Lapos, teljesen lapos, élvezhetetlen ma!...Mondjátok mán: ez tényleg az OFF TOPIC?

Unatkozol? Veszekedhetünk, ha akarod! Találj ki valamit, min!!!!

nekem a Spyware Terminator is rákérdez egyes programokra mikor telepítem őket, sőt mikor feltelepítettem a Spyware Terminator-t, akkor még mikor elindítottam az IE-t, még arra is rákérdezett. akkor ez azt jelentené, hogy ha valaki a gépem ellen merényleteket próbálna meg véghezvinni, akkor ugyanígy jelezne?
Miért nem küldted át a Spyware Terminatoromat, ahogy megigérted, he?!!!
Amihez én hozzájutottam, az bajor akcentussal kérdezett rám Kaliforniábul(?), hogy aszongyahogy: -Ha el mered indítani az IE-t, le leszel terminálva, Sarah Connor! Ijedtemben merényletet követtem el magam ellen egy 20x4-es Delfin rezonátorral, amely jelezte, hogy itt a vég...Azazhogy hol itt, hol meg ott volt a vége!
Nos, úrfi, mi a válaszod: telepítselek a termékeny televényembe, vagy mégegyszer rákérdezel???!Vhuhhhhh!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 17:18

Nos, úrfi, mi a válaszod: telepítselek a termékeny televényembe, vagy mégegyszer rákérdezel???!Vhuhhhhh!

Törölt felhasználó (60564)

Unatkozol? Veszekedhetünk, ha akarod! Találj ki valamit, min!!!!

Mit kavarsz te itt nekem!!! Mééé nem óvasod-e rendesen a használati útmutatót!!!??? Nekem is olyan spivár terminem van, és tök jó! A mútkor jött egy vírus, de a termo izé jól szarrá lőtte, géppel együtt! Egyépként meg elküldtem tudd meg! Eredeti jugoszláv nyelven, biztos az a szar explorered átkomfirmálta! A rezonátort meg úgy fogd, hogy a csöve feléd áljon!!! Húúú de fölidegesítetté!!!

Egyébként a Madam-ot meg ne basztasd a hüje kéréseiddel, a sperma nem is spriccű messzire, ha a fecskendő jól bele van telepítve a termékeny televényedbe!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 17:36

Törölt felhasználó (7767)

Miért nem küldted át a Spyware Terminatoromat, ahogy megigérted, he?!!!
Amihez én hozzájutottam, az bajor akcentussal kérdezett rám Kaliforniábul(?), hogy aszongyahogy: -Ha el mered indítani az IE-t, le leszel terminálva, Sarah Connor! Ijedtemben merényletet követtem el magam ellen egy 20x4-es Delfin rezonátorral, amely jelezte, hogy itt a vég...Azazhogy hol itt, hol meg ott volt a vége!

Mi a', mi? Még neked áll fennebb(naná!), hogy én nem óvasokk, mi? Há' hogyne néztem vón' az útmutatót: valamiféle Toldi Miki kapta elé a sliccibű', oszt avval mutogatott, hogy nem oda Buda...vagyhogy oda Buda??? Ládd, mán nem tom visszajidézni, ollyan súlyos függeléke vót az útmutatónak, hogy csuda, meg es simiztem jettembe', no. De erre meg mán a sarkcsillagot kezdte mutogatni, tejjesen megbizhatatlanul mágneses viharba kerű't, oszt el kellett bú'tatnom a csúnyámba', míg az a Spíver elvonult.Aztán meg már nem mutatta az utat - vagyhogy ippeghogy azt mutatta vón egész búsan köpködve rája?! -,s térkép, elérési út, minden elmúlt, s még le se mentettem! Méghogy én idegellek tígödöt, mikó tejjesön te vagy mindönnek az okja!Maj' adok én neköd a rezonátorbú', ne se féjjé'!

fúbasszameg...én meg kijavítottam...nem láttam, hogy hüje kérés volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 18:01

Törölt felhasználó (60564)

Egyébként a Madam-ot meg ne basztasd a hüje kéréseiddel, a sperma nem is spriccű messzire, ha a fecskendő jól bele van telepítve a termékeny televényedbe!!!

