NEM REKLÁMNAK SZÁNJUK!
Olvasva a sorokat,látom hogy naturista helyeket keresgéltek" holott Magyarország legszebb adottságú naturista kempingje Délegyháza! új vezetéssel megújuló szolgáltatásokkal rátok vár.
Gyönyörű környezetben biztonságos pihenés, elfogadható árakkal a nap szerelmeseinek.
Egyre több fiatal és gyermekes pár keresi fel ezt a már sokak által elfeledett helyet.
[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/110614/K_p_299_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" width="580" style="cursor: pointer;" id="embedimg1313557955" alt="Klikkelj a normál/tömörített mérethez" /> A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu[/IMG]
Olvasva a sorokat,látom hogy naturista helyeket keresgéltek" holott Magyarország legszebb adottságú naturista kempingje Délegyháza! új vezetéssel megújuló szolgáltatásokkal rátok vár.
Gyönyörű környezetben biztonságos pihenés, elfogadható árakkal a nap szerelmeseinek.
Egyre több fiatal és gyermekes pár keresi fel ezt a már sokak által elfeledett helyet.
Mi tegnap voltunk elöször, de amint tudunk újra megyünk.
Sziasztok!
Holnap délelőtt 10-től a Komárno melletti nudista parton leszek.Ez a szlovák oldalon van közvetlen a város mellett. Párokat,hölgyeket várnék...
Tatabánya,Komárom megye,Budapesten (esetleg messzebb,tudok utazni) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék 21/5 cm pénisszel.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat
180cm / 83kg sportos vékony 40es pasi vagyok.
santaclaus6712@gmail.com
Holnap délelőtt 10-től a Komárno melletti nudista parton leszek.Ez a szlovák oldalon van közvetlen a város mellett. Párokat,hölgyeket várnék...
Tatabánya,Komárom megye,Budapesten (esetleg messzebb,tudok utazni) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék 21/5 cm pénisszel.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat

180cm / 83kg sportos vékony 40es pasi vagyok.
santaclaus6712@gmail.com
Sziasztok!
Holnap délután mennék Délegyházára. Ha van olyan lány, vagy pár, aki szívesen lejönne, de gondot okoz az utazás, kérlek keressetek meg privátban, és leviszlek és visszahozlak Titeket. Az utazás költségeit én állom! Nem vagyok abberált, senkivel sem akarok kikezdeni, csak szimplán unalmas egyedül lemenni, és örülnék a jó társaságnak. Bármikor írhattok privit, a postaládámra rá szoktam nézni naponta többször. Ha komolyan gondolod, gondoljátok privátban visszaküldöm a számomat, a többit telefonon meg tudjuk beszélni.
Üdv:
Joe
Holnap délután mennék Délegyházára. Ha van olyan lány, vagy pár, aki szívesen lejönne, de gondot okoz az utazás, kérlek keressetek meg privátban, és leviszlek és visszahozlak Titeket. Az utazás költségeit én állom! Nem vagyok abberált, senkivel sem akarok kikezdeni, csak szimplán unalmas egyedül lemenni, és örülnék a jó társaságnak. Bármikor írhattok privit, a postaládámra rá szoktam nézni naponta többször. Ha komolyan gondolod, gondoljátok privátban visszaküldöm a számomat, a többit telefonon meg tudjuk beszélni.
Üdv:
Joe
Csak ajánlani tudom mindenkinek,bár talán már ez is reklámnak minősül!!!!!
Amit írnak a honlapon,minden fedi a valóságot! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 12. vasárnap 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 12. vasárnap 22:03

Amit írnak a honlapon,minden fedi a valóságot! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 12. vasárnap 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)

Szigetmonostor-i Naturistaszigetet ismeri valaki? Nagyon kiváncsi lettem rá.
Szigetmonostor-i Naturistaszigetet ismeri valaki? Nagyon kiváncsi lettem rá.
Holnapi nudizáshoz keres 30-as férfi fiút, lányt vagy párt Miskolc környékén!
Abszolút rendezett, nudizni, kikapcsolódni nagyon kellemesen lehet. Vannak stégek, van füves placc a vízparton (amit sajnos nádas választ el a víztől), és amikor mi voltunk, akkor sosem volt tömegnyomor. Én csak ajánlani tudom. Viszont a kempingben nem kell azon csodálkozni, hogy a vizesblokkok tisztasága nem tökéletes, sajnos Magyarországon vagyunk. :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 10. péntek 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 10. péntek 13:51
Törölt felhasználó (794271)

sziasztok.akaliba levendula kempingben volt már valaki mijen a strand és aviz mert vasárnap leugranánk családostol ha jo idö lesz.

sziasztok.akaliba levendula kempingben volt már valaki mijen a strand és aviz mert vasárnap leugranánk családostol ha jo idö lesz.

