Én is teljesen megborultam a hír hallatán.
Annak ellenére, hogy gyakorlatilag mindent megtett, hogy valami ilyen halála legyen, én azt hittem, hogy mindig meg fogja úszni. De mégsem...
:-((
Annak ellenére, hogy gyakorlatilag mindent megtett, hogy valami ilyen halála legyen, én azt hittem, hogy mindig meg fogja úszni. De mégsem...
Jó estét! :-)
Hát akkor csak szorgalmasan! Gyűjtögessen, kuporgasson, és addig is énekelgesse, hogy "ha én nékem sok pénzem lesz, felülök a repülőre, úgy elszállok, mint a fecske, magasan a levegőbe..."
:-)
Hát akkor csak szorgalmasan! Gyűjtögessen, kuporgasson, és addig is énekelgesse, hogy "ha én nékem sok pénzem lesz, felülök a repülőre, úgy elszállok, mint a fecske, magasan a levegőbe..."
Mi történt vele??????:-(((
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 21:31
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Én is teljesen megborultam a hír hallatán.
Most olvastam el én is a hirt .
Leszurta egy mérges rája .Mire jött a helikopter már halott volt .Nem a mérge veszélyes hanem a borotva éles csáplya állitolag olyan mint egy szigony.kár érte
Leszurta egy mérges rája .Mire jött a helikopter már halott volt .Nem a mérge veszélyes hanem a borotva éles csáplya állitolag olyan mint egy szigony.kár érte
Beírtam már a google-ba mindenhogy, de nem találtam meg róla a szomorú hírt...:-(
Nyugodjon békében, én szerettem!
Nyugodjon békében, én szerettem!
Na megtaláltam végülis, az origon kellett volna először is keresni.
Ez csak egy tesztbejegyzés. Offnak jó? :-)
Szia Charlote! Nagyon rég láttalak itt a fórumban! Olvastad a romintika topickban a hozzászólásom? A kérdésedre ott válaszoltam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 21:48
VIP
Jó estét! :-)
Szia, augusztusban nem voltam szgép közelében, így történt a nagy némaság.
Igen, olvastam még mielőtt elutaztunk, és kíváncsi vagyok, hogy akkor mi is most a helyzet, mert úgy emlékszem, hogy függő játszma volt.
Igen, olvastam még mielőtt elutaztunk, és kíváncsi vagyok, hogy akkor mi is most a helyzet, mert úgy emlékszem, hogy függő játszma volt.
1, Ebből is látszik, mennyivel jobban szeretnek az emberek dühöngeni. mint OFF-ni...
2, Egyébként ennyi idő alatt, ennyivel (Kb.222) több hsz. nem lett volna az OFF topicban, tehát osmét az első bekezdés lépett életbe...
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 19:20
2, Egyébként ennyi idő alatt, ennyivel (Kb.222) több hsz. nem lett volna az OFF topicban, tehát osmét az első bekezdés lépett életbe...
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy lemenz a süllyeztőbe ez az OFF topic, a Dühöngő teljesen átvette a szerepet. Vissza ide emberek! Itt kell OFF-olni!
kisidőre búcsúzom
akinek kellek, emilben elérhet!
4 körül re!
4 körül re!
Asztalravissza!!!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 12:40
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
kisidőre búcsúzom
4 körül re!
4 körül re!
Fantasztikus Fickó volt! Kár érte!
Búvárkodáshoz biszztos nem vehette fel a kabala bakancsát....
Búvárkodáshoz biszztos nem vehette fel a kabala bakancsát....
Most egy kis csalódottság van részemről, amit hamarosan tisztázni fogok vele. Addig nem írok semmit, mert előre nem iszok a medve bőrére.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 05. kedd 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 11:18
VIP
Szia, augusztusban nem voltam szgép közelében, így történt a nagy némaság.
Nagyon sajnálom szerencsétlen csórit. Nem volt egy unalmas élete. Saját állatkert, menhely az aligátoroknak, és egy szép család. Sajnos benne volt a pakliban, de nem hitte volna senki szerintem, hogy pont egy rája végez vele. Eleinte nem szerettem a filmjeit, mert nekem nagyon flúgosnak tűnt ez a csávó, de minél többet néztem annál inkább megkedveltem.Sajnálom!
A dühöngőbe is Te tartod a lelket!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 05. kedd 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 11:19
1, Ebből is látszik, mennyivel jobban szeretnek az emberek dühöngeni. mint OFF-ni...
Sajnálom, hogy van valami gubanc. Azért remélem, hogy pozitív vége lesz. Majd számolj be róla, ha elpárolog a köd.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 09. 05. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Most egy kis csalódottság van részemről, amit hamarosan tisztázni fogok vele. Addig nem írok semmit, mert előre nem iszok a medve bőrére.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 05. kedd 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Sajnálom, hogy van valami gubanc. Azért remélem, hogy pozitív vége lesz. Majd számolj be róla, ha elpárolog a köd.
Én csak egy piros x-et látok
(Ez egy válasz webprof üzenetére (2006. 09. 06. szerda 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz webprof üzenetére (2006. 09. 06. szerda 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)

riska

cascooo
Amy 2