ezt tenyleg sajnalatos!!! 20 eve jarok oda,meg soha senkitol nem hallottam hogy valakit megbuntettek volna a komarnoi dunaparton vagy a toltesen..elkepzelni nem tudom mire kertek el 200 eurot !!! gyorshajtas,stb 50 euro minden esetben..tabla pedig nincs kiteve hogy behajtani tilos !!!
(Ez egy válasz clubcolorado üzenetére (2011. 06. 06. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ismeri valaki a gárdonyi strandot?
Ott büntetett meg a rendőr a töltésen. 200euro volt.
(Ez egy válasz spinningtop üzenetére (2011. 05. 27. péntek 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 27. péntek 19:13

sziasztok,ha kellemes nudizásra vágytok szép környezetben,gyertek a komárno-i dunapartra.hosszú,nem zsúfolt partszakasz,parkolás közvetlenül a parton,barátságos helybeliek...a melegeknek van egy saját kialakitott területük,hátul az erdőhöz közel,tehát mindenki tudja a "helyét" ,nincs kavarodás
mivel messze van a várostól,nincsenek klasszikus textiles kukkolók.. ha infóra van szükségetek,nyugodtan irjatok.

Hali!
Utána néztem sok infó van a helyről a neten. Dél franciaország montpellier mellett. Végig tengerpart. Én montpellier-be voltam tavaly nyár végén. Nem veszélyesek az árak, de biztos örök élmény marad majd. Innen autóval. BP-től kb 1750km max 1800. Közel van ahhoz barcelona monaco és andora. Érddemes lenézni barcelonába mert olcsó a dohányárú és az alkohol is. Ajánlom a pastist. 1l kb3,5 euro. 45%-os. 1l-es jeam beam 8euro stb marlboro 2euro stb (Ez egy válasz wellness82 üzenetére (2011. 05. 31. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 31. kedd 14:51
Utána néztem sok infó van a helyről a neten. Dél franciaország montpellier mellett. Végig tengerpart. Én montpellier-be voltam tavaly nyár végén. Nem veszélyesek az árak, de biztos örök élmény marad majd. Innen autóval. BP-től kb 1750km max 1800. Közel van ahhoz barcelona monaco és andora. Érddemes lenézni barcelonába mert olcsó a dohányárú és az alkohol is. Ajánlom a pastist. 1l kb3,5 euro. 45%-os. 1l-es jeam beam 8euro stb marlboro 2euro stb (Ez egy válasz wellness82 üzenetére (2011. 05. 31. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Cap d'Agde
Aki már volt itt visszavágyik, aki nem, az nem tudja mit hagy ki.....
Egész nap tűző nap, szex a homokban, szex a tengerben, szex szabadon.... Mi indulunk... Ti?
Ha szeretnél egy iatalos (25-35) korosztállya egy hetet bulizni, habpartizni, keress minket az infókért.
Szállásköltség: sátorban: sacc 250 eur, apartmanban 500-750 eur... ha még van hely....
info@swingerexperiences.eu cím alatt megtalálsz bennünket...
előre látható indulási időpontok: júli vége, aug eleje.
Aki már volt itt visszavágyik, aki nem, az nem tudja mit hagy ki.....
Egész nap tűző nap, szex a homokban, szex a tengerben, szex szabadon.... Mi indulunk... Ti?
Ha szeretnél egy iatalos (25-35) korosztállya egy hetet bulizni, habpartizni, keress minket az infókért.
Szállásköltség: sátorban: sacc 250 eur, apartmanban 500-750 eur... ha még van hely....
info@swingerexperiences.eu cím alatt megtalálsz bennünket...
előre látható indulási időpontok: júli vége, aug eleje.
nem baj kisfiam, majd talán te is felnölsz és megélsz pár dolgot. Addig meg csak verjed másokra.
Minden betüje igaz. A képeimen mindketten láthatóak vagyunk.
(Ez egy válasz egypasi üzenetére (2011. 06. 05. vasárnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden betüje igaz. A képeimen mindketten láthatóak vagyunk.

