Bük fürdő szauna része minden tekintetben kiemelkedő. Jokat lehet napozni a tető teraszon. Nyugodtan ajánlom mindenkinek
Járt valaki a napokban komárnói Dunaparton? Hogy áll a part?
A facebook oldaluk szerint pénteken kinyit.
(Ez egy válasz janoe66 üzenetére (2018. 04. 27. péntek 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Az merre van?
(Ez egy válasz janoe66 üzenetére (2018. 04. 27. péntek 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Ki tudja most hetvegen a négy napba nem nyit esetleg ki részben az akali nudi?
Ki tudja most hetvegen a négy napba nem nyit esetleg ki részben az akali nudi?
Régi kikötő
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 27. péntek 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 27. péntek 16:28
Törölt felhasználó (3255082)

Gárdonyban hol van naturista strand?
Gárdonyban hol van naturista strand?
Sziasztok! Szlovéniai lehetőségekről még nem olvastam itt. Van valakinek tapasztalata? A neten csak a tengerparti helyekről van infó, illetve Bohinj tó környékéről. Minden apró tó érdekelne!

Sziasztok!
Május 3-4. Hajdúszoboszlón leszek a strandon. Menni fogok a nudista szigetre is. Valakinek van tapasztalata a helyről? Ki volt már ott? Esetleg akkor lesz-e kint valaki innen?
Üdv.: Péter
Május 3-4. Hajdúszoboszlón leszek a strandon. Menni fogok a nudista szigetre is. Valakinek van tapasztalata a helyről? Ki volt már ott? Esetleg akkor lesz-e kint valaki innen?
Üdv.: Péter
Friss. Nagyon friss.
(Ez egy válasz csacskamacs üzenetére (2018. 04. 22. vasárnap 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem volna.
Voltak már bátrak...de azért még hideg.
(Ez egy válasz csacskamacs üzenetére (2018. 04. 22. vasárnap 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Milyen a víz Délegyházán,lehet már fürdeni?
Milyen szsempontból mozgalmasabb? Mindegyik az, melyik ezért, melyik azért....
Dezinformáltak, pont hogy Ballószögön nincs swingerbuli!
Melyik hely a "mozgalmasabb"? Aquaworld, V8, Ráckeve?
Kedd és péntek 16-tól az egész wellness fruhamentes
Pénteken sokan vannak ha későn mész nem biztos hogy bejutsz. Az egyik legjobb szauna Magyarországon, jó mesterekkel 5 felöntéssel
A szellőzése lehetne jobb, és a jakuzziban kevesebb a klór de egyébként szuper a hely és jó társaság is szokott lenni
(Ez egy válasz Szepszin üzenetére (2018. 03. 26. hétfő 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 26. hétfő 00:31

Van valakinek tapasztalata a szentendrei Vizes Nyolcassal? Az egész Wellness rész textilmentesen használható a megadott idöpontokban vagy csak a szauna?
Csak május 11-én nyit
(Ez egy válasz harmonia07-31 üzenetére (2018. 03. 02. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 02. péntek 19:15

Sziasztok!
Balatonberényi kempinghez tud valaki valami elérhetőséget mert a neten ami telefonszámot találtam azt senki nem veszi fel. Üzenetbe jöhet a segítség. Előre is köszönöm.
Balatonberényi kempinghez tud valaki valami elérhetőséget mert a neten ami telefonszámot találtam azt senki nem veszi fel. Üzenetbe jöhet a segítség. Előre is köszönöm.
Minden kedden és pénteken 16-órától az egész wellness részleg fürdőruhamentes.
(Ez egy válasz Szepszin üzenetére (2018. 03. 26. hétfő 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 26. hétfő 00:31

Van valakinek tapasztalata a szentendrei Vizes Nyolcassal? Az egész Wellness rész textilmentesen használható a megadott idöpontokban vagy csak a szauna?