Hát a mai napon ellátogattam az Esztergomi aquasziget Fürdő be.Idáig ugye 3 ba .jártam .Komáromi Brigecio, Ráckevei Aqvaland, Esztergom I volt ma.Ráckevén a Thermál víz az nagyon jó,szauna az a nullával egyenlő.tömegnyomor van.soha többé.Komáromi az jó Ha a naturista szaunàt nézem Esztergomi a győztes.Vdak vasárnap onként megyek hogy összehasonlitsam.Mindenesetre idáig az a véleményem hogy a magyar nép még nagyon gyerekcipőbe jàr a naturista szaunàzas szempontjából.
Debreceni Aquaticum ma du?
Sziasztok.
Együtt élő párként keresünk többes szexre partnereket.
L:30 éves biszex.
F:34 éves hetero.
Helyünk Tatán van de észszerű keretek között szívesen utazunk esetleg klubban is találozhatunk.
Párokat keresünk egymás előtti illetve párcserés szexre,lányos játékokra.
Beszálló harmadiknak félnek is keresünk lányokat illetve pasikat cuckoldra és hármas szexre is.
Együtt élő párként keresünk többes szexre partnereket.
L:30 éves biszex.
F:34 éves hetero.
Helyünk Tatán van de észszerű keretek között szívesen utazunk esetleg klubban is találozhatunk.
Párokat keresünk egymás előtti illetve párcserés szexre,lányos játékokra.
Beszálló harmadiknak félnek is keresünk lányokat illetve pasikat cuckoldra és hármas szexre is.
Csak HÖLGY / HÖLGYEK RÉSZÉRE!
Kellemes masszázs, szalonban, meghitt környezetben.
Megbeszélés, képcsere utána személyes találkozás a 3. kerületben,
Szentendrei út / Bogdáni út-nál.
Kellemes masszázs, szalonban, meghitt környezetben.
Megbeszélés, képcsere utána személyes találkozás a 3. kerületben,
Szentendrei út / Bogdáni út-nál.

Sziasztok ma este Ráckeve textilmentes szauna????
Fiatal párok, lányok , fiúk!
Fiatal párok, lányok , fiúk!
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
márc 1 farsangi swinger!! Palkó keresnetek sem kell
(Ez egy válasz Palko1289 üzenetére (2025. 02. 08. szombat 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 08. szombat 22:25

Sziasztok !
Március első hetében Hölggyel vagy párral szívesen eltöltenék egy wellness napot.
Pest, Fejér megye környéke , de utazni is tudok.
Fiatal , igényes , ápolt pasi vagyok !
Kerlek jelezzetek privát van.
Március első hetében Hölggyel vagy párral szívesen eltöltenék egy wellness napot.
szeretettel várunk jövőhéten a swinger bulira is benneteket!!A masszőrt jól elintéztétek!!
(Ez egy válasz szauna_fan üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 09. vasárnap 07:28

Sziasztok!
Köszönjük szépen a meghívást!
Mi is nagyon jól éreztük magunkat a feleségemmel, Melindának külön köszönöm, hogy kedvesem kérésére tartott egy lágyabb (csajos) szauna programot mielőtt hazaindultunk.
Mi is nagyon jól éreztük magunkat a feleségemmel, Melindának külön köszönöm, hogy kedvesem kérésére tartott egy lágyabb (csajos) szauna programot mielőtt hazaindultunk.

szeretettel várunk!!
2025. február 14-től 17-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben a Vas megyei Bükön a nudis wellnessben fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Sziasztok!
(Ez egy válasz Duplicat Ludos üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 01:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 09. vasárnap 01:31

Szuper jó buli volt!Köszönjük a 4 új párnak aki meglátogatott bennünket.Igazi szuper jóhangulattal telt az este.
Szuper jó buli volt!Köszönjük a 4 új párnak aki meglátogatott bennünket.Igazi szuper jóhangulattal telt az este.
Sziasztok !
" xpovi 1 " valós páros . Nagyon szexi csinos Nőies , gyönyörű NŐci a páros Hölgy tagja .
Ma szauna est 19.00 órakor kapunyitás!Jövőhéten valentin napi swinger buli!! Márc 1.én swinger Farsang!!
Ma Kecskemét pár menni akar ha van aki érdekel írjon
Hévíz Keszthely környékén szívesen maszíroznék!
Füreden gyönyörű, sportos, szöszi milfemmel igényes párt, vagy csajszit néznénk masztizni, közös malackodás a szaunában..Hotel Füred wellness..3 napig itt..priviben írj
Hello.
Bábolnai termálba van,jön, innen valaki?
Bábolnai termálba van,jön, innen valaki?
Héviz ma?