Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 333 334 335 336 337 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#796   2011. 06. 06. hétfő 20:55
spinningtop spinningtop
ezt tenyleg sajnalatos!!! 20 eve jarok oda,meg soha senkitol nem hallottam hogy valakit megbuntettek volna a komarnoi dunaparton vagy a toltesen..elkepzelni nem tudom mire kertek el 200 eurot !!! gyorshajtas,stb 50 euro minden esetben..tabla pedig nincs kiteve hogy behajtani tilos !!!
(Ez egy válasz clubcolorado üzenetére (2011. 06. 06. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 06. hétfő 13:40
Ott büntetett meg a rendőr a töltésen. 200euro volt.
#795   2011. 06. 06. hétfő 15:57
X Törölt felhasználó (806630)
Ismeri valaki a gárdonyi strandot?
#794   2011. 06. 06. hétfő 13:40
clubcolorado clubcolorado
Ott büntetett meg a rendőr a töltésen. 200euro volt.
(Ez egy válasz spinningtop üzenetére (2011. 05. 27. péntek 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 27. péntek 19:13
sziasztok,ha kellemes nudizásra vágytok szép környezetben,gyertek a komárno-i dunapartra.hosszú,nem zsúfolt partszakasz,parkolás közvetlenül a parton,barátságos helybeliek...a melegeknek van egy saját kialakitott területük,hátul az erdőhöz közel,tehát mindenki tudja a "helyét" ,nincs kavarodás smile mivel messze van a várostól,nincsenek klasszikus textiles kukkolók.. ha infóra van szükségetek,nyugodtan irjatok.
#793   2011. 06. 06. hétfő 13:36
clubcolorado clubcolorado
Hali!

Utána néztem sok infó van a helyről a neten. Dél franciaország montpellier mellett. Végig tengerpart. Én montpellier-be voltam tavaly nyár végén. Nem veszélyesek az árak, de biztos örök élmény marad majd. Innen autóval. BP-től kb 1750km max 1800. Közel van ahhoz barcelona monaco és andora. Érddemes lenézni barcelonába mert olcsó a dohányárú és az alkohol is. Ajánlom a pastist. 1l kb3,5 euro. 45%-os. 1l-es jeam beam 8euro stb marlboro 2euro stb
(Ez egy válasz wellness82 üzenetére (2011. 05. 31. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 31. kedd 14:51
Cap d'Agde

