Kedves, barátságos, független, igényes, szolizott 47 éves férfi vagyok. 180cm magas, borotvált, magas szex kultúrával rendelkezem. Telt alkatú hölggyel foglalkoznék, akár egész éjszakára. Ha szenvedéllyel fűszerezett szexre vágysz írjál. ( via.estates.co@gmail.com )
Kedves csajt keresek páromnak! Szeretném meglepni őt egy hármas szex-el! Nagyon szeretném ha hosszabb távon működne a kapcsolat! Kor, alkat nem fontos! Belső üziket várnék! SOS!
Sziasztok!
2011. nov. 17-én (csütörtök) vagy 18-án (péntek) délelőtt szeretnénk szeretkezni úgy, hogy egy másik pár vagy egy férfi szemlélőként jelen van az aktusnál. Ehhez keresnénk párt vagy férfit! Mi egy 30-as egymást szerető házaspár vagyunk és szeretnénk kipróbálni ezt verziót. Amennyiben férfi lesz a résztvevő, akkor szeretnénk megkérni, hogy videókameránkkal rögzítsd az együttlétünket. Várjuk a jelentkezéseket és reméljük, hogy egy felejthetetlen élmény részesei lehetünk!
2011. nov. 17-én (csütörtök) vagy 18-án (péntek) délelőtt szeretnénk szeretkezni úgy, hogy egy másik pár vagy egy férfi szemlélőként jelen van az aktusnál. Ehhez keresnénk párt vagy férfit! Mi egy 30-as egymást szerető házaspár vagyunk és szeretnénk kipróbálni ezt verziót. Amennyiben férfi lesz a résztvevő, akkor szeretnénk megkérni, hogy videókameránkkal rögzítsd az együttlétünket. Várjuk a jelentkezéseket és reméljük, hogy egy felejthetetlen élmény részesei lehetünk!
Sziasztok! Én szívesen jelen lennék! A csüt. d.e. tökéletesen megfelelne!
Várom válaszotokat!
Puszi! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 13. vasárnap 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 13. vasárnap 17:53
Várom válaszotokat!
Puszi! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 13. vasárnap 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (791339)

Sziasztok!
sziasztok duci macis pár vagyunk szivesen ismerkednénk hölgyel párral
Szombat éjszakára duci hölytagú párt keresünk!!! Üzit várunk

Sziasztok!
Köszönjük szépen a rengeteg jelentkezést, nem is gondoltuk volna, hogy ilyen sok vállalkozó szellemű férfi és pár fog jelentkezni a hirdetésünkre. A szerencsés kiválasztottakat levélben értesítettük, a többieknek viszont itt szeretnénk megköszönni az érdeklődésüket!
Köszönjük szépen a rengeteg jelentkezést, nem is gondoltuk volna, hogy ilyen sok vállalkozó szellemű férfi és pár fog jelentkezni a hirdetésünkre. A szerencsés kiválasztottakat levélben értesítettük, a többieknek viszont itt szeretnénk megköszönni az érdeklődésüket!
Nyíregyházi hellyel rendelkező pár keres ma estére nagy és vastag intim méretű férfit (min: 20/5), a hölgy kényeztetésére. Írj tel számot belső üzenetben és visszahívunk.
Debrecen és környékén fényképeznék ill. videóznék hölgyet, párokat. Teljes diszkréció.
Szegedről keresek ma estére telt alaktu hölgyet,vagy párt,belsö levelet várok,köszönöm.
Ma délelöttre duci hölgyet keresünk 3-as szexhez! mi szentendrén vagyunk
Duci hölgytagú pár szombat estére párt vagy lányt keres

Párom szülinapjára,keresek molett(popós,cicis)Hölgyet,harmadiknak.Régi álma teljesülne!Esetleg,párt is,ha a pasi belemenne,hogy a páromat kényeztessük(végül is ő az ünnepelt
)Utána egymás előtti szex...Ha van jelentkező,priviben kérem

duci mackós pár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
Duci hölgytagú pár szombat estére párt vagy lányt keres
Szia
Budapesti mobilis macis srác keres párt vagy lányt közös játékra örömökre.
Akár most is
Budapesti mobilis macis srác keres párt vagy lányt közös játékra örömökre.
Akár most is

Üdv! 40-50 körüli házaspárral barátkoznék. Szívesen lennék néző, kíváncsi 3.ik, és ami alakul. Hölgy örömére!Alkat nem, szimpátia lényeges számomra. Én 30 éves férfi vagyok. Belső mail , vagy : bonaparte30@freemail.hu
kecskemeti 50-es srac keres holgyet ,diszkret kapcsolatra.
28éves Keszthelyi pár Bi-t és Anál szexet kedvelő hölgyet keres esti party-hoz. Levelet a dj.seny@freemail.hu-ra kérnénk, ilyen beállítottságú párok se kíméljenek. Solo pasik köszi, de most nem!
Hello..mi 31-36éves pár vagyunk telt keblü hölgytaggal...párt keresünk Fejér m ill környéke.....nagyfonok75@freemail.hu