ohhh drágám! azé ennyire álszerénynek se kéne azé lenned!
hisz a leggyönyörűbbek közül való vagy, de Te ám tudod is eztet!
de nem azé vagy királyjányka, mert az egyik bulin szépségkirályjánynak választottak?
lekötözéses duma tetszett?
pedig nem is az őszintét írtam:
lekötözöd a szoba sarkába büntetésül mert a Szilvát kényeztette és a fő büntetése az lenne, hogy a szeretkezésünket kéne végig néznie!
Tutti ezek után rá se merne nézni a szeme sarkából se másik nőre!
bááárrr? ha Szilva az a másik nő.... hmmm azé csak megkockáztatná azt a félrenézést! /én biztosan megtenném!/ (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 18:21
de nem azé vagy királyjányka, mert az egyik bulin szépségkirályjánynak választottak?
lekötözöd a szoba sarkába büntetésül mert a Szilvát kényeztette és a fő büntetése az lenne, hogy a szeretkezésünket kéne végig néznie!
bááárrr? ha Szilva az a másik nő.... hmmm azé csak megkockáztatná azt a félrenézést! /én biztosan megtenném!/ (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
aazért annyira neeeeem...fiu nem vagyok...
attol azért szebb...
ohh..szoval a belsö ami lényeges....igazad van...maximum majd sötétben csináljuk..hogy neláss...
attol azért szebb...
ohh..szoval a belsö ami lényeges....igazad van...maximum majd sötétben csináljuk..hogy neláss...
béjbiiii hisz miattad akarok ott lenni a bulin!
bugyibuci mosok rád! főzök rád!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 20:32
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
surdi, te ki huncut...
hááát nem engem akarsz levenni a lábamról? naaa, egy kis privi GoldenGay? naaa....
hááát nem engem akarsz levenni a lábamról? naaa, egy kis privi GoldenGay? naaa....
Te a fájdalomtól nem látod a királylányost, mert a töködre csapta a mosogatógép ajtaját!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 04. péntek 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 05:38
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 04. péntek 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolhatod Doki...mert olyan finom...
De a két csóka tilleg leszakadhatna róla...memá nm is látom tülük a királyjányost...
De a két csóka tilleg leszakadhatna róla...memá nm is látom tülük a királyjányost...
Hááát, ha még tudnád is milyen finom...
Mámmint a "fagyi"...
Mámmint a "fagyi"...
Jó reggelt Neked is!
Ha Bandur sokáig illegeti-billegeti magát királylányka előtt, mint egy kiéhezett páva, istenuccse megtalálom annak a nyelvnek a "helyét"...
De ha én találok neki "helyet", abban nem lesz köszönet se Bandinak, se a lányoknak...
Ha Bandur sokáig illegeti-billegeti magát királylányka előtt, mint egy kiéhezett páva, istenuccse megtalálom annak a nyelvnek a "helyét"...
De ha én találok neki "helyet", abban nem lesz köszönet se Bandinak, se a lányoknak...
Háááát, ha az a bizonyos "lekötözés" megtörténne, javaslom, hogy soha többet senki el ne oldozzon.
Mert ha mégis valahogy elszabadulok, akkor sajnos, surdi koma, soha nem tudnál egyetlen nővel sem szeretkezni...
Ugyanis nem volna mivel!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 04. péntek 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 08:36
Mert ha mégis valahogy elszabadulok, akkor sajnos, surdi koma, soha nem tudnál egyetlen nővel sem szeretkezni...
Ugyanis nem volna mivel!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 04. péntek 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ohhh drágám! azé ennyire álszerénynek se kéne azé lenned!
bááárrr? ha Szilva az a másik nő.... hmmm azé csak megkockáztatná azt a félrenézést! /én biztosan megtenném!/
bááárrr? ha Szilva az a másik nő.... hmmm azé csak megkockáztatná azt a félrenézést! /én biztosan megtenném!/
khmmm miezamit szabad a kisökörnek nem szabad a jupiternek stílus
Te félremindent a madámmal oszt el ne várd má a zasszonykádtó, hogy Ő meg a tüszhelyelőttsütögessen addig! pláne ha olyan szépembörök veszik őtet kürül vígasztalásképp, mint a Band eltárs no meg én!
aztan édesegykomám! vigyázat a gyilkolászásval, mert a szülő halála esetén a keresztapja kötelessége a gyermek felnevelése! osztán az enyímének Te lészen a virtuáliskeresztapja lenni!
osztán ne feledd:
helymimimi mimimi...
komámasszony meg surda Úr úgrott kija ződleveles csipkepokorbú!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 04. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 09:59
Te félremindent a madámmal oszt el ne várd má a zasszonykádtó, hogy Ő meg a tüszhelyelőttsütögessen addig! pláne ha olyan szépembörök veszik őtet kürül vígasztalásképp, mint a Band eltárs no meg én!
aztan édesegykomám! vigyázat a gyilkolászásval, mert a szülő halála esetén a keresztapja kötelessége a gyermek felnevelése! osztán az enyímének Te lészen a virtuáliskeresztapja lenni!
osztán ne feledd:
helymimimi mimimi...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 04. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Háááát, ha az a bizonyos "lekötözés" megtörténne, javaslom, hogy soha többet senki el ne oldozzon.
Ugyanis nem volna mivel!
Ugyanis nem volna mivel!
Méghogy gyilkolászás? Ugyanmár, ülni nem akarok...
Bandinak viszek a kumarin mellék K1 vitamint...
Nálad meg? Ugyanmár, egy cerka-zacsi letépésbe még senki nem halt bele!
Kezedbe adom, oszt onnantól kezdve télleg a szexuális életed a nyalásra koncetnrtálódik...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 04. péntek 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 10:16
Bandinak viszek a kumarin mellék K1 vitamint...
Nálad meg? Ugyanmár, egy cerka-zacsi letépésbe még senki nem halt bele!
Kezedbe adom, oszt onnantól kezdve télleg a szexuális életed a nyalásra koncetnrtálódik...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 04. péntek 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
khmmm miezamit szabad a kisökörnek nem szabad a jupiternek stílus
osztán ne feledd:
helymimimi mimimi...
osztán ne feledd:
helymimimi mimimi...
Na, így megnyugodtam, ameddig Te vigyázol rá, baj nem lehet!
ugyanmá terájad is rád gyön a szükség pláne ha kerülő barátunk hegyezi rejád a cerkáját!
osztán annyi idő alatt a védetted is élvezethez juttatja a magam fajta!
doki komám tudod:
ember köll ahhoz nyájas
nem ilyen nyálas!
csak nehogy főzőversennyé alakuljon a za buli... ja oszt oly jól sikerülne, hogy a padlóig innánk magunkat én a whiskydből, Te meg a pályinkámbó!
oszt a végin még örülnénk hogy a bangyi hozza a zasszonyt, mer mindketten hoppon maradnánk!
osztán annyi idő alatt a védetted is élvezethez juttatja a magam fajta!
doki komám tudod:
ember köll ahhoz nyájas
nem ilyen nyálas!
csak nehogy főzőversennyé alakuljon a za buli... ja oszt oly jól sikerülne, hogy a padlóig innánk magunkat én a whiskydből, Te meg a pályinkámbó!
oszt a végin még örülnénk hogy a bangyi hozza a zasszonyt, mer mindketten hoppon maradnánk!
oszt ugyan minek látnád csak panaszkodnál hogy fáj a fejed meg a tököd is becsipte a mosogatógép
pedig azon van luk rendesen
inkább pinába dugd
pedig azon van luk rendesen
inkább pinába dugd
húú 7 fej az 7 szopatás,utána maga a sárkányt lehet dugni utána a királylány sőt még ráülnek a várban a számra.a vár pontos cimét kérdezném
szóval ti egymásra gerjedtek
akkor több ideje lesz királylánykának
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 04. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 08:38
akkor több ideje lesz királylánykának
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 04. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
béjbiiii hisz miattad akarok ott lenni a bulin!
Mivel gyurinak állandóan fáj a feje és a töke is becsipődöt a mosogatógépbe,surdi meg doki most már egymásra gerjednek,igy maradok egyetlen lovagnak ki készül kiszabaditani a hétfejű sárkány karmai közül