Aki már volt itt visszavágyik, aki nem, az nem tudja mit hagy ki.....
Egész nap tűző nap, szex a homokban, szex a tengerben, szex szabadon.... Mi indulunk... Ti?
Ha szeretnél egy iatalos (25-35) korosztállya egy hetet bulizni, habpartizni, keress minket az infókért.
Szállásköltség: sátorban: sacc 250 eur, apartmanban 500-750 eur... ha még van hely....
info@swingerexperiences.eu cím alatt megtalálsz bennünket...
előre látható indulási időpontok: júli vége, aug eleje.
#792   2011. 06. 05. vasárnap 19:40
julius11 julius11
nem baj kisfiam, majd talán te is felnölsz és megélsz pár dolgot. Addig meg csak verjed másokra.
Minden betüje igaz. A képeimen mindketten láthatóak vagyunk. mf1
(Ez egy válasz egypasi üzenetére (2011. 06. 05. vasárnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 05. vasárnap 19:27
Háry János sem mesélt így!
#791   2011. 06. 05. vasárnap 19:27
egypasi egypasi
Háry János sem mesélt így!
(Ez egy válasz julius11 üzenetére (2011. 06. 05. vasárnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 05. vasárnap 19:11
Egy hete voltam lenn az Adrián.Este jelentkeztünk be a hotelbe, aztán rögtön séta a tengerparton. A sorokban álló napernyök és nyugágyak között néztük a holdat. Jött egy pár a hotelböl pokróccal., lementek a tengerig leterítették.
Kb húsz méterrel tölük a sötét dünék elött bedöntöttem a nöt majd rendesen megdugtam. Pár élvezés után meg leoboázott. Fel a hotelbe, majd tusolás. Én elöbb végeztem, kiültem a sötétben az erkélyre majd mikor a b.nöm végzett kihívtam mellém. Leteszteltem a puncit, majd rádöntöttema az erkélyre. A távolabbi erkélyeken még ment a dajdaj, a sétányon meg néha jöttek mentek. Igaz árnyék esett az erkélyünkre, de aki odanézett biztos nem értette félre.
Másnap haragos volt a tenger, de bementünk a nagy hullámokba hancurozni. majd a ott is a kb 140.160 cm vizben is becsempészetem a lompost. Az a kevés ember aki mellettünk 10-20 méterre bejött a vízbe nem lehetett biztos benne , h. mit teszünk, megjegyzem sejtették smile . Igaz én nem tudtam elmenni, csak a csaj, de ö jó párszor(a különleges szitu megtette a hatását), Fenn a hotelben a tusoló alattt ismétlés volt majd szintén obi. Ezt megismételtük még másnap is, tehát nem volt rossz hétvége.
Annyira rákattantunk az ízére hogy amikor a mai nap kimentünk egy tóhoz fürödni akkor édesvízben is többszöri menet volt. A kis öbölben ahol voltunk még két meztelen páros volt, az egyik kedvet kapott tölünk.
Ilyet még nem csináltam!!
Matracba kapaszkodva próbáltuk, de nem ment jól, alattunk kb 5-8 méter mélység.nincs támasz.
Aztán jött a nagy ötlet.Mindketten lovaglóba ráültünk, és a viz alá merülö matracon lovagolva összecsúsztunk. Naddon jó volt. Ugy tettünk mintha csak evezgetnénk ide oda, de minden békatempónál lent, meg evzés fent tartottam a löketeket. Kb fél órát élvezkedtünk igy szünetekkel .
A másik páros (kb45 pasi -25 csodaszép nö -cseréltem volna vigyor4 ) is próbálgatta, csak ott a csaj hason volt a matracon, nem tudom hogy sikerült nekik vigyor5 .
Egy óra múltán a második fordulóra beborult , vihar jött, kezdett csepegni ezért az emberek húztak el a közelböl. de még mindig voltak páran a fák között.
Ekkor aztán eleresztettem magam rendesen, a csaj is nyögött hangosan a ki tudja hányadik orgazmustól és életemben elöször sikerült a vízben is elmennem. Megdolgoztam piszkosul érte. vigyor2 wave
#790   2011. 06. 05. vasárnap 19:11
julius11 julius11
Egy hete voltam lenn az Adrián.Este jelentkeztünk be a hotelbe, aztán rögtön séta a tengerparton. A sorokban álló napernyök és nyugágyak között néztük a holdat. Jött egy pár a hotelböl pokróccal., lementek a tengerig leterítették.
Kb húsz méterrel tölük a sötét dünék elött bedöntöttem a nöt majd rendesen megdugtam. Pár élvezés után meg leoboázott. Fel a hotelbe, majd tusolás. Én elöbb végeztem, kiültem a sötétben az erkélyre majd mikor a b.nöm végzett kihívtam mellém. Leteszteltem a puncit, majd rádöntöttema az erkélyre. A távolabbi erkélyeken még ment a dajdaj, a sétányon meg néha jöttek mentek. Igaz árnyék esett az erkélyünkre, de aki odanézett biztos nem értette félre.
Másnap haragos volt a tenger, de bementünk a nagy hullámokba hancurozni. majd a ott is a kb 140.160 cm vizben is becsempészetem a lompost. Az a kevés ember aki mellettünk 10-20 méterre bejött a vízbe nem lehetett biztos benne , h. mit teszünk, megjegyzem sejtették smile . Igaz én nem tudtam elmenni, csak a csaj, de ö jó párszor(a különleges szitu megtette a hatását), Fenn a hotelben a tusoló alattt ismétlés volt majd szintén obi. Ezt megismételtük még másnap is, tehát nem volt rossz hétvége.
Annyira rákattantunk az ízére hogy amikor a mai nap kimentünk egy tóhoz fürödni akkor édesvízben is többszöri menet volt. A kis öbölben ahol voltunk még két meztelen páros volt, az egyik kedvet kapott tölünk.
Ilyet még nem csináltam!!
Matracba kapaszkodva próbáltuk, de nem ment jól, alattunk kb 5-8 méter mélység.nincs támasz.
Aztán jött a nagy ötlet.Mindketten lovaglóba ráültünk, és a viz alá merülö matracon lovagolva összecsúsztunk. Naddon jó volt. Ugy tettünk mintha csak evezgetnénk ide oda, de minden békatempónál lent, meg evzés fent tartottam a löketeket. Kb fél órát élvezkedtünk igy szünetekkel .
A másik páros (kb45 pasi -25 csodaszép nö -cseréltem volna vigyor4 ) is próbálgatta, csak ott a csaj hason volt a matracon, nem tudom hogy sikerült nekik vigyor5 .
Egy óra múltán a második fordulóra beborult , vihar jött, kezdett csepegni ezért az emberek húztak el a közelböl. de még mindig voltak páran a fák között.
Ekkor aztán eleresztettem magam rendesen, a csaj is nyögött hangosan a ki tudja hányadik orgazmustól és életemben elöször sikerült a vízben is elmennem. Megdolgoztam piszkosul érte. vigyor2 wave
#789   2011. 06. 05. vasárnap 06:43
X Törölt felhasználó (791332) VIP
ma vasárnap jön valaki szikire
#788   2011. 06. 05. vasárnap 01:17
X Törölt felhasználó (804402)
sziasztok

