Kopasz????
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2015. 06. 01. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 01. hétfő 12:35

Mi is mennénk már a Dunára, de nehéz megfelelő helyet találni ilyenkor.

Sajnos!
(Ez egy válasz sea45 üzenetére (2015. 06. 01. hétfő 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 01. hétfő 12:30

Sziasztok,idén is voltunk már párszor,elöző évekhez képest eléggé elhanyagolt.Inkább pasi párok vannak...
A pasipárokat így érted, hogy két pasi egy pár?
(Ez egy válasz sea45 üzenetére (2015. 06. 01. hétfő 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 01. hétfő 12:30

Sziasztok,idén is voltunk már párszor,elöző évekhez képest eléggé elhanyagolt.Inkább pasi párok vannak...
Mi is mennénk már a Dunára, de nehéz megfelelő helyet találni ilyenkor.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 01. hétfő 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 01. hétfő 10:52

Törölt felhasználó (762450)

Sajnos mostanában a Duna vize eléggé fent van, így sok ismertebb hely kiesik, ahova kiugorhatnánk Feleségemmel.. Ha tud valaki használható helyet a Dunakanyar jobb partján, az kérem jelezze priviben! Köszi!!

(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 01. hétfő 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 01. hétfő 08:53
Törölt felhasználó (923330)

Sziasztok!
Mi még csak ismerkedünk a naturista életmóddal, de a héten valamelyik nap kipróbálnánk a Gárdonyi nudi partot. Mivel még nem voltunk, ott, szívesen fogadnánk róla infókat, pl. tisztaság, biztonság, látogatottság, illetve, hogy ajánljátok-e és mire érdemes odafigyelni. Köszi!
Mi még csak ismerkedünk a naturista életmóddal, de a héten valamelyik nap kipróbálnánk a Gárdonyi nudi partot. Mivel még nem voltunk, ott, szívesen fogadnánk róla infókat, pl. tisztaság, biztonság, látogatottság, illetve, hogy ajánljátok-e és mire érdemes odafigyelni. Köszi!

Sajnos mostanában a Duna vize eléggé fent van, így sok ismertebb hely kiesik, ahova kiugorhatnánk Feleségemmel.. Ha tud valaki használható helyet a Dunakanyar jobb partján, az kérem jelezze priviben! Köszi!!

Sziasztok!

Balatonberény. Igaz, hogy a szomszédos megye, de csak bő 10 km
Szerintem nagyon jó hely, mind a kemping mind a strand része.
A Nemesbükön található Angelika farmról nem tudok nyilatkozni. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 31. vasárnap 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 31. vasárnap 10:22

A Nemesbükön található Angelika farmról nem tudok nyilatkozni. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 31. vasárnap 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (818275)

Sziasztok!
Hévíz és Keszthely környékén tudtok nudista helyeket?
Köszi.
Köszi.
Sziasztok!
Köszi.
Köszi.
Vigyél egy éles macsétát......!
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2015. 05. 30. szombat 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 30. szombat 13:11

Mind kettőnek meg van a varázsa a párommal szeretnék elvonulni de nem igazan tudok ilyen helyet amiketvtudtam át épültek benőtte őket a gaz. Várok ötleteket
Mind kettőnek meg van a varázsa a párommal szeretnék elvonulni de nem igazan tudok ilyen helyet amiketvtudtam át épültek benőtte őket a gaz. Várok ötleteket
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 05. 27. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Júni 9-től lent leszünk, majd megosztjuk most milyen.
(Ez egy válasz Fece22 üzenetére (2015. 05. 22. péntek 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 22. péntek 14:22

Rovinjban illeteve közvetlen közelében volt,nem tiltották be csak nem lehet szex a parton,állítólag rendőrökkel ellenőriztetik.Azóta nem voltunk.
Párt vagy lányt keresünk aki kedveli a wellneszt szaunát nudizást és szimpátia alapján akár több is lehet.

Délegyháza szerintünk is megfelelő lesz Nektek!
Egy próbát mindenképpen megér!!!
(Ez egy válasz Kija98 üzenetére (2015. 05. 29. péntek 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 29. péntek 06:14
Egy próbát mindenképpen megér!!!

Ez igaz, részben a direkt napsütés a hasra nem javasolt másrészt a terhesek böre különösen érzékeny. Lényegében mi nem napozni szeretnénk hanem szép árnyékos helyen szabadon pihenni. Délegyen még nem voltunk, megfelel ilyen célra? Más helyet is tudtok ajánlani?
Horvátország idén valaki??? irjatok.
Mi egyeztettük ezt anno feleségem nőgyógyászával és ő semmi kivetnivalót nem talált a napozásban, ha jól emlékszem. Arra kell max figyelni, hogy ne legyen sokat a napon a párod és a hőséget is máshogy fogja érzékelni, amint halad előre a hetekben.
Árnyék maximálisan javasolt!
Délegyről és más, hivatalos nudis helyekkel kapcsolatban pedig csak jókat tudunk írni. Mi maximálisan meg voltunk elégedve a fogadtatással.
(Ez egy válasz Kija98 üzenetére (2015. 05. 29. péntek 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 29. péntek 06:14

Délegyről és más, hivatalos nudis helyekkel kapcsolatban pedig csak jókat tudunk írni. Mi maximálisan meg voltunk elégedve a fogadtatással.

Ez igaz, részben a direkt napsütés a hasra nem javasolt másrészt a terhesek böre különösen érzékeny. Lényegében mi nem napozni szeretnénk hanem szép árnyékos helyen szabadon pihenni. Délegyen még nem voltunk, megfelel ilyen célra? Más helyet is tudtok ajánlani?
(Ez egy válasz salzkammergut üzenetére (2015. 05. 28. csütörtök 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 28. csütörtök 22:13

Szerintem kismamáknak nem javasolják a napozást, ezért nem találkoztok velük. Nem trollkodni akartam, csak ez a meglátásom.
Szerintem kismamáknak nem javasolják a napozást, ezért nem találkoztok velük. Nem trollkodni akartam, csak ez a meglátásom.
(Ez egy válasz krija üzenetére (2015. 05. 28. csütörtök 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 28. csütörtök 21:54

Sziasztok !
Mi délegyre járunk napzni, ott sokszor
láttunk terhes nőket. Senki nem nézett rájuk rossz szemmel !
Kellemes napozást !
Kellemes napozást !
Sziasztok !
Kellemes napozást ! (Ez egy válasz Kija98 üzenetére (2015. 05. 28. csütörtök 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 28. csütörtök 21:02
Kellemes napozást ! (Ez egy válasz Kija98 üzenetére (2015. 05. 28. csütörtök 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, mi a terhes feleségemmel szeretnénk szabadon lenni, pihenni a nudin, szerintetek OK? Csak párszor voltunk nudin korábban és nem emlékszem hogy láttam-e terheseket a parton, szerintem tök rendben lenne.
Sziasztok, mi a terhes feleségemmel szeretnénk szabadon lenni, pihenni a nudin, szerintetek OK? Csak párszor voltunk nudin korábban és nem emlékszem hogy láttam-e terheseket a parton, szerintem tök rendben lenne.