Kösziiii,sikerült végre!
Néztem,hová lenne legalkalmasabb írnom,de bocsi azt a topicot nem láttam.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 14:11

Néztem,hová lenne legalkalmasabb írnom,de bocsi azt a topicot nem láttam.

www.imageshack.us-->tallózás (klikk a gépedre mentett képre)-->host it!
vársz kicsit, majd a direkt link to image-ban(legalsó sorban) található linket szúrod be
nem kell tudnod angolul hozzá, és végtelenül egyszerű
legközelebb a help me topicba írj ilyen gondokat
vársz kicsit, majd a direkt link to image-ban(legalsó sorban) található linket szúrod be

Képfeltöltő oldalak:
www.kepfeltoltes.hu
www.imageshack.us
www.abload.de (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 14:06
Nekem az lenne a kérdésem,hogy miért nem lehet úgy megoldani a képfeltöltést,hogy egyszerűen a gépről be lehessen tallózni?
A legtöbb helyen így van és működnik,nem?
Nem lenne annyi elrontott beképelés, meg szívesebben is tennének az emberek fel képet. Spec én nem tudok angolul,nem tudok magyar nyelvű képfeltöltő programról, és bevallom,nekem ez így bonyolult.
www.kepfeltoltes.hu
www.imageshack.us
www.abload.de (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)

Nekem az lenne a kérdésem,hogy miért nem lehet úgy megoldani a képfeltöltést,hogy egyszerűen a gépről be lehessen tallózni?
Nem lenne annyi elrontott beképelés, meg szívesebben is tennének az emberek fel képet. Spec én nem tudok angolul,nem tudok magyar nyelvű képfeltöltő programról, és bevallom,nekem ez így bonyolult.
www.imageshack.us-->tallózás (klikk a gépedre mentett képre)-->host it!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 14:06

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)

nem kerül semmibe,én már hónapok ota használom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 23:13
Törölt felhasználó (69371)

de a regisztráció pénzes nem?
vagy kiküldik a szoftverrendörséget, mail cím alapján kinyomozzák!
vagy kiküldik a szoftverrendörséget, mail cím alapján kinyomozzák!
A netikettnek egy nagyon megszívlelendő kitétje az, hogy a szabályokat írásban kell rögzíteni. Akkor lesz minek alapján az adminok itéljenek(például)...
Hászenhát én es ezt mondám,Te! Tudod, elkezdtem keresni a kegyem édes kis pici nénókáját, s hát valami Krapu nevű félnótással hetyegett a fű között/alatt, erre mondám: a fü alatt! De meg es fizet érte a galád: kiverem belőle az eltartást kegyem kicsi-pici nénikéje számára, aki épp megszülni készül a Spiverendi Thermo Nándor név alatt futó Krapu-fattyat!No, maj' meglátod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 07:12

Törölt felhasználó (60564)

"Nem kell mindig Krapura hallgatni, erőst a "fű alatt" lehet néha-néha!"
A drága jó kiskegyed édes pici nénikéje van fű alatt erősen, néha-néha!
Arról volt szó, hogy veszekedünk nem?? Az pedig azt jelenti, amit te mondasz nekem nem tetszik!
Csak szegény Prunét nem értesítettük, hogy nem komoly az ügy.
szép napot!
Arról volt szó, hogy veszekedünk nem?? Az pedig azt jelenti, amit te mondasz nekem nem tetszik!
szép napot!

megmondom őszintén, hogy ezekkel a hálózatos dolgokkal még nem teljesen vagyok 100-as, mert novembertől használom a netet intenzíven. sőt eddig még szerencsésnek mondhatom magam, mert komoly (olyan ami baszogatott volna valamit) vírusom se volt, pedig nincs semmi vírusírtóm fent, csak a Spy Terminátor beépítettje. Inkább hardware-esen vagyok képben, meg más software-eket használtam eddig. (nem játékra gondolok :)))
pedig írogatok programokat, de legtöbbet PLC-re!
pedig írogatok programokat, de legtöbbet PLC-re!
"Nem kell mindig Krapura hallgatni, erőst a "fű alatt" lehet néha-néha!"
szép napot!
szép napot!

de a regisztráció pénzes nem?
vagy kiküldik a szoftverrendörséget, mail cím alapján kinyomozzák! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 17. szombat 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 23:03
vagy kiküldik a szoftverrendörséget, mail cím alapján kinyomozzák! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 17. szombat 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)

ha megadod a mailcimedet es regisztralsz az ashampoo-n´l elküldi a kulcsot,valóban freeware
ha megadod a mailcimedet es regisztralsz az ashampoo-n´l elküldi a kulcsot,valóban freeware
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 23:01

próbáltam meg az Ashampoo-nak meg van egy csomó szoftvere, de ennél kéri a kulcsot, pedig internetről letöltve is azt írja, hogy freeware, oszt közben mégse, de semmi hack file nincs hozzá meg semmi, szóval nem értem miért kér akkor kulcsot!
próbáltam meg az Ashampoo-nak meg van egy csomó szoftvere, de ennél kéri a kulcsot, pedig internetről letöltve is azt írja, hogy freeware, oszt közben mégse, de semmi hack file nincs hozzá meg semmi, szóval nem értem miért kér akkor kulcsot!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 17. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 21:28