ma vasárnap jönn valaki délegyházára?
#787   2011. 06. 04. szombat 17:53
xidar xidar
Szia! Én nem tudok róla, hogy lenne, de ha megtudsz valamit légyszi írj!
Üdv. xid
(Ez egy válasz Trey22 üzenetére (2011. 06. 04. szombat 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 04. szombat 17:32
Békéscsaba környékén van nudista strand?
#786   2011. 06. 04. szombat 17:32
Trey22 Trey22
Békéscsaba környékén van nudista strand?
#785   2011. 06. 03. péntek 12:32
X Törölt felhasználó (454861)
negyed négyre érünk csak ki a Fokára tarts velünk
#784   2011. 06. 02. csütörtök 21:43
X Törölt felhasználó (167773)
Hát tudod,mi már nem egyszer gabalyodtunk ott is a párommal !
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 31. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2011. 05. 31. kedd 21:15
Ma kinn voltunk a Horány-i parton. Teljesen néptelen volt addig, amíg nem kezdtünk szeretkezni. Akkor jött két kutyasétáltató, akik illedelmesen megálltak a part töréspontjánál és diszkréten kukkoltak minket.

Ha lett volna bennük kezdeményezés beszállhattak volna, mert a párom nagyon beindult.

Tényleg sok part került most szárazra és szúnyogok sem voltak. Kicsit naptejes íze volt feleségem mellének bohoc de jó volt a buli. Holnap szerintem a Lupa sziget lesz a program. Ott sajnos nem lehet gabalyodni, mert ahhoz mindig sokan vannak. rolleyes
#783   2011. 06. 02. csütörtök 19:14
X Törölt felhasználó (95672)
Csatlakozna valaki?
#782   2011. 06. 02. csütörtök 17:08
Par ok Par ok
Mi is megyünk a jövő 7en vmikor Délegyre. Van vki innen aki ott lesz? Hétfő? Kedd?
#781   2011. 06. 02. csütörtök 06:09
madmaximum madmaximum
Pénteken Délegyháza? Párok? Szolo hölgyek?
#780   2011. 06. 01. szerda 23:59
X Törölt felhasználó (95672)
Debrecen mellet a látóképi tó ideális ,korrekt hely,mi odajárunk,Tiszta rendezett ,ajánlom mindenkinek
#779   2011. 06. 01. szerda 16:52
X Törölt felhasználó (109171)
a nyéki tón eddig sem lehetet fürdeni hivatalosan.de persze igazad van
#778   2011. 06. 01. szerda 15:55
X Törölt felhasználó (69371)
Az oké, hogy be lehet jutni a nyéki tóra, de mi van ha magánosították a területet? Ha ott tartózkodsz és észrevesz valaki, akkor hívja a rendőröken magánterület megsértése miatt. Azért ez pucéran gáz volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 31. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (109171)
2011. 05. 31. kedd 17:27
sziasztok
voltam ma a nyéki tónál.nem tul jo a helyzet sóderral elzárták az utat
de már áttörték, belehet jutni autoval.A vizszint magas a part gazos.De
még visszatérhet az élet smile )
#777   2011. 06. 01. szerda 15:15
X Törölt felhasználó (454861)
péntek 15 h tol várunk nudizni....... mindenkint a Szegedi Fokára

... 333 334 335 336 337 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7476db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 15. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!