Bocs, 6 elemis az a pásztor...
Figyel droid? Hogyan lehet téged más üzemmódra kapcsolni? hangutasítás? Kapcsoló? vagy még mechanikus vagy? Mert eddig szórakoztattál, de kezdesz egyre unalmasabbá és sótlanabbá válni. Csak ásítozok unalmas frázisaidon, unásig ismert önigazoló baromságaidon. Eddig mondom szórakoztattál, szóval droidkám, kapcsolj más üzemmódba, mert már nem töltöd be a szereped.
Na igen, tudod itt a zártosztályon körbeüljük a gépet, és röhögünk rajtad, hogy ennyi "bolond" hülyévé tett és folyamatosan hülyévé teszi az überintelligencses hp Uraságot! Nem érzed, nevetségesnek magad, hogy egy egész zártosztály képes téged hülyévé tenni és felidegesíteni?
Öngól rúgtál megint, kisfiam!
(Antony NEM pontvadászkodunk: tom!!!
)
Öngól rúgtál megint, kisfiam!
(Antony NEM pontvadászkodunk: tom!!!

Nem ízlett a kaja? Tudod miért? Mert nem ettél még ilyet... Nem ismerted fel, hogy EZ A NORMÁLIS EMBERI ÉTEK, ÉLELMISZER. Azért, mert neked szánalmas földi léted során annyi jutott, hogy kukázásaid során örülj, hogy csak kicsit penészes a kenyér, és tapsikolj, ha a csonton rajta van a porcogó... Neked ünnepnap, ha az általad kikukázott kaja csak kissé romlott, de figyelj, most felnyitom a szemed: Tudod, azt mi, tisztességes emberek azért dobjuk ki, mert emberi fogysztásra alkalmatlan. Azért, mert te nem tartozol ebbe és megeszed, azért nem kell kritizálni azt, amit nem ismersz. Tudom, hogy neked ünnep, ha a szomszédod odaenged a malacai közé, hogy négykézláb állva beleehess a moslékoskondérba, de nyugodj meg, NEM az a normális viselkedés.
Nézzünk oda, a válogatós kódis! Nem elég, hogy megszánom egy kis emberi élelmiszerrel, még kritizálja is azt!
Nézzünk oda, a válogatós kódis! Nem elég, hogy megszánom egy kis emberi élelmiszerrel, még kritizálja is azt!
Tudod a "rajongótábor"ból TÖBBEN is írtak már neked, hogy fogd vissza magad, hogy túl hosszú a láncod, csak azt sem vetted észre, mint oly sok mindent. Sokan pedig egész egyszerűen undorodnak a magadfajta senkiháziaktól és egész egyszerűen nem óhajtanak hozzá lealacsonyodni.
Tudod, a "rajongótábor"-t úgy hívják, hogy haverok, barátok. Azárt, mert neked nincs ilyen, illetve a kocsmacimbid is csak addig cimborád míg megosztod vele a kannásborod, azért hidd el, másoknak lehetnek haverjaik, barátzaik, atgtól függetlenül, hogy neked max ivócimboráid lehetnek.
Tudod, a "rajongótábor"-t úgy hívják, hogy haverok, barátok. Azárt, mert neked nincs ilyen, illetve a kocsmacimbid is csak addig cimborád míg megosztod vele a kannásborod, azért hidd el, másoknak lehetnek haverjaik, barátzaik, atgtól függetlenül, hogy neked max ivócimboráid lehetnek.
Csak úgy halkan szeretném megkérdezni... Mi is volt az igazi ok amiért összeugrottatok? Tán véletlen folytán "sógorok" lettetek?? Vagy miért? Már totál elvesztettem a fonalat... De még életemben nem láttam két pasit ennyit vitázni

Akkor olvasgass csak! Van mit!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 09. péntek 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Egész jó a műsor!
Többen, mint te REMÉLNÉD: kapom a priviket, hogy mennyire igazam van, és mindenki ki van akadva primitív, gyökér mentalitásodon. SZóval aki kettőnk közül a hülye, az te vagy, bármennyire is próbálod ennek az ellenkezőjét bizonygatni.