Nem vót hüjje kérés! :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 17. szombat 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 18:26

fúbasszameg...én meg kijavítottam...nem láttam, hogy hüje kérés volt

Látom má, teljesen kuka vagy a témába! Elküdöm neked a spi izé original változatát. Az utolsó trójai tipusú virust los angeles kétharmadával együtt irtotta ki! Ne baztasd, ne telepítgesd, meg mentedesd, már beprogramoztam! Nem köllött vóna elköpnöd, hogy sarah connornak hívnak!!!!

De iggenis huje kérés vót!
Mér kő neked állandójan ellenkezni???
Majd eccer jól belerittyentek a sejhajodba,oszt egybű mem vitatkozóó!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 18:33

Törölt felhasználó (7767)

Nem vót hüjje kérés! :)
próbáld ki az Ashampoo Firewallt,mindig jelzi a behatolási kisérletet és rám bizza a döntést.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 15:24
Törölt felhasználó (69371)

Te melyiket használod? Mármint spy blokkolót használsz, vagy mit? Nekem is kellene valami jó fajta, mert van fenn a gépen 2 is, de egy ilyen süti vagy südi nyomkövetése mindig betalál! Jó lenne valami közel 90%-os progi ezek ellen! Ha tűzfalat használok az nem enged egy csomó mindent!
behatolási kísérlet..és én döntöm el, hogy behatolhat vagy sem? huh...van erről a behatolós pasiról képed?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 17. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 21:28

próbáld ki az Ashampoo Firewallt,mindig jelzi a behatolási kisérletet és rám bizza a döntést.

behatolási kísérlet..és én döntöm el, hogy behatolhat vagy sem? huh...van erről a behatolós pasiról képed?

