Sziasztok. Van valaki valakik keszthely hévíz környékén?
Sziasztok. Ma, holnap lesz közületek valaki Bükfürdőn?
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok! Vasárnap esztergomi szauna? Pár, bi pasi?
Sziasztok! Párral ismerkednénk Zalakaros-Keszthely környékén! Üdv! Klau & Peti
Ráckevei szaunaesten keresek párt, aki élvezné egy sportos, fiatal, kedves pasi jelenlétét, vagy közeledését. Víz alatti érintések, masszázs, kézimunka, vagy bármi amit mindannyian élvezünk! HETERO!

Most hétvégén keresek női partnert vagy párt szabadidő kellemes eltöltésére. Sok mindenre nyitott, potens, normális, fiatalos kinézetű, jóképű, sportos, ápolt magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt! Helyem Nagykanizsán van.
Kecskemét pár fiúkat keresünk
Sopronban valaki eljon szaunázás?
Ma Sárvár fürdőben a szauna világba leszek nővel,párral ismerkednék. Írj itt privátot.
Keszthely környékén párokkal ismerkednénk
Klau &Peti

Sziasztok Most hétvégén Egerben leszünk wellneszezni a Korona Hotelben lesz valaki innen Egerben?
Holnap hölgy vagy pár Esztergom Aquasziget?
Bábolnán holnap valakik?
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
De párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
De párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Mi egy vidám, ápolt, intelligens pár vagyunk. A hétvégét Tatán töltjük és szeretnénk színesebbé tenni egy hölggyel a hölgy számára. Ha adatlapunkat elolvasod és számodra is megfelel várjuk leveledet! Köszi
Van valaki sárváron a szauna részlegen?
Van valaki Sárváron a szaunarészlegen? Ismerkednék szivesen
Erről jó lenne tudni bővebb infót, én sem autóznék oda holnap hiába
(Ez egy válasz tomidodo1 üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 12:50

Köszi az infót bár mi inkább csak pénteken megyünk akkor aktualis. De halottuk hogy a kevés ember miatt elmaradt a múltkor is. Talán a mimimum 20 fő sem jött össze.
Köszi az infót bár mi inkább csak pénteken megyünk akkor aktualis. De halottuk hogy a kevés ember miatt elmaradt a múltkor is. Talán a mimimum 20 fő sem jött össze.
(Ez egy válasz lariam06 üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 12:03

A szerdai szaunaestek augusztusban szünetelnek Rackeven ( én is erre mentem volna a héten ) , információt találtok a honlapon...