Nem bármit MINDENT bizonyítottam, MINDEN SZAVAD MEGCÁFOLTAM, minden alávaló rágalmad, hantgázásod élből lesöpörtem az asztalról.
Erőlködhetsz itt nyugodtan, de mondom, olyan vagy, mint törpe a magas piszoárban: ehhez sem érsz fel.
Nem bármit MINDENT bizonyítottam, MINDEN SZAVAD MEGCÁFOLTAM, minden alávaló rágalmad, hantgázásod élből lesöpörtem az asztalról.
Erőlködhetsz itt nyugodtan, de mondom, olyan vagy, mint törpe a magas piszoárban: ehhez sem érsz fel.
Na, csak hogy SENKI EL NE FELEDJE, KI IS VAGY:
Ahogy nézem, hp a roppant buta és primitív emberek alávaló sunyiságával dolgozik, ez egyértelmű. Amikor nincs érve, akkor jön a mocskolódás. A hsz-eimet vagy kiforgatja, saját szája íze szerint megmásítja, módosítja és ennek megfelelően tárja a közvélemény elé. Tipikus példája volt ennek az a rágalma, hogy szét akarok cseszni TÖBB topicot és ezt nyíltan bevállalom. (Orwell: 1984)
HA ez nem jön be, tehát megcáfolom az állításait, akkor azon hsz-eimet, melyekben pontosan és szóról szóra cáfolom a hazugságait, azokat egyszerűen átlépi, átugorja, mintha ott se lennének. Majd újabb rágalmakat és hazugságokat kohol, mocskolódik, förtelmesebbnél förtelmesebb gusztustalanságokat vág a fejemhez. Na és itt jön a slusszpoén, amikor ezekre reagálni merek, visszavágok, akkor fel van háborodva, hogy hogyan, miért, milyen jogon teszem ezt? Válaszolok: az ő mocskolódásának, az ő szidalmainak a jogán, a jogos védelem és a reakció jogán.
Számonkéri, hogy miért nem lehet az övé az utolsó szó. Hát ezért. Hogy ne érezze, hogy kiskirály, hogy hazugságokkal, mocsokkal meg lehet embereket félemlíteni. Ne ringassa magát abba a tévhitbe, hogy egy ilyen mentalitással mindenkit el tud nyomni, ne higgye azt, hogy egy ilyen alávaló viselkedéssel mindenkit el lehet hallgattatni. Itt ő egy ugyanolyan user, mint én, se több, se kevesebb joggal. Nem fogom hagyni, hogy ITT ÉS EBBEN A VITÁBAN az övé legyen az utolsó szó. SOHA!
Legfeljebb agyvérzést vagy szívinfarktust kap a sok idegeskedéstől... Na bumm, egy semmirekellővel kevesebb.
Na szóval, sunyi, alattomos módon dolgozik, az egyszer szentigaz.
Ahogy nézem, hp a roppant buta és primitív emberek alávaló sunyiságával dolgozik, ez egyértelmű. Amikor nincs érve, akkor jön a mocskolódás. A hsz-eimet vagy kiforgatja, saját szája íze szerint megmásítja, módosítja és ennek megfelelően tárja a közvélemény elé. Tipikus példája volt ennek az a rágalma, hogy szét akarok cseszni TÖBB topicot és ezt nyíltan bevállalom. (Orwell: 1984)
HA ez nem jön be, tehát megcáfolom az állításait, akkor azon hsz-eimet, melyekben pontosan és szóról szóra cáfolom a hazugságait, azokat egyszerűen átlépi, átugorja, mintha ott se lennének. Majd újabb rágalmakat és hazugságokat kohol, mocskolódik, förtelmesebbnél förtelmesebb gusztustalanságokat vág a fejemhez. Na és itt jön a slusszpoén, amikor ezekre reagálni merek, visszavágok, akkor fel van háborodva, hogy hogyan, miért, milyen jogon teszem ezt? Válaszolok: az ő mocskolódásának, az ő szidalmainak a jogán, a jogos védelem és a reakció jogán.