próbáld ki az Ashampoo Firewallt,mindig jelzi a behatolási kisérletet és rám bizza a döntést.
teljes mértékben egyetértek veled.én a méljeimet a yahoon keresztül kapom,még eddig egy virust sem kaptam,viszont volt olyan,amelyiket nem engedte be,csak az én beleegyezésemmel.
Hogy is van ez?
A Mozilla a napokban újabb változatokat adott ki népszerű böngésző- és levelező amelyre többek között biztonsági jellegű hibák javításának céljával került sor. A sors fintora azonban, hogy a frissen kiadott Firefox-ban alig csak néhány órával a szoftver megjelenését követően egy újabb igen súlyos biztonsági rést azonosítottak, így a nyílt forrású böngésző
felhasználói gyakorlatilag továbbra is gond nélkül megtámadhatóak.
Az új Firefox 2.0.0.2 változatban a Mozilla saját statisztikája szerint összesen 159 különböző hiba került javításra, amelyek közül azonban "csak" 21 volt alkalmas a szoftver összeomlasztására, és 4 módon lehetett azt különböző érzékeny információk kiszivárogtatására rávenni. Utóbbiak közül
az ún. "location.hostname" sebezhetőség volt a legsúlyosabb, amelynek révén más oldalak
működését és megjelenítését lehetett befolyásolni.
Ugyanakkor alig pár órával az új változat kiadását követően vált ismertté egy másik, a
javítottaknál jóval veszélyesebb sebezhetőség is, amely a Firefox JavaScript futtatókörnyezetének
hibáján keresztül gyakorlatilag tetszőleges programkód injektálását is lehetővé teheti a nyílt forrású böngészőt futtató felhasználók gépeire. Rosszindulató támadók a biztonsági rést
kémprogramok vagy vírusok telepítésére használhatják fel, de természetesen információkat is letölthetnek a gépről.
Érdekesség egyébként, hogy egy nagyon hasonló hibát szinte azonos időben az Internet Explorer
legújabb 7-es változatában is felfedeztek, ez utóbbi azonban jóval kevésbé veszélyes, mert csak a felhasználók megtévesztésére ad lehetőséget, de a gépükön történő közvetlen garázdálkodásra nem.
A Firefox legújabb - néhány a korábbi változatokban is meglévő biztonsági hibát lezáró, azonban még így is sebezhető - 2.0.0.2-es verziójának Windows alatt futó változatáért az érdeklődők legegyszerűbben a Mozilla honlapjára kell ellátogatniuk.
A Mozilla a napokban újabb változatokat adott ki népszerű böngésző- és levelező amelyre többek között biztonsági jellegű hibák javításának céljával került sor. A sors fintora azonban, hogy a frissen kiadott Firefox-ban alig csak néhány órával a szoftver megjelenését követően egy újabb igen súlyos biztonsági rést azonosítottak, így a nyílt forrású böngésző
felhasználói gyakorlatilag továbbra is gond nélkül megtámadhatóak.
Az új Firefox 2.0.0.2 változatban a Mozilla saját statisztikája szerint összesen 159 különböző hiba került javításra, amelyek közül azonban "csak" 21 volt alkalmas a szoftver összeomlasztására, és 4 módon lehetett azt különböző érzékeny információk kiszivárogtatására rávenni. Utóbbiak közül
az ún. "location.hostname" sebezhetőség volt a legsúlyosabb, amelynek révén más oldalak
működését és megjelenítését lehetett befolyásolni.
Ugyanakkor alig pár órával az új változat kiadását követően vált ismertté egy másik, a
javítottaknál jóval veszélyesebb sebezhetőség is, amely a Firefox JavaScript futtatókörnyezetének
hibáján keresztül gyakorlatilag tetszőleges programkód injektálását is lehetővé teheti a nyílt forrású böngészőt futtató felhasználók gépeire. Rosszindulató támadók a biztonsági rést
kémprogramok vagy vírusok telepítésére használhatják fel, de természetesen információkat is letölthetnek a gépről.
Érdekesség egyébként, hogy egy nagyon hasonló hibát szinte azonos időben az Internet Explorer
legújabb 7-es változatában is felfedeztek, ez utóbbi azonban jóval kevésbé veszélyes, mert csak a felhasználók megtévesztésére ad lehetőséget, de a gépükön történő közvetlen garázdálkodásra nem.
A Firefox legújabb - néhány a korábbi változatokban is meglévő biztonsági hibát lezáró, azonban még így is sebezhető - 2.0.0.2-es verziójának Windows alatt futó változatáért az érdeklődők legegyszerűbben a Mozilla honlapjára kell ellátogatniuk.

behatolási kísérlet..és én döntöm el, hogy behatolhat vagy sem? huh...van erről a behatolós pasiról képed?

behatolási kísérlet..és én döntöm el, hogy behatolhat vagy sem? huh...van erről a behatolós pasiról képed?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 17. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 21:28

próbáld ki az Ashampoo Firewallt,mindig jelzi a behatolási kisérletet és rám bizza a döntést.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 15:24

Te melyiket használod? Mármint spy blokkolót használsz, vagy mit? Nekem is kellene valami jó fajta, mert van fenn a gépen 2 is, de egy ilyen süti vagy südi nyomkövetése mindig betalál! Jó lenne valami közel 90%-os progi ezek ellen! Ha tűzfalat használok az nem enged egy csomó mindent!
De iggenis huje kérés vót!
Mér kő neked állandójan ellenkezni???
Majd eccer jól belerittyentek a sejhajodba,oszt egybű mem vitatkozóó!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 18:33

Törölt felhasználó (7767)

Nem vót hüjje kérés! :)
Látom má, teljesen kuka vagy a témába! Elküdöm neked a spi izé original változatát. Az utolsó trójai tipusú virust los angeles kétharmadával együtt irtotta ki! Ne baztasd, ne telepítgesd, meg mentedesd, már beprogramoztam! Nem köllött vóna elköpnöd, hogy sarah connornak hívnak!!!!

Nem vót hüjje kérés! :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 17. szombat 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 18:26

fúbasszameg...én meg kijavítottam...nem láttam, hogy hüje kérés volt