Háry János sem mesélt így!
(Ez egy válasz julius11 üzenetére (2011. 06. 05. vasárnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 05. vasárnap 19:11

Egy hete voltam lenn az Adrián.Este jelentkeztünk be a hotelbe, aztán rögtön séta a tengerparton. A sorokban álló napernyök és nyugágyak között néztük a holdat. Jött egy pár a hotelböl pokróccal., lementek a tengerig leterítették.
Kb húsz méterrel tölük a sötét dünék elött bedöntöttem a nöt majd rendesen megdugtam. Pár élvezés után meg leoboázott. Fel a hotelbe, majd tusolás. Én elöbb végeztem, kiültem a sötétben az erkélyre majd mikor a b.nöm végzett kihívtam mellém. Leteszteltem a puncit, majd rádöntöttema az erkélyre. A távolabbi erkélyeken még ment a dajdaj, a sétányon meg néha jöttek mentek. Igaz árnyék esett az erkélyünkre, de aki odanézett biztos nem értette félre.
Másnap haragos volt a tenger, de bementünk a nagy hullámokba hancurozni. majd a ott is a kb 140.160 cm vizben is becsempészetem a lompost. Az a kevés ember aki mellettünk 10-20 méterre bejött a vízbe nem lehetett biztos benne , h. mit teszünk, megjegyzem sejtették
. Igaz én nem tudtam elmenni, csak a csaj, de ö jó párszor(a különleges szitu megtette a hatását), Fenn a hotelben a tusoló alattt ismétlés volt majd szintén obi. Ezt megismételtük még másnap is, tehát nem volt rossz hétvége.
Annyira rákattantunk az ízére hogy amikor a mai nap kimentünk egy tóhoz fürödni akkor édesvízben is többszöri menet volt. A kis öbölben ahol voltunk még két meztelen páros volt, az egyik kedvet kapott tölünk.
Ilyet még nem csináltam!!
Matracba kapaszkodva próbáltuk, de nem ment jól, alattunk kb 5-8 méter mélység.nincs támasz.
Aztán jött a nagy ötlet.Mindketten lovaglóba ráültünk, és a viz alá merülö matracon lovagolva összecsúsztunk. Naddon jó volt. Ugy tettünk mintha csak evezgetnénk ide oda, de minden békatempónál lent, meg evzés fent tartottam a löketeket. Kb fél órát élvezkedtünk igy szünetekkel .
A másik páros (kb45 pasi -25 csodaszép nö -cseréltem volna
) is próbálgatta, csak ott a csaj hason volt a matracon, nem tudom hogy sikerült nekik
.
Egy óra múltán a második fordulóra beborult , vihar jött, kezdett csepegni ezért az emberek húztak el a közelböl. de még mindig voltak páran a fák között.
Ekkor aztán eleresztettem magam rendesen, a csaj is nyögött hangosan a ki tudja hányadik orgazmustól és életemben elöször sikerült a vízben is elmennem. Megdolgoztam piszkosul érte.
Kb húsz méterrel tölük a sötét dünék elött bedöntöttem a nöt majd rendesen megdugtam. Pár élvezés után meg leoboázott. Fel a hotelbe, majd tusolás. Én elöbb végeztem, kiültem a sötétben az erkélyre majd mikor a b.nöm végzett kihívtam mellém. Leteszteltem a puncit, majd rádöntöttema az erkélyre. A távolabbi erkélyeken még ment a dajdaj, a sétányon meg néha jöttek mentek. Igaz árnyék esett az erkélyünkre, de aki odanézett biztos nem értette félre.
Másnap haragos volt a tenger, de bementünk a nagy hullámokba hancurozni. majd a ott is a kb 140.160 cm vizben is becsempészetem a lompost. Az a kevés ember aki mellettünk 10-20 méterre bejött a vízbe nem lehetett biztos benne , h. mit teszünk, megjegyzem sejtették

Annyira rákattantunk az ízére hogy amikor a mai nap kimentünk egy tóhoz fürödni akkor édesvízben is többszöri menet volt. A kis öbölben ahol voltunk még két meztelen páros volt, az egyik kedvet kapott tölünk.
Matracba kapaszkodva próbáltuk, de nem ment jól, alattunk kb 5-8 méter mélység.nincs támasz.
Aztán jött a nagy ötlet.Mindketten lovaglóba ráültünk, és a viz alá merülö matracon lovagolva összecsúsztunk. Naddon jó volt. Ugy tettünk mintha csak evezgetnénk ide oda, de minden békatempónál lent, meg evzés fent tartottam a löketeket. Kb fél órát élvezkedtünk igy szünetekkel .