Számonkéri, hogy miért nem lehet az övé az utolsó szó. Hát ezért. Hogy ne érezze, hogy kiskirály, hogy hazugságokkal, mocsokkal meg lehet embereket félemlíteni. Ne ringassa magát abba a tévhitbe, hogy egy ilyen mentalitással mindenkit el tud nyomni, ne higgye azt, hogy egy ilyen alávaló viselkedéssel mindenkit el lehet hallgattatni. Itt ő egy ugyanolyan user, mint én, se több, se kevesebb joggal. Nem fogom hagyni, hogy ITT ÉS EBBEN A VITÁBAN az övé legyen az utolsó szó. SOHA!
Legfeljebb agyvérzést vagy szívinfarktust kap a sok idegeskedéstől... Na bumm, egy semmirekellővel kevesebb.
Na szóval, sunyi, alattomos módon dolgozik, az egyszer szentigaz.
Az a baj kisfiam, hogy nekem semennyi erőfeszítésembe nem kerül, hogy itt szopassalak, míg neked egész napos fejtörést okoz, hogy kitalálj valami újat, de az utóbbi hsz-eid is ugyanazt szajkózzák (looser, uzsonna, nagyfiúk, stb.). Szóval ha nem akarsz "pátyolgatni", menj vissza ahonnan jöttél... Tudod?...
CSAK SZOPATUNK, CSAK SZOPATUNK!!!
CSAK SZOPATUNK, CSAK SZOPATUNK!!!
Lehet, hogy egy papagájjal egy szinten vagyok, de neked ez is az értelem csúcsa. Az egysejtű hozzád képest egy Albert Einstein. Így ha a hasonlatoda nézem, akkor egy vírust, sőt, egy pár láncnyi fehérjét kellene ide ültetnem, az is felülmúlna téged.
Politikai hovatartozásod már evidencia, így nem érdemel több szót. Származásod, őseid, életkörülményeid is korábban mapvilágra kerültek, szintén evidenciák, fölöslegesen nem írom le többet, hiszen mindezeket elismerted, bevallottad, ezek ellen nem ágálltál, ad apropó TÉNYEK, így fölösleges azokat újra leírnom, már mindenki ismeri.
Lehet, hogy megmaradtam egyfajta looser szinten, de még így is százszor többet érek mint te. Még így is ezerszer emberibb vagyok nálad, és nagyságrendekkel győztesebb vagyok.
Szánalmas erőlködésed és bugyuta okfejtéseid csak primitív agycsökevényed gyatra kísérletei, hogy felülmúlj, de sajnos minden esetben alulmaradsz. Szóval a vesztességről ne nyissunk vitát, hiszen nálad szánalmasabb, alattomosabb és sunyibb alakot nem hordott még hátán a föld.
Ezt a stílust meg azokkal szemben engedem meg magamnak, AKIK MEGÉRDEMLIK. Tudod, kisfiam, mindenki érdemei szerint. Te ezt érdemled, ennyit érsz, ez a jussod. Akikkel szemben pedig megengedtem magamnak ezt a hangot, ugyanolyan droidok voltak, mint te. De mivel mind droid, így nekik van több fülük, mint foguk.
Az meg, hoyg ki mire ér rá? Te ostoba mamlasz: Szerinted még nem találták fel a laptopot? Nem találtál fel a mobil internetet? Azért, mert te még egy 486-oson erőlködsz, amit a szomszéd kisfiú adott kölcsönbe neked, mert még 56,6-os modemmel tekered a netet, nem jelenti azt, hogy mindenki olyan csóringer, mint te. A szünetek nekem épp elegendőek, hogy egy-két kellemes riposzttal segítsem elő az agyvérzésedet.