"És érezzék egy kézfogásról rólad
Hogy jót akarsz,és te is tiszta és jó vagy
S egy rádnézésem,hidd el nékem
Szép dolgokért élsz,és érdemes élned" (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 03. csütörtök 18:21

Szép dolgokért élsz,és érdemes élned" (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 03. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
aazért annyira neeeeem...fiu nem vagyok...
attol azért szebb...
attol azért szebb...
...köszönöm szépen...gyönyörü a virág..és az idézet is...amit irtál....
kapsz tölem egy virtuálisan izgato pusziscsokot......cuppppp
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 04. péntek 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 04. péntek 19:33
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 04. péntek 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Mivel gyurinak állandóan fáj a feje és a töke is becsipődöt a mosogatógépbe,surdi meg doki most már egymásra gerjednek,igy maradok egyetlen lovagnak ki készül kiszabaditani a hétfejű sárkány karmai közül

Szép dolgokért élsz,és érdemes élned"

Szép dolgokért élsz,és érdemes élned"
Ezek szerint virtuálisan tovább udvarolhatok és ha szerencsés vagyok akkor itt a hitvesi ágyba megcsalod velem dokit
Vacsorameghivás?
Étterembe

Vagy otthon gyergyafény mellet,egypohár ittal
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 05. szombat 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
...köszönöm szépen...gyönyörü a virág..és az idézet is...amit irtál....
Basszus, Bandi, legalább a szobámra lennél tisztelettel!!!
Azért a pofátlanságnak is van határa!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 05. szombat 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 05. szombat 18:15
Ezek szerint virtuálisan tovább udvarolhatok és ha szerencsés vagyok akkor itt a hitvesi ágyba megcsalod velem dokit
Vacsorameghivás?
Étterembe

(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 05. szombat 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Vacsorameghivás?
Étterembe

...én valami ilyesmire vágyom...
...és utána folytatjuk a romantikus estét....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 06. vasárnap 12:23
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 06. vasárnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
...én valami ilyesmire vágyom...
Bocsi igazad
Királylányossal elmentünk
Te meg maradj a szobába surdival
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 05. szombat 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 05. szombat 23:45
Királylányossal elmentünk
Te meg maradj a szobába surdival
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 05. szombat 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Basszus, Bandi, legalább a szobámra lennél tisztelettel!!!

DrAnthony