Állítólag Környe és Vértessomló között van az egyik bányatónál nudista strand.Volt már ott valaki?
Leírtam nézd meg az üzeneteidet, ha még nem tetted meg!
(Ez egy válasz Slater01 üzenetére (2011. 06. 09. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 09. csütörtök 15:47

Helló!
Nemrég költöztem Szegedre. Merre van itt a nudi pontosan? Azt olvastam, hogy a vízisporttelep környékén valahol.
Mennyien szoktak lenni általában?
Nemrég költöztem Szegedre. Merre van itt a nudi pontosan? Azt olvastam, hogy a vízisporttelep környékén valahol.
Mennyien szoktak lenni általában?
Helló!
Mennyien szoktak lenni általában? (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 08. szerda 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 08. szerda 21:03
Mennyien szoktak lenni általában? (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 08. szerda 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (443025)

Ma végre eljutottunk a párommal a Fokára (nudi részre). Délelőtt voltunk, de összesen 5-en, ebből egyedül a párom volt a nő. Ez persze nem lett volna baj, csak az eső elkezdett esni, így mire ráakadt egy kíváncsi szempár a drágám puncijára és kezdtünk "akcióba" lendülni.... hát öltözni kellett. Távolabb volt az autónk, ott azért lerendeztük egymást!
Mondanom se kell mire végeztünk kisütött a nap. Már nem mentünk vissza, majd legközelebb.
Mondanom se kell mire végeztünk kisütött a nap. Már nem mentünk vissza, majd legközelebb.
szia
én holnap leszek kint a fokan délután 3 tol kb ,ha jo lesz az idö,és lehet a párom is velem tart... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 08. szerda 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 08. szerda 21:03
én holnap leszek kint a fokan délután 3 tol kb ,ha jo lesz az idö,és lehet a párom is velem tart... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 08. szerda 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (443025)

Ma végre eljutottunk a párommal a Fokára (nudi részre). Délelőtt voltunk, de összesen 5-en, ebből egyedül a párom volt a nő. Ez persze nem lett volna baj, csak az eső elkezdett esni, így mire ráakadt egy kíváncsi szempár a drágám puncijára és kezdtünk "akcióba" lendülni.... hát öltözni kellett. Távolabb volt az autónk, ott azért lerendeztük egymást!
ha valakit érdekel,komárno-i nudi koordináták GPS: 47°44'44.40N, 18°9'59.21E
Akkor megyünk mi is! Csak az a probléma,hogy nem tudunk ott aludni!
Van itt valaki esetleg akinek van ott valami kis bungallója-és legalább a stégen aludhatnánk? (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 08. szerda 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 08. szerda 06:46
Van itt valaki esetleg akinek van ott valami kis bungallója-és legalább a stégen aludhatnánk? (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 08. szerda 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (775593)

Délegyházi kétnapos nyitó buli június 11-12.
Délegyházi kétnapos nyitó buli június 11-12.
Gárdonyban szivesen ismerkednénk 40-50 párral!
Mi idén megfordultunk néhányszor, és érdeklődnénk valakinek volt-e már ott valamilyen erotikus élménye?
Mi idén megfordultunk néhányszor, és érdeklődnénk valakinek volt-e már ott valamilyen erotikus élménye?
Hétvégén párok Délegyháza?? Szívesen ismerkednénk szimpatikus párral.
ezt tenyleg sajnalatos!!! 20 eve jarok oda,meg soha senkitol nem hallottam hogy valakit megbuntettek volna a komarnoi dunaparton vagy a toltesen..elkepzelni nem tudom mire kertek el 200 eurot !!! gyorshajtas,stb 50 euro minden esetben..tabla pedig nincs kiteve hogy behajtani tilos !!!
(Ez egy válasz clubcolorado üzenetére (2011. 06. 06. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)