Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 107 108 109 110 111 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5419   2020. 09. 13. vasárnap 18:52
X Törölt felhasználó (4071152)
eljen
(Ez egy válasz jomon üzenetére (2020. 09. 13. vasárnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 13. vasárnap 14:56
Del1 decsodás... lenne, ha a feltűnési viszketegsegben szenvedők keresnének más helyet. Nem igaz, hogy nem veszik észre hogy itt senki nem kiabál, ordidál... A f..sz kívan, hogy az ilyen id... tól nem lehet pihenni.
#5418   2020. 09. 13. vasárnap 14:56
jomon jomon
Del1 decsodás... lenne, ha a feltűnési viszketegsegben szenvedők keresnének más helyet. Nem igaz, hogy nem veszik észre hogy itt senki nem kiabál, ordidál... A f..sz kívan, hogy az ilyen id... tól nem lehet pihenni.
#5417   2020. 09. 08. kedd 09:12
sziku77 sziku77
Egyetértek veled,amit irtál. Én is ott voltam berényben. Csodálatos volt . Igen,kissé hideg a viz,de jól esett. Én stégen voltam. Te hol napoztál? Tényleg szept 26-ig nyitva. Nem tudtam róla smile
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 06. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 06. vasárnap 20:13
Ma nagyon szép idő volt berényben, még fürdeni is sikerült, bár a 21-22 fokos víz nekünk már kicsit hideg, de nagyon jól esett. A napnak nagyon jó ereje volt még. Talán ez volt az utolsó strandolók hétvége. Bár szeptember 26-ig nyírva vannak de ha süt is a nap abból már csak gyenge napozgatás fog összejönni. Megint csak elment egy nyár...
#5416   2020. 09. 07. hétfő 16:30
X Törölt felhasználó (3623852)
Sziasztok,
Itt van köztünk az a hölgy, aki szombaton a margitsziget déli csücskén napozott délelőtt? smile
#5415   2020. 09. 06. vasárnap 20:13
Felhőék Felhőék
Ma nagyon szép idő volt berényben, még fürdeni is sikerült, bár a 21-22 fokos víz nekünk már kicsit hideg, de nagyon jól esett. A napnak nagyon jó ereje volt még. Talán ez volt az utolsó strandolók hétvége. Bár szeptember 26-ig nyírva vannak de ha süt is a nap abból már csak gyenge napozgatás fog összejönni. Megint csak elment egy nyár...
#5414   2020. 09. 02. szerda 11:42
zsozs70 zsozs70
Na akkor ezt a témát megbeszektűk
#5413   2020. 09. 02. szerda 10:33
X Törölt felhasználó (870900)
Nudista fűrdő van magyarországon?
#5412   2020. 09. 02. szerda 10:04
X Törölt felhasználó (4389762)
Akinek akarom, annak megmutatom magam. Ez had legyen az en dontesem.
De annyit elmondhatok, hogy nincs okom szegyenre. De ha lenne es csunya lennek, mint a bun, akkoris nudiznek, ha nekem epp ugy tetszik. Te meg majd elfordulsz, ha meglatsz. Kit erdekel?
Azert mert jol tartod magad, meg nincsenek elojogaid. Orulj neki es elvezd a hozadekat es kesz.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 09. 02. szerda 04:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 02. szerda 04:52
Megnyugidhatsz nekem nem fog kellene szégyellni majd a testem öreg koromban de most sem ha igazából látnál de hagyjuk
Pl rólam van fent sorozat de rólad semmi
Na?!
#5411   2020. 09. 02. szerda 07:12
X Törölt felhasználó (4382602)
Szerencsére mi, akik a naturizmust a naturizmusért szeretjük még mindig többen vagyunk. Tudom szörnyű dolgot írok most neked, de néha beszélgess azokkal a "csúnya öregekkel" .Ők már akkor ezt az életet élték amikor üldözte a rendszer. Remélem őket tovább nézhetem a parton mint téged.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 09. 02. szerda 04:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 02. szerda 04:52
Megnyugidhatsz nekem nem fog kellene szégyellni majd a testem öreg koromban de most sem ha igazából látnál de hagyjuk
Na?!
#5410   2020. 09. 02. szerda 04:52
zsozs70 zsozs70
Na?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 01. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
2020. 09. 01. kedd 18:17
Te is leszel öreg testű. A te siralmas gondolkodásodat alapul véve, remélem nemcsak a nudira, de még moziba sem engednek majd be akkor és csak a közértbe mehetsz majd le, oda is csak maszkban. eplus2
#5409   2020. 09. 01. kedd 19:08
Felhőék Felhőék
Pedig baromira úgy tűnt... akkor lehet a cseh kettőt néztem.,. Bocsánat
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 09. 01. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 01. kedd 18:35
Hát talán nem.....
És akinek nem volt ilyen, az sose tudja meg...
Továbbra sem a korosztály a probléma, hidd el. wink
#5408   2020. 09. 01. kedd 18:35
LeonKatja LeonKatja
Hát talán nem.....
És akinek nem volt ilyen, az sose tudja meg...
Továbbra sem a korosztály a probléma, hidd el. wink
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 01. kedd 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 01. kedd 17:31
Hát talán nem innen indult ki a dolog. Itt nem kamu regisztrációkról van szó ahol a valós kép és az itteni köszönőviszonyban sincs. Ő konkrétan a valós dolgot hozta fel, hogy mi nem tetszik Akaliban...