A hangemberségről meg annyit, te gyáva nyuszi: A mai nap Debrecenben vagyok egy konferencián, ez nekem sem hazai terep, ha mersz, várlak este 9-kor az AranyBika Szállodával szemben a túloldalon, tavaly ott volt egy pad, na annál várlak. Ha nem mersz eljönni, ismét bizonyítod, hogy te vagy a hangember, és egy gyáva alak vagy.
Lehet, hogy megmaradtam egyfajta looser szinten, de még így is százszor többet érek mint te. Még így is ezerszer emberibb vagyok nálad, és nagyságrendekkel győztesebb vagyok.
Szánalmas erőlködésed és bugyuta okfejtéseid csak primitív agycsökevényed gyatra kísérletei, hogy felülmúlj, de sajnos minden esetben alulmaradsz. Szóval a vesztességről ne nyissunk vitát, hiszen nálad szánalmasabb, alattomosabb és sunyibb alakot nem hordott még hátán a föld.
Ezt a stílust meg azokkal szemben engedem meg magamnak, AKIK MEGÉRDEMLIK. Tudod, kisfiam, mindenki érdemei szerint. Te ezt érdemled, ennyit érsz, ez a jussod. Akikkel szemben pedig megengedtem magamnak ezt a hangot, ugyanolyan droidok voltak, mint te. De mivel mind droid, így nekik van több fülük, mint foguk.
Az meg, hoyg ki mire ér rá? Te ostoba mamlasz: Szerinted még nem találták fel a laptopot? Nem találtál fel a mobil internetet? Azért, mert te még egy 486-oson erőlködsz, amit a szomszéd kisfiú adott kölcsönbe neked, mert még 56,6-os modemmel tekered a netet, nem jelenti azt, hogy mindenki olyan csóringer, mint te. A szünetek nekem épp elegendőek, hogy egy-két kellemes riposzttal segítsem elő az agyvérzésedet.
A hangemberségről meg annyit, te gyáva nyuszi: A mai nap Debrecenben vagyok egy konferencián, ez nekem sem hazai terep, ha mersz, várlak este 9-kor az AranyBika Szállodával szemben a túloldalon, tavaly ott volt egy pad, na annál várlak. Ha nem mersz eljönni, ismét bizonyítod, hogy te vagy a hangember, és egy gyáva alak vagy.
Megint ez a "nagyfiúk elvették az uzsimat" duma? Semmi újdonság? Semmi nóvum? Semmi? Mi van bazze, fennakadta a lemez? Vagy megzabiztad a papagájod és az beszél belőled? Ja, egyszerűen egyszerűbb volt ugyanazt bemásolni, mert annyira ostoba fajankó vagy, hogy már semmi új nem jutott az eszedbe.
Egyébként meg TUDOM, hogy elolvastad, mert utalsz belőle 1 (erőszak, ami ráadásul a közepén van)...
Erről ennyit. Csak akkora saller volt kisapám, hogy nem tértél még magadhoz belőle. Meg olyan szinten söpörtelek le (ahogy jeleztem előre), hogy valóban, erre nem lehetett mit mondani, ezért inkább papagáj lettél... Nevetséges kis amatőr...
Tudod mit, öcsi? Lehet, hogy annakidején a suliban elvették az uzsimat, és meggyepáltak a nagyok, de ellentétben veled, én MÁR FELNŐTTEM! Most már ÉN veszem el a hozzád hasonló piti alakok kajcsiját, most már ÉN seggelem el a hozzád hasonló gizdákat.
Mert tény és való, most rendesen elnáspángoltalak.
Agysejtek? Lehetséges, hogy a sokméhezés kiölte az agysejtjeimet, de még így is többszöröse maradt nekem, mint ami neked eleve is volt! Nekem legalább volt miből veszteni. De te már kánytelen vagy megszámozni őket, olyan kevés van, neked már egyetlen darab elvesztése is súlyos veszteség.
Vesztes? Lehet, hogy az életben vesztes vagyok, de ebben a dologban itt és most magasan győztes vagyok. Lemostalak a színpadról. Mondjuk nem volt nehéz, annyira kevés vagy, mint medve sajtban a brummogás, a fél fogamra nem vagy elég.
