tudod azárt nem járnak mert kezd sok lenni a kukkoló
(Ez egy válasz spinningtop üzenetére (2011. 05. 28. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 28. szombat 22:02

hello,ennek őszintén örülök
.nem értem a környékbeli nudizni vágyókat miért maradnak el évről évre egyre többen..ez a partszakasz messze a legjobb 100 km-es körzetben.kb.10 évvel ezelött joformán parkolni is alig lehetett,annyian voltak.

Látóképi tó tiszta rendezett és korrekt
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 28. szombat 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 28. szombat 19:06
Törölt felhasználó (69371)

A nyéki tó "zárolása" óta, van máshol a környéken lehetőség vízparton nudizni? Persze "tiszta" környezetű helyre gondolok.
hello,ennek őszintén örülök
.nem értem a környékbeli nudizni vágyókat miért maradnak el évről évre egyre többen..ez a partszakasz messze a legjobb 100 km-es körzetben.kb.10 évvel ezelött joformán parkolni is alig lehetett,annyian voltak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 28. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 28. szombat 16:31

Törölt felhasználó (744414)

Jó hely , oda járunk mi is ha van időnk

A nyéki tó "zárolása" óta, van máshol a környéken lehetőség vízparton nudizni? Persze "tiszta" környezetű helyre gondolok.
Jó hely , oda járunk mi is ha van időnk
(Ez egy válasz spinningtop üzenetére (2011. 05. 27. péntek 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 27. péntek 19:25

komarnoi nudi..kifele a varosbol Nove Zamky-Nyitra iranyaban,at a Vag-hidon,a hid labanal letersz a foutrol jobbra, egy mellekutra...a jobb oldalon van egy kocsma es egy nagyobb parkolo,de Te mesz egyenesen a mellekuton ....elmesz egy szemettelep mellett ,bal oldalon ujonnan epitett hazak,utana hetvegi hazak es egy szukseglakasokbol allo haztomb mellett,egeszen a Harcsas faluig,de ne menj be a faluba,meg elotte terj a toltes fele jobbra---ott ahol a bal oldalon egy masik szemettelep lesz--aztan at a toltesen,a toltesrol terj balra,kb 200 meter utan kezdodik a nudi..
Sziasztok!Kaposváron van olyan rész ahol lehet nudizni?
komarnoi nudi..kifele a varosbol Nove Zamky-Nyitra iranyaban,at a Vag-hidon,a hid labanal letersz a foutrol jobbra, egy mellekutra...a jobb oldalon van egy kocsma es egy nagyobb parkolo,de Te mesz egyenesen a mellekuton ....elmesz egy szemettelep mellett ,bal oldalon ujonnan epitett hazak,utana hetvegi hazak es egy szukseglakasokbol allo haztomb mellett,egeszen a Harcsas faluig,de ne menj be a faluba,meg elotte terj a toltes fele jobbra---ott ahol a bal oldalon egy masik szemettelep lesz--aztan at a toltesen,a toltesrol terj balra,kb 200 meter utan kezdodik a nudi..
sziasztok,ha kellemes nudizásra vágytok szép környezetben,gyertek a komárno-i dunapartra.hosszú,nem zsúfolt partszakasz,parkolás közvetlenül a parton,barátságos helybeliek...a melegeknek van egy saját kialakitott területük,hátul az erdőhöz közel,tehát mindenki tudja a "helyét" ,nincs kavarodás
mivel messze van a várostól,nincsenek klasszikus textiles kukkolók.. ha infóra van szükségetek,nyugodtan irjatok.

Sziasztok, megírná valaki, hogy Gárdonyban hol lehet-érdemes nudizni....köszi
Hát ha jól tudom múlt időt lehet használni, mivel beindult újra a kavicsbányászat. Amúgy a bejárattal szemben volt, a tó túlsó felén. Próbálnak új helyet találni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 25. szerda 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 25. szerda 08:50
Törölt felhasználó (225867)

sziasztok! a Szalkszentmártoni bányatóhoz szokott valaki járni? merre van ott a nudi rész?
sziasztok! a Szalkszentmártoni bányatóhoz szokott valaki járni? merre van ott a nudi rész?
Sziasztok!
Hétvégi nudizáshoz keresünk kellemes helyet a keleti régióból.
Kedves lány vagy pár megkeresését jó néven vennénk!
Hétvégi nudizáshoz keresünk kellemes helyet a keleti régióból.
Kedves lány vagy pár megkeresését jó néven vennénk!
(NE itt hirdesd magadat!)

Jelentkezzen az a két lány aki vasárnap napozott a Duna parton, lenn az M0-ás hidnál. Én kajakkal voltam és jot beszélgettünk. Tettem célzást, hogy itt vegyük fel a kapcsolatot.
Sziasztok!
Napozni szeretnénk a hétvégén, valahol Budapest környékén!
Tudnátok ajánlani valami kellemes helyet?
Előre is Köszi!!
Napozni szeretnénk a hétvégén, valahol Budapest környékén!
Tudnátok ajánlani valami kellemes helyet?

