lehangolt a beteg, szorongások és inadekvát érzelmek kísérik a betegséget. Akut formájában utóhatások nélküli intellektuális károsodással jár, krónikus esetben az intellektuális teljesítőképesség körülhatárolt területeken jelentkező romlása tapasztalható."

Ugye magadra ismersz, Szoni??? Mintha rólad írták volna ezen tanulmányt... Nem nekem van több álregem, hogy meghasonult személyiségeimnek is adjak regeket ide, nem én vagyok az, aki önmagam "többszörözésével" igazoljan meghasadt tudatomat, hanem TE. Szóval erről ennyit, ki is a hülye... Na, füttyentettem, kutyuli, ugorj, várom a hatalmas riposztokat!!

... 48 49 50 51 52 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!