Szóval tedd fel megint az "uzsis-nagyfiús" lemezt, neked már úgysem jutott más. Ja, és egész nyugodtanm engedd el a széket, attól, hogy gömbölyű a föld, nem fogsz leesni róla, te putrivitéz.
Egyébként meg TUDOM, hogy elolvastad, mert utalsz belőle 1 (erőszak, ami ráadásul a közepén van)...
Erről ennyit. Csak akkora saller volt kisapám, hogy nem tértél még magadhoz belőle. Meg olyan szinten söpörtelek le (ahogy jeleztem előre), hogy valóban, erre nem lehetett mit mondani, ezért inkább papagáj lettél... Nevetséges kis amatőr...
Tudod mit, öcsi? Lehet, hogy annakidején a suliban elvették az uzsimat, és meggyepáltak a nagyok, de ellentétben veled, én MÁR FELNŐTTEM! Most már ÉN veszem el a hozzád hasonló piti alakok kajcsiját, most már ÉN seggelem el a hozzád hasonló gizdákat.
Mert tény és való, most rendesen elnáspángoltalak.
Agysejtek? Lehetséges, hogy a sokméhezés kiölte az agysejtjeimet, de még így is többszöröse maradt nekem, mint ami neked eleve is volt! Nekem legalább volt miből veszteni. De te már kánytelen vagy megszámozni őket, olyan kevés van, neked már egyetlen darab elvesztése is súlyos veszteség.
Vesztes? Lehet, hogy az életben vesztes vagyok, de ebben a dologban itt és most magasan győztes vagyok. Lemostalak a színpadról. Mondjuk nem volt nehéz, annyira kevés vagy, mint medve sajtban a brummogás, a fél fogamra nem vagy elég.
Szóval tedd fel megint az "uzsis-nagyfiús" lemezt, neked már úgysem jutott más. Ja, és egész nyugodtanm engedd el a széket, attól, hogy gömbölyű a föld, nem fogsz leesni róla, te putrivitéz.
Egyszerűbb volt így, hogy megírtam a válaszom hp-nek word-ben és bemásolom. Ha adagonként gépelem be, akkor tartottam tőle, hogy beleugat ez a droid, és szétcseszi. Így szépen folyamatában van és bárki láthatja egybefüggően az igazságot. Ennyi. Nem gépelek lassan (hp-nek ez a pár sor sztem több órát vet igénybe, de az is lehet, hogy diktálta és más írta le neki), de ennyire azért gyorsan sem.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 09. péntek 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 09. péntek 06:50

Baccus 13 perc alatt ennyit írtál???? Vagy már előre megírtad és csak bemásoltad?? Nem mondod h. gyors és gépíró vagy... Én voltam gépíró versenyen anno... Igaz csak 3-ik voltam megyei szinten és már nem igazán emlékszem hány fokon hány leütésem volt... De Te túlteszel

homepictures
DrAnthony[VIP]
van ez a szoba meg a dühüngő ott cseszgethetitek egy mást...
mivel régi tagok vagytok ezért elbirálás ilyenkor hosszadlamas remélve hogy elintézitek egymástközt. de nem...
mostanatol tiltás EGY IDŐRE.
szerintem egyikőtőtkkel sincs kivétel mert nem fogjuk el dőnteni a vitát kikezdte.
DrAnthony[VIP]
van ez a szoba meg a dühüngő ott cseszgethetitek egy mást...
mivel régi tagok vagytok ezért elbirálás ilyenkor hosszadlamas remélve hogy elintézitek egymástközt. de nem...
mostanatol tiltás EGY IDŐRE.
szerintem egyikőtőtkkel sincs kivétel mert nem fogjuk el dőnteni a vitát kikezdte.

Még a reggelimet sem hagyjátok befejezni, skacok!!!

Röviden: Si mai ia o gura de cacat !

"Kapjátoksza" be!