#5407   2020. 09. 01. kedd 18:17
X Törölt felhasználó (4389762)
Te is leszel öreg testű. A te siralmas gondolkodásodat alapul véve, remélem nemcsak a nudira, de még moziba sem engednek majd be akkor és csak a közértbe mehetsz majd le, oda is csak maszkban. eplus2
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 09. 01. kedd 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 01. kedd 11:58
Miért te szívesen nézelödsz vagy setalgatsz öreg testű már nem túl esztétikus látvány meztelenek között?
Azért legyünk már igenyesek
#5406   2020. 09. 01. kedd 17:31
Felhőék Felhőék
Hát talán nem innen indult ki a dolog. Itt nem kamu regisztrációkról van szó ahol a valós kép és az itteni köszönőviszonyban sincs. Ő konkrétan a valós dolgot hozta fel, hogy mi nem tetszik Akaliban...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 09. 01. kedd 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 01. kedd 16:16
Azért ne együk meg Zsozs-t olyan gyorsan, csak mert elege lett és kifakadt....
Rengeteg olyan regisztráció van, ami köszönő viszonyban sincs a realitással.....
Igen, mi is belefutottunk olyan buliba (szervezett esemény, spontán találkozó), ahol a résztvevők élőben a saját nagyszüleik voltak, mert a 10-20 éves képeikkel promózták magukat az oldalakon wink
#5405   2020. 09. 01. kedd 17:07
Resonance Resonance
Kedves Mindenki!

Van ennek még köze a nudizmushoz, netán naturizmushoz? Az fkk szelleme tudtommal nem ismer korhatárt. Részben azt olvasni, hogy a nudista mozgalom kiöregszik. Magam is arról tudok beszámolni, hogy igen, a átlag kor valahol 50 fele jár. Másrészt meg, egy textilmentes övezetben a társaság igen kevert kell(ene) hogy legyen: fiatalok és fiatalon maradtak, hölgyek és férfiak, sportosak és kevésbé sportosak, párban vagy szinglik. Ha a nudizmust, naturizmust, mint életszemlélet élnek meg, akkor máson van a hangsúly, mintsem azon, hogy nagymamák és nagypapák jelenléte kérdéses lenne. Ugyanúgy ők is voltak fiatalok. Gondolom hogy nem állok messze a valóságtól, hogy közűlük is valamennyiüknek életszemlélet a meztelen élet. Már amennyit megenged a jelenlegi prűd világunk. Ugye hogy többen vagyunk úgy vele, hogy ahhoz, hogy a négy falon kívül tudjunk hódolni eme dolognak, némi erőfeszítésünkbe (idő, pénz) kerül az ilyen helyek felkeresése. Legyen az strand, kemping vagy egyesület. Tehát a mozgásterünk igencsak korlátozott. A hangsúlyt inkább a gátlások feloldására kellene fektetni, hogy a textilmentesség nem "fúúj de gusztustalan", hanem igenis a legtermészetesebb állapot. Visszakanyarodva a témához: magam igenis örvendek annak, ha látom hogy teltek a nudis helyek, kevert a társaság, van élet, nem halyatlik a mozgalom és igen, jó az idősebb korosztályt is köztünk tudni, mintsem nyakig begombolva, otthonkában a ház előtti padon ülni látni . Akinek lehetősége van erre, tegye! A mottóm szerint: "élvezd az életet, ameddig lehetőséged van rá". Tapasztalat.
Süssön rátok az őszi Nap, üdvözlettel.
#5404   2020. 09. 01. kedd 16:45
zsozs70 zsozs70
És ebben is igazad van bár a gyerekekkel nincs bajom miért is lenne minden viselkedés csak nevelés kerdese
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 09. 01. kedd 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 01. kedd 14:23
Engem pl nagyon zavarnak, de pont ez miatt nem megyek gyerekes helyre, ezért nincs miért hisztikézni nyes
#5403   2020. 09. 01. kedd 16:44
zsozs70 zsozs70
Köszi
Látom azért nem vagyok egyedül
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 09. 01. kedd 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 01. kedd 16:16
Rengeteg olyan regisztráció van, ami köszönő viszonyban sincs a realitással.....
Igen, mi is belefutottunk olyan buliba (szervezett esemény, spontán találkozó), ahol a résztvevők élőben a saját nagyszüleik voltak, mert a 10-20 éves képeikkel promózták magukat az oldalakon wink
#5402   2020. 09. 01. kedd 16:16
LeonKatja LeonKatja
#5401   2020. 09. 01. kedd 15:28
X Törölt felhasználó (4181652)
Így van! Csak egyesek azt hiszik,hogy örök ifjak maradnak!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 09. 01. kedd 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 01. kedd 15:22
Felhőék megjegyzésére reagáltam, felvetőtött reális szösszenet, nézőpont kérdése, és ez igazán kikerülhető.
Az idősek engem sem zavarnak, én is leszek az.
#5400   2020. 09. 01. kedd 15:22
LeonKatja LeonKatja
Felhőék megjegyzésére reagáltam, felvetőtött reális szösszenet, nézőpont kérdése, és ez igazán kikerülhető.
Az idősek engem sem zavarnak, én is leszek az.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 01. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4181652)
2020. 09. 01. kedd 15:00
A vita a 60 felettiekről szolt,a gyerekek csak felvetés a Felhőék részéről! Ez nem hisztizés!!!! Szabad Országban élünk,
így mindenki oda megy ahová szeretne! Senki ne mondja meg,hogy ki hova mehet!!!!

... 107 108 109 110 111 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7579db
Utolsó üzenet: ma 12:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!