Előre is Köszi!!
gyertek szombaton a szikire
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 24. kedd 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 24. kedd 13:56
Törölt felhasználó (454861)

holnap reggeltöl pár orára leszaladunk ide a Szegedi fokára(nudi részre)ki tart velünk?9 töl már lent leszünk
holnap reggeltöl pár orára leszaladunk ide a Szegedi fokára(nudi részre)ki tart velünk?9 töl már lent leszünk
A délegyházi szabad nudikhoz valaki adna GPS koordinátákat????????????
Tényleg nem volt durva a hsz-a,ezek a melegek akik álló fasszal parádéznak az ilyen helyeken pofátlanok,nem tisztelik a másikat.És mellesleg nagy szerepük van abban hogy a melegekről kialakult egy kép a társadalomban...(buzivadász játék..hmm,szerintem pont az ilyesmi ihlette a készítőt)
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 23. hétfő 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 23. hétfő 16:48
Törölt felhasználó (762450)

Mielőtt az Admin kitiltana innen, gyorsan megírom a reagot oszt max priviben. Ok?
Szerintem nem volt dúrva a hsz-em, de mások vagyunk, mi emberek. Tény, hogy vannak hetero kukkolók is, akik könyörtelenül nyomulnak a nudis nőkre, de szerény meglátásom: nem EZÉRT vannak kevesebben a nők ilyen helyeken. Egyszerűen úgy lettek nevelve, hogy szégyellősek + mi ffiak is néha elég dúrván tudjuk ezt bevezetni a zasszonykánknál...
Summa summárum: én kb 10 éve járok nudis helyekre és túlnyomó részt meleg ffiakkal találkoztam, akik az alább leírt módon nyomulnak. Szép szó sem segít, sőt, egyeseknek még olaj a tűzre. Na, ez nálam már kiveri a biztit és kapnak hideget, meleget is... Én azt mondom: sajnos pont az ilyen nyomulós kukkolók miatt van szerény hagyománya a nudizásnak..
Szerintem nem volt dúrva a hsz-em, de mások vagyunk, mi emberek. Tény, hogy vannak hetero kukkolók is, akik könyörtelenül nyomulnak a nudis nőkre, de szerény meglátásom: nem EZÉRT vannak kevesebben a nők ilyen helyeken. Egyszerűen úgy lettek nevelve, hogy szégyellősek + mi ffiak is néha elég dúrván tudjuk ezt bevezetni a zasszonykánknál...
Summa summárum: én kb 10 éve járok nudis helyekre és túlnyomó részt meleg ffiakkal találkoztam, akik az alább leírt módon nyomulnak. Szép szó sem segít, sőt, egyeseknek még olaj a tűzre. Na, ez nálam már kiveri a biztit és kapnak hideget, meleget is... Én azt mondom: sajnos pont az ilyen nyomulós kukkolók miatt van szerény hagyománya a nudizásnak..
Mielőtt az Admin kitiltana innen, gyorsan megírom a reagot oszt max priviben. Ok?
Summa summárum: én kb 10 éve járok nudis helyekre és túlnyomó részt meleg ffiakkal találkoztam, akik az alább leírt módon nyomulnak. Szép szó sem segít, sőt, egyeseknek még olaj a tűzre. Na, ez nálam már kiveri a biztit és kapnak hideget, meleget is... Én azt mondom: sajnos pont az ilyen nyomulós kukkolók miatt van szerény hagyománya a nudizásnak.. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 23. hétfő 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 23. hétfő 16:23
Summa summárum: én kb 10 éve járok nudis helyekre és túlnyomó részt meleg ffiakkal találkoztam, akik az alább leírt módon nyomulnak. Szép szó sem segít, sőt, egyeseknek még olaj a tűzre. Na, ez nálam már kiveri a biztit és kapnak hideget, meleget is... Én azt mondom: sajnos pont az ilyen nyomulós kukkolók miatt van szerény hagyománya a nudizásnak.. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 23. hétfő 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4821)

Angel! Ez elég durva hozzászólás volt! Nem csak a meleg kukkolók jelentek meg (főleg az eldugott kis nudi strandok környékén) hanem a hetero kukkolók is! Semmi különbség nincs köztük! Sőt megkockáztatom, hogy "magányos" nudis nők főleg azért nincsenek mert félnek az ilyenektől!
Én is találkoztam már ilyen nyomulós melegekkel, de szépen le lehet őket pattintani, nem kell nekik esni egyből. És ha a szép szó nem használ akkor nincs mit tenni, de mondom ez mind a heterokra is vonatkozik akik a nőket kukkolva rejszolnak a bokorba...
Én is találkoztam már ilyen nyomulós melegekkel, de szépen le lehet őket pattintani, nem kell nekik esni egyből. És ha a szép szó nem használ akkor nincs mit tenni, de mondom ez mind a heterokra is vonatkozik akik a nőket kukkolva rejszolnak a bokorba...