Hogy is van ez?
A Mozilla a napokban újabb változatokat adott ki népszerű böngésző- és levelező amelyre többek között biztonsági jellegű hibák javításának céljával került sor. A sors fintora azonban, hogy a frissen kiadott Firefox-ban alig csak néhány órával a szoftver megjelenését követően egy újabb igen súlyos biztonsági rést azonosítottak, így a nyílt forrású böngésző
felhasználói gyakorlatilag továbbra is gond nélkül megtámadhatóak.
Az új Firefox 2.0.0.2 változatban a Mozilla saját statisztikája szerint összesen 159 különböző hiba került javításra, amelyek közül azonban "csak" 21 volt alkalmas a szoftver összeomlasztására, és 4 módon lehetett azt különböző érzékeny információk kiszivárogtatására rávenni. Utóbbiak közül
az ún. "location.hostname" sebezhetőség volt a legsúlyosabb, amelynek révén más oldalak
működését és megjelenítését lehetett befolyásolni.
Ugyanakkor alig pár órával az új változat kiadását követően vált ismertté egy másik, a
javítottaknál jóval veszélyesebb sebezhetőség is, amely a Firefox JavaScript futtatókörnyezetének
hibáján keresztül gyakorlatilag tetszőleges programkód injektálását is lehetővé teheti a nyílt forrású böngészőt futtató felhasználók gépeire. Rosszindulató támadók a biztonsági rést
kémprogramok vagy vírusok telepítésére használhatják fel, de természetesen információkat is letölthetnek a gépről.
Érdekesség egyébként, hogy egy nagyon hasonló hibát szinte azonos időben az Internet Explorer
legújabb 7-es változatában is felfedeztek, ez utóbbi azonban jóval kevésbé veszélyes, mert csak a felhasználók megtévesztésére ad lehetőséget, de a gépükön történő közvetlen garázdálkodásra nem.
A Firefox legújabb - néhány a korábbi változatokban is meglévő biztonsági hibát lezáró, azonban még így is sebezhető - 2.0.0.2-es verziójának Windows alatt futó változatáért az érdeklődők legegyszerűbben a Mozilla honlapjára kell ellátogatniuk.
A Mozilla a napokban újabb változatokat adott ki népszerű böngésző- és levelező amelyre többek között biztonsági jellegű hibák javításának céljával került sor. A sors fintora azonban, hogy a frissen kiadott Firefox-ban alig csak néhány órával a szoftver megjelenését követően egy újabb igen súlyos biztonsági rést azonosítottak, így a nyílt forrású böngésző
felhasználói gyakorlatilag továbbra is gond nélkül megtámadhatóak.
Az új Firefox 2.0.0.2 változatban a Mozilla saját statisztikája szerint összesen 159 különböző hiba került javításra, amelyek közül azonban "csak" 21 volt alkalmas a szoftver összeomlasztására, és 4 módon lehetett azt különböző érzékeny információk kiszivárogtatására rávenni. Utóbbiak közül
az ún. "location.hostname" sebezhetőség volt a legsúlyosabb, amelynek révén más oldalak
működését és megjelenítését lehetett befolyásolni.
Ugyanakkor alig pár órával az új változat kiadását követően vált ismertté egy másik, a
javítottaknál jóval veszélyesebb sebezhetőség is, amely a Firefox JavaScript futtatókörnyezetének
hibáján keresztül gyakorlatilag tetszőleges programkód injektálását is lehetővé teheti a nyílt forrású böngészőt futtató felhasználók gépeire. Rosszindulató támadók a biztonsági rést
kémprogramok vagy vírusok telepítésére használhatják fel, de természetesen információkat is letölthetnek a gépről.
Érdekesség egyébként, hogy egy nagyon hasonló hibát szinte azonos időben az Internet Explorer
legújabb 7-es változatában is felfedeztek, ez utóbbi azonban jóval kevésbé veszélyes, mert csak a felhasználók megtévesztésére ad lehetőséget, de a gépükön történő közvetlen garázdálkodásra nem.
A Firefox legújabb - néhány a korábbi változatokban is meglévő biztonsági hibát lezáró, azonban még így is sebezhető - 2.0.0.2-es verziójának Windows alatt futó változatáért az érdeklődők legegyszerűbben a Mozilla honlapjára kell ellátogatniuk.
teljes mértékben egyetértek veled.én a méljeimet a yahoon keresztül kapom,még eddig egy virust sem kaptam,viszont volt olyan,amelyiket nem engedte be,csak az én beleegyezésemmel.
próbáltam meg az Ashampoo-nak meg van egy csomó szoftvere, de ennél kéri a kulcsot, pedig internetről letöltve is azt írja, hogy freeware, oszt közben mégse, de semmi hack file nincs hozzá meg semmi, szóval nem értem miért kér akkor kulcsot!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 17. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 21:28

ha megadod a mailcimedet es regisztralsz az ashampoo-n´l elküldi a kulcsot,valóban freeware
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 23:01
Törölt felhasználó (69371)

próbáltam meg az Ashampoo-nak meg van egy csomó szoftvere, de ennél kéri a kulcsot, pedig internetről letöltve is azt írja, hogy freeware, oszt közben mégse, de semmi hack file nincs hozzá meg semmi, szóval nem értem miért kér akkor kulcsot!
de a regisztráció pénzes nem?
vagy kiküldik a szoftverrendörséget, mail cím alapján kinyomozzák! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 17. szombat 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 23:03
vagy kiküldik a szoftverrendörséget, mail cím alapján kinyomozzák! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 17. szombat 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)

ha megadod a mailcimedet es regisztralsz az ashampoo-n´l elküldi a kulcsot,valóban freeware
"Nem kell mindig Krapura hallgatni, erőst a "fű alatt" lehet néha-néha!"
A drága jó kiskegyed édes pici nénikéje van fű alatt erősen, néha-néha!
Arról volt szó, hogy veszekedünk nem?? Az pedig azt jelenti, amit te mondasz nekem nem tetszik!
Csak szegény Prunét nem értesítettük, hogy nem komoly az ügy.
szép napot!
A drága jó kiskegyed édes pici nénikéje van fű alatt erősen, néha-néha!
Arról volt szó, hogy veszekedünk nem?? Az pedig azt jelenti, amit te mondasz nekem nem tetszik!
Csak szegény Prunét nem értesítettük, hogy nem komoly az ügy.
szép napot!