Részedről ez 1 korrekt vélemény. Annyit hozzá "este kezdődő programok már önmagukban nem a "jó hely" jellemzői" mivel Ráckevén az egész fürdő akkor textilmentes így napközben nehezen lehetne kivitelezhető, ott nincs külön textilmentes rész. Sárvárról mi se valószínű hogy Ráckevére járnánk, de mint mindenbe a textilmentes fürdőzésbe is beszámít a közelség , Pest közelében Ráckeve szerintünk is jó hely és nem kell több órát utazni érte, akinek meg nem tettszik van a lehetősége hogy menjen máshova
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2019. 09. 10. kedd 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 10. kedd 07:57

Jártam Ráckevén, de sárvári vagyok, így az helyben van, Bük, Celldömölk meg a közelben. Szóval ismerem mindet. Nem tény lesz, csak a véleményem. Ráckeve addig jó, amíg más, jobb helyet nem ismer az ember. Pestieknek "jó", mert közel van. Egyébként az este kezdődő programok már önmagukban nem a "jó hely" jellemzői. Az úszómedence viszont tényleg klassz, főleg, ha szinte vagy ténylegesen egyedül, fürdőruha nélkül használhatom. Nem mondom, hogy látogass el Bükre, mert akkor a közelsége miatt továbbra is Ráckevére kell járnod, csak akkor már tudni fogod, hogy mekkora a különbség. Ettől függetlenül érezd jól Magad holnap!
Nekem az emberekkel sem volt gondom..egy két, néha lelátogató pasival..akik nem nagyon tudtak viselkedni..de ilyen sok helyen van sajnos..akár egom,akár hertelend..de volt mát gond ballón is..én kevét kedvelem..jól összeszokott csapat,és valóban tiszta..de hát mindenkinek más az elképzelése ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 19:57
Törölt felhasználó (4052772)

Szerintem is jo Rackeve. Persze ki mihez szokott. Bizonyara vannak meg jobb helyek. De semmikepp sem dzsuva. Az emberek viselkedeserol meg ugye a hely nem tehet.

Emlitettem olyat, hogy megyek holnap?
Csak mert nem tervezem..... (Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2019. 09. 10. kedd 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak mert nem tervezem..... (Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2019. 09. 10. kedd 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Jártam Ráckevén, de sárvári vagyok, így az helyben van, Bük, Celldömölk meg a közelben. Szóval ismerem mindet. Nem tény lesz, csak a véleményem. Ráckeve addig jó, amíg más, jobb helyet nem ismer az ember. Pestieknek "jó", mert közel van. Egyébként az este kezdődő programok már önmagukban nem a "jó hely" jellemzői. Az úszómedence viszont tényleg klassz, főleg, ha szinte vagy ténylegesen egyedül, fürdőruha nélkül használhatom. Nem mondom, hogy látogass el Bükre, mert akkor a közelsége miatt továbbra is Ráckevére kell járnod, csak akkor már tudni fogod, hogy mekkora a különbség. Ettől függetlenül érezd jól Magad holnap!
Mi is Bükfdőt kedveljük, ha lehet arra 1 napra kitérünk.
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2019. 09. 10. kedd 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 19:57
Törölt felhasználó (4052772)

Szerintem is jo Rackeve. Persze ki mihez szokott. Bizonyara vannak meg jobb helyek. De semmikepp sem dzsuva. Az emberek viselkedeserol meg ugye a hely nem tehet.

Úgy néz ki hogy mi ott leszünk...
(Ez egy válasz tibed üzenetére (2019. 09. 08. vasárnap 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem nem tudod miről beszélsz
Tuti nem voltál még Ráckevén
Egyáltalán nem lepukkant ,dzsuvás...sőt.
Kulturált hely ,normális emberekkel és nívós szaunaprogramokkal.
A véleményed tiszteletben tartom...de tedd hozzá ,hogy a saját véleményed....ne tényként közöld ,megtévesztve itt bárkit is

Egyáltalán nem lepukkant ,dzsuvás...sőt.
Kulturált hely ,normális emberekkel és nívós szaunaprogramokkal.
A véleményed tiszteletben tartom...de tedd hozzá ,hogy a saját véleményed....ne tényként közöld ,megtévesztve itt bárkit is

A mi tapasztalatunk nem ez! Mi szeretjük! De inkább tyúk vagyok mint páva!
De a véleményed tiszteletben tarjuk!
De a véleményed tiszteletben tarjuk!
Köszönjük a javaslatokat! Ráckeve és Bükfürdő. Sajnos az utóbbi nagyon messze van. Ráckevéről valaki bővebb tájékoztatást? Mórahalomra jártunk régebben de sajnos ott sem fürdőruha mentes. De ha valakinek van frissebb infója, szívesen vesszük.
Sziasztok kedves fórumozók! Szegeden és környékén ismertek textilmentes szaunát? A mórahalmi működik még? Olvastam hogy Makón is van? Arról mit tudtok? Köszönjük szépen az infókat előre is!

