Gárdonyba esetleg ma valaki?
Juni 12-én nyit Esztergom délelött 10-kor!

sziasztok! 3. kerület környékén valaki tud nudi strandot? Még nem próbáltam de most nagyon elszánt vagyok! csatlakoznék társosághoz is! mert egyedül nem lesz jó! köszi a segítséget
Sziasztok!!! Ma voltam a Gárdonyi nudin! Jó sokan voltak,a viz is meleg volt. Sajnos nem volt sok időm.
Majd legközelebb.
Majd legközelebb.
Én nyolctól voltam fél tizenegyig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 02. kedd 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 02. kedd 16:58

Törölt felhasználó (923330)

Nem tudom, merre voltál, de mi párként voltunk ma Gárdonyban 11-től 14-óráig, rajtunk kívül a közelünkben még 4 pár volt, (30 és 45 év közöttiek), egy Hölgy egyedül, kicsit távolabb 6-7 idősebb férfi és egy hölgy és a felső részen nem is voltunk. Az idő viszont tényleg csodás volt.

Nem tudjátok, a gárdonyi kemping üzemel idén?
Hogy szokott-e lenni, nem tudom, mert először voltunk ott. De máshol már voltunk, de nem jellemző, hogy szex lenne ott, ez a ruhamentes napozás élményéről szól, persze természetesen van benne erotika is, ez igaz. Azonban nem keverendő össze a szomszéd országokban lévő swinger kempingekkel, az már megint egy másik történet, azonban én itthon ilyenről nem tudok - sajnos.
(Ez egy válasz kukker38 üzenetére (2015. 06. 02. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Én buta vagyok és ügye prűd is. De kérlek áruld el nekem kérlek, hogy Szerinted miért egyenlő a nudizás a nyilváson szexeléssel illetve swingerezéssel?
(Ez egy válasz kukker38 üzenetére (2015. 06. 02. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
akali is nagyon fincsi
Szex szokott lenni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 02. kedd 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 02. kedd 16:58
Törölt felhasználó (923330)

Nem tudom, merre voltál, de mi párként voltunk ma Gárdonyban 11-től 14-óráig, rajtunk kívül a közelünkben még 4 pár volt, (30 és 45 év közöttiek), egy Hölgy egyedül, kicsit távolabb 6-7 idősebb férfi és egy hölgy és a felső részen nem is voltunk. Az idő viszont tényleg csodás volt.

(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2015. 06. 02. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 02. kedd 12:15

Ma délelőtt Gárdony nyugis jelenlévő 4 ember.Párok nem voltak, de jó idő igen.

Ma délelőtt Gárdony nyugis jelenlévő 4 ember.Párok nem voltak, de jó idő igen.

Gárdonyba ha időnk engedi szoktunk járni és minket sem zavarnak az azonos nemű párok, nem szoktak tolakodóak lenni.
Luppán a bányatavaknál még nem jártunk nudizni, de befogjuk pótolni gárdonyi nudin is elméletben külön vannak az azonos neműek.
Luppán a bányatavaknál még nem jártunk nudizni, de befogjuk pótolni gárdonyi nudin is elméletben külön vannak az azonos neműek.
Hasonló párokkal a Lupán is találkozni és szerintem sem zavaróak addig, amíg nem tolakodóak.
Mondjuk ott egyértelműen kialakítottak egy partot, ahol elég jól elvannak... Viszont vannak "bevállalósabbak" (mazohisták?), akik a partot járva keresik a "friss húst". Ők ilyenkor kapnak hideget-meleget, nem egyszer komolyabb verést is. Amit egyrészről nem támogatok (egy ráijesztés szerintem elég lenne), másrészről tényleg nem értem: ha van egy part, ami az övék, miért keresgélnek azon kívül? Miért nem tartják tiszteletben a többieket (heterokat)?
(Ez egy válasz sea45 üzenetére (2015. 06. 02. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerencsére annyira nem bátrak
(Ez egy válasz Nagymellű üzenetére (2015. 06. 02. kedd 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 02. kedd 08:23

Engem ez nem zavar mondjuk, ha nem ... tolakodóak
és az én nyugalmam tiszteli a másik.

Engem ez nem zavar mondjuk, ha nem ... tolakodóak
és az én nyugalmam tiszteli a másik.
(Ez egy válasz sea45 üzenetére (2015. 06. 01. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 01. hétfő 13:51

Nem tudom hogy együtt élnek-e,de kettesben sétálgatnak.A feleségem pávának hivja őket.Fiu-lány párt,gárdonyban alig látni,igaz most kezdödik a szezon,reméljük változik...
Milyen a korosztály berényben? A farmon még nem jártál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 31. vasárnap 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 31. vasárnap 10:48
Törölt felhasználó (1033272)

Balatonberény. Igaz, hogy a szomszédos megye, de csak bő 10 km
Szerintem nagyon jó hely, mind a kemping mind a strand része.
A Nemesbükön található Angelika farmról nem tudok nyilatkozni.

A Nemesbükön található Angelika farmról nem tudok nyilatkozni.
Ha ketten vannak, akkor azok lehetnek a bi-szexuálisok!
Asszem...
(Ez egy válasz sea45 üzenetére (2015. 06. 01. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 01. hétfő 13:51

Nem tudom hogy együtt élnek-e,de kettesben sétálgatnak.A feleségem pávának hivja őket.Fiu-lány párt,gárdonyban alig látni,igaz most kezdödik a szezon,reméljük változik...
(Ez egy válasz Nagymellű üzenetére (2015. 06. 01. hétfő 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)