Egy óra múltán a második fordulóra beborult , vihar jött, kezdett csepegni ezért az emberek húztak el a közelböl. de még mindig voltak páran a fák között.
Ekkor aztán eleresztettem magam rendesen, a csaj is nyögött hangosan a ki tudja hányadik orgazmustól és életemben elöször sikerült a vízben is elmennem. Megdolgoztam piszkosul érte.

Egy hete voltam lenn az Adrián.Este jelentkeztünk be a hotelbe, aztán rögtön séta a tengerparton. A sorokban álló napernyök és nyugágyak között néztük a holdat. Jött egy pár a hotelböl pokróccal., lementek a tengerig leterítették.
. Igaz én nem tudtam elmenni, csak a csaj, de ö jó párszor(a különleges szitu megtette a hatását), Fenn a hotelben a tusoló alattt ismétlés volt majd szintén obi. Ezt megismételtük még másnap is, tehát nem volt rossz hétvége.
) is próbálgatta, csak ott a csaj hason volt a matracon, nem tudom hogy sikerült nekik
.

ma vasárnap jön valaki szikire
sziasztok
ma vasárnap jönn valaki délegyházára?
ma vasárnap jönn valaki délegyházára?
Szia! Én nem tudok róla, hogy lenne, de ha megtudsz valamit légyszi írj!
Üdv. xid (Ez egy válasz Trey22 üzenetére (2011. 06. 04. szombat 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv. xid (Ez egy válasz Trey22 üzenetére (2011. 06. 04. szombat 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Békéscsaba környékén van nudista strand?
negyed négyre érünk csak ki a Fokára tarts velünk
Hát tudod,mi már nem egyszer gabalyodtunk ott is a párommal !
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 31. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 31. kedd 21:15
Törölt felhasználó (797483)

Ma kinn voltunk a Horány-i parton. Teljesen néptelen volt addig, amíg nem kezdtünk szeretkezni. Akkor jött két kutyasétáltató, akik illedelmesen megálltak a part töréspontjánál és diszkréten kukkoltak minket.
Ha lett volna bennük kezdeményezés beszállhattak volna, mert a párom nagyon beindult.
Tényleg sok part került most szárazra és szúnyogok sem voltak. Kicsit naptejes íze volt feleségem mellének
de jó volt a buli. Holnap szerintem a Lupa sziget lesz a program. Ott sajnos nem lehet gabalyodni, mert ahhoz mindig sokan vannak.
Ha lett volna bennük kezdeményezés beszállhattak volna, mert a párom nagyon beindult.
Tényleg sok part került most szárazra és szúnyogok sem voltak. Kicsit naptejes íze volt feleségem mellének

Csatlakozna valaki?
Mi is megyünk a jövő 7en vmikor Délegyre. Van vki innen aki ott lesz? Hétfő? Kedd?
Pénteken Délegyháza? Párok? Szolo hölgyek?
Debrecen mellet a látóképi tó ideális ,korrekt hely,mi odajárunk,Tiszta rendezett ,ajánlom mindenkinek
a nyéki tón eddig sem lehetet fürdeni hivatalosan.de persze igazad van
Az oké, hogy be lehet jutni a nyéki tóra, de mi van ha magánosították a területet? Ha ott tartózkodsz és észrevesz valaki, akkor hívja a rendőröken magánterület megsértése miatt. Azért ez pucéran gáz volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 31. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 31. kedd 17:27
Törölt felhasználó (109171)

sziasztok
voltam ma a nyéki tónál.nem tul jo a helyzet sóderral elzárták az utat
de már áttörték, belehet jutni autoval.A vizszint magas a part gazos.De
még visszatérhet az élet
)
voltam ma a nyéki tónál.nem tul jo a helyzet sóderral elzárták az utat
de már áttörték, belehet jutni autoval.A vizszint magas a part gazos.De
még visszatérhet az élet

péntek 15 h tol várunk nudizni....... mindenkint a Szegedi Fokára