én nem töltöttem még veled együtt időt, csak itt, és nem emlékszem, hogy szemtelen lettél volna, inkább csak kedves...és ígértem valamit?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 07. csütörtök 08:51

Csak azért nem hiszek a női memória ilyen oldalú kopására, mert eddig mindegyikőtök emlékezett arra, mennyire tudok szemtelen lenni, és az együttöltött időre is, mindössze azt felejtitek el, amit ígértetek :-DDD
Csak azért nem hiszek a női memória ilyen oldalú kopására, mert eddig mindegyikőtök emlékezett arra, mennyire tudok szemtelen lenni, és az együttöltött időre is, mindössze azt felejtitek el, amit ígértetek :-DDD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 07. csütörtök 08:48

jaj joe! hiszen az ember öregszik, és hát az agysejtek sorvadnak... meg aztán idővel már nem is látunk oly gyakorisággal szerszámokat, tehát nem árt az edzés...aztán már csak úgyis az emlékeink maradnak :D:D:D:D:D:D:D
jaj joe! hiszen az ember öregszik, és hát az agysejtek sorvadnak... meg aztán idővel már nem is látunk oly gyakorisággal szerszámokat, tehát nem árt az edzés...aztán már csak úgyis az emlékeink maradnak :D:D:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 07. csütörtök 08:46

miért, nem hionném, hogy az ilyen téren működő emlékekkel szenben problémáitok volnának...
miért, nem hionném, hogy az ilyen téren működő emlékekkel szenben problémáitok volnának...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 07. csütörtök 08:44

ezt már én is megkaptam mail-ben és el is küldtem a fiú ismerőseimnek... de a náthás francba... mi nők is akarjuk memóriánkat edzeni!
ezt már én is megkaptam mail-ben és el is küldtem a fiú ismerőseimnek... de a náthás francba... mi nők is akarjuk memóriánkat edzeni!
(Ez egy válasz 75hg üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
http://d:smilesm_200626164042.gif/
Ez a képcím nem teljes! Képfeltöltsd először, majd azt szúrd be! (Ez egy válasz webprof üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a képcím nem teljes! Képfeltöltsd először, majd azt szúrd be! (Ez egy válasz webprof üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
nem tudom hogy kell kezdő vegyok
pedig jokép (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 07. csütörtök 00:00
pedig jokép (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP

Én csak egy piros x-et látok

Én csak egy piros x-et látok
(Ez egy válasz webprof üzenetére (2006. 09. 06. szerda 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)

VIP

Sajnálom, hogy van valami gubanc. Azért remélem, hogy pozitív vége lesz. Majd számolj be róla, ha elpárolog a köd.

Sajnálom, hogy van valami gubanc. Azért remélem, hogy pozitív vége lesz. Majd számolj be róla, ha elpárolog a köd.

Most egy kis csalódottság van részemről, amit hamarosan tisztázni fogok vele. Addig nem írok semmit, mert előre nem iszok a medve bőrére.

A dühöngőbe is Te tartod a lelket!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 05. kedd 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 11:19

1, Ebből is látszik, mennyivel jobban szeretnek az emberek dühöngeni. mint OFF-ni...
2, Egyébként ennyi idő alatt, ennyivel (Kb.222) több hsz. nem lett volna az OFF topicban, tehát osmét az első bekezdés lépett életbe...
2, Egyébként ennyi idő alatt, ennyivel (Kb.222) több hsz. nem lett volna az OFF topicban, tehát osmét az első bekezdés lépett életbe...

Nagyon sajnálom szerencsétlen csórit. Nem volt egy unalmas élete. Saját állatkert, menhely az aligátoroknak, és egy szép család. Sajnos benne volt a pakliban, de nem hitte volna senki szerintem, hogy pont egy rája végez vele. Eleinte nem szerettem a filmjeit, mert nekem nagyon flúgosnak tűnt ez a csávó, de minél többet néztem annál inkább megkedveltem.Sajnálom!

Most egy kis csalódottság van részemről, amit hamarosan tisztázni fogok vele. Addig nem írok semmit, mert előre nem iszok a medve bőrére.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 05. kedd 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 11:18
VIP

Szia, augusztusban nem voltam szgép közelében, így történt a nagy némaság.
Igen, olvastam még mielőtt elutaztunk, és kíváncsi vagyok, hogy akkor mi is most a helyzet, mert úgy emlékszem, hogy függő játszma volt.
Igen, olvastam még mielőtt elutaztunk, és kíváncsi vagyok, hogy akkor mi is most a helyzet, mert úgy emlékszem, hogy függő játszma volt.
Fantasztikus Fickó volt! Kár érte!
Búvárkodáshoz biszztos nem vehette fel a kabala bakancsát....
Búvárkodáshoz biszztos nem vehette fel a kabala bakancsát....
Asztalravissza!!!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 12:40

kisidőre búcsúzom
akinek kellek, emilben elérhet!
4 körül re!
4 körül re!
kisidőre búcsúzom
4 körül re!
4 körül re!
1, Ebből is látszik, mennyivel jobban szeretnek az emberek dühöngeni. mint OFF-ni...
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 19:20

Hogy lemenz a süllyeztőbe ez az OFF topic, a Dühöngő teljesen átvette a szerepet. Vissza ide emberek! Itt kell OFF-olni!
Szia, augusztusban nem voltam szgép közelében, így történt a nagy némaság.