Ballószög 14 én naturista nap lesz ott valaki?
Pont ilyenkor lehet elvonulni rosszalkodni többesben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 07. szombat 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 07. szombat 07:47
Törölt felhasználó (1326792)
VIP

esernyős party

esernyős party
(Ez egy válasz masszőz üzenetére (2019. 09. 07. szombat 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma ki megy Berénybe? Este lesz valami buli ott?
Sziasztok! Köszönjük a tájékoztatást. Mi a héten el is mentünk Bükfürdöre, és csak megerősiteni tudjuk , hogy nagyon szinvonalas, modern, kellemes hely,nagyon jól éreztük magunkat. A szaunavilág igaz fürdő területén van, és még a felöntésekért is fizetni kell , de megéri mert a szabadtéri melegvizes medence meg a szaunák, pehenő terek egésznapos programot biztositanak. Érdemes elmenni.
(Ez egy válasz csopi24 üzenetére (2019. 09. 02. hétfő 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 02. hétfő 15:15

Bükfürdőn a fürdő szaunavilága teljesen naturista a medencében és a jakuzziban kizárólag fruha nélkül szabad bemenni.
Nekünk kellene az a Bükfürdői cím. Meg tudnád adni?
(Ez egy válasz csopi24 üzenetére (2019. 09. 02. hétfő 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 02. hétfő 15:15

Bükfürdőn a fürdő szaunavilága teljesen naturista a medencében és a jakuzziban kizárólag fruha nélkül szabad bemenni.
Köszike, valamikor oda jártam, de romlott a társaság, igy áttértem a Újfalu felé a vasúti hídnál, de ott most folyik a Dunahíd építése..
Sziasztok! Voltaképpen Nagypopsissal abszolút tökéletesen összehoztátok, hogy miért is tartjuk előnynek a nagyobb távolságot. Nem véletlenül a Szentgotthárdi szauna világ és Sárvár a kedvenc nem nyári célpontunk...
De a leírt Berény-dicséretet kiegészíteném pár apró megjegyzéssel.
Évek óta járunk Berénybe, sok ismerős arcot dekódolunk évről évre. Budapestről ismert párokat ugyanúgy, mint pl párokra-nőkre-férfiakra vadászó pasikat is. Ilyenek mindenhol vannak.
Már tavaly is jól szórakoztunk a töpszli termetű, pohos hasú, vaskosabb farkú néger próbálkozásain ugyanúgy, mint pár, szikkadtra napozott nem ippeg fiatal és fess helyi erőnek látszók igyekezetén. Egészségükre váljék...
(Ez egy válasz nudibubu üzenetére (2019. 08. 31. szombat 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 31. szombat 10:26

De a leírt Berény-dicséretet kiegészíteném pár apró megjegyzéssel.
Évek óta járunk Berénybe, sok ismerős arcot dekódolunk évről évre. Budapestről ismert párokat ugyanúgy, mint pl párokra-nőkre-férfiakra vadászó pasikat is. Ilyenek mindenhol vannak.
Már tavaly is jól szórakoztunk a töpszli termetű, pohos hasú, vaskosabb farkú néger próbálkozásain ugyanúgy, mint pár, szikkadtra napozott nem ippeg fiatal és fess helyi erőnek látszók igyekezetén. Egészségükre váljék...

Budapesttől távolabb van, amit előnynek tartok.
Erre azért kíváncsiak lennénk, hogy miért is.
Erre azért kíváncsiak lennénk, hogy miért is.

(Ez egy válasz Hetvenhármasok üzenetére (2019. 09. 02. hétfő 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 02. hétfő 14:42

Sziasztok! Jövő héten elmennénk egy nudi szaunába. Ahol nem kifejezetten a szauna a lényeg, hanem hogy meztelen lehet fürdeni, pezsgő fűrdőzni... Ki mit tud ajánlani?