Hejőkeresztúr mellett a tó
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 13. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 13. vasárnap 10:15

Törölt felhasználó (791339)

Miskolc környékén tud valaki olyan helyet, ahol nyogodtan lehet nudizni? Ha lehetséges, akkor írjátok már le pontosan az útvonalat, hogy hogyan lehet oda eljutni! Előre is köszönöm!
Sziasztok! Tud valaki Somogyban nudizásra alkalmas nyugodt helyet? Ha igen,akkor írjon belső levelet,szivesen társulnák hasonló igényű,gondolkodású fiúkhoz,párokhoz.
Mórahalomra szokott valaki járni a naturista részlegbe? Ha igen egy rövid élménybeszámolót tarthatna, vagy ha valamilyen izgató történetté alakult az ottani részvétel azt is szívesen olvassuk!
Mi egy 20s fiatal pár vagyunk és eddig egyszer jártunk ott, de hamarossan újra meglátogatjuk!

Miskolc környékén tud valaki olyan helyet, ahol nyogodtan lehet nudizni? Ha lehetséges, akkor írjátok már le pontosan az útvonalat, hogy hogyan lehet oda eljutni! Előre is köszönöm!
Szia!
Csónak kikötőnél van egy konténer iroda. Azután mindig jobbra. Elég rossz minőségű földút. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 12. szombat 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 12. szombat 22:03
Csónak kikötőnél van egy konténer iroda. Azután mindig jobbra. Elég rossz minőségű földút. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 12. szombat 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
VIP

hol... szfváron vagyok.. Velencén a szabad strandon szoktam monokinizni.... szóval Gárdonyban hol is van????
hol... szfváron vagyok.. Velencén a szabad strandon szoktam monokinizni.... szóval Gárdonyban hol is van????
(Ez egy válasz taman6969 üzenetére (2012. 05. 12. szombat 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Én így szoktam a sima strandon a barátnőimmel...
(Ez egy válasz Kukori01 üzenetére (2012. 05. 12. szombat 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 12. szombat 19:00

Sziasztok! A Nyéki tóhoz nem lehet bemenni. Tud valaki valami jó helyet a környéken?
Délegyháza Spicc
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 12. szombat 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 12. szombat 09:24

VIP

merre van jó nudista hely.. ahol nem csak öregek vannak????
Mi is napfürdőztünk a Lupá egy kicsit, csak a vihar szele elkergetett! :(
]http://kepmegosztas.com/img/c24111fc3a0d3409cf33a2f4fd5d75e3/20120512097%5B1%5D.jpg" width="580" style="cursor: pointer;" id="embedimg1369773413" alt="Klikkelj a normál/tömörített mérethez" />[/IMG]
Ma (hálistennek) jó sokan voltunk kint meztelenek a Lupán, így volt jó sok helyünk a textilesek mellett a nap alatt, nem kellett a fürdőruhások kegyéből és rosszallása mellett valami kis zugban meghúzódni. Jó volna, ha mindig ilyen lenne, és még inkább magától értedődővé válna, hogy a Lupa igenis nudis hely is, és textiles, nudis megfér egymás mellett, mindenkinek jut hely a parton.
Mondjuk a nem- és korösszetétel alaposan javulhatna, 90 százalékban pasik vannak, egyedül, párban, trióban, a vegyespárok meg jórészt 40-50+-osok. Magunkon kívül két fiatal párt láttunk talán... Az meg, hogy fiatal csajok egyedül, barátnővel, barátnőkkel - felejtsd el. Fürdőruhásan, úgy igen.
Mondjuk a nem- és korösszetétel alaposan javulhatna, 90 százalékban pasik vannak, egyedül, párban, trióban, a vegyespárok meg jórészt 40-50+-osok. Magunkon kívül két fiatal párt láttunk talán... Az meg, hogy fiatal csajok egyedül, barátnővel, barátnőkkel - felejtsd el. Fürdőruhásan, úgy igen.
Pl. Gárdonyban!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 12. szombat 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 12. szombat 09:24
VIP

Remélem összefutunk a lányokkal"

Holnap, azaz szombaton mindszenti Ányásra mennénk, kinek van kedve csatlakozni?
Válasz priviben...

Márminthogy reggel
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 11. péntek 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 11. péntek 20:12

Törölt felhasználó (843711)

Holnap késő d.u. ér Bp-re a hidegfront. Nincs kedve fiatal párnak kivinni minket Lupára?

Holnap késő d.u. ér Bp-re a hidegfront. Nincs kedve fiatal párnak kivinni minket Lupára?

A hátam közepére se kívánnék ilyen szituációt. Én már nem bírnám tolerálni mások hülyeségét ez ügyben, konkrétan dührohamot kapnék, ha ott lennék a horvát tengerparton, és álló nap viszketős poliészter nacikában kéne baszódnom a 35 fokban. Úgyhogy inkább nem kooperálok senkivel a baráti társaságból, mert nincs értelme. És nem érdekelnek a ráhatások sem, hogy de a társaság, meg erre nem vagy képes, hogy alkalmazkodj, stb. Hát nem. Öreg vagyok már hozzá. Mindenki menjen a maga útjára és nyaraljon úgy, ahogy akar, én a saját szaros kis egy hetemet, amire augusztus végétől következő júniusig áhítozom, nem áldozom be másokért. Nyaralás ügyben csak naturistákkal vagyok hajlandó „szövetkezni”.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 10. csütörtök 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 10. csütörtök 23:12
Törölt felhasználó (61112)

Köszönöm. Legközelebb nagyobb tapasztalattal leszünk, ha esetleg ilyen előfordulna.
Az a baj a nudizással, hogy a társaságból 3-4 ember nem akar levetkőzni. Így kénytelenek vagyunk egy hagyományos kempingbe menni, és marad a külön belépős megoldás. Vagy megyünk kisebb társasággal, és akkor mehetünk naturista kempingbe. A valaltáról vannak tapasztalataitok? Elég szimpatikusnak tűnt képek, és olvasottak alapján.
Az a baj a nudizással, hogy a társaságból 3-4 ember nem akar levetkőzni. Így kénytelenek vagyunk egy hagyományos kempingbe menni, és marad a külön belépős megoldás. Vagy megyünk kisebb társasággal, és akkor mehetünk naturista kempingbe. A valaltáról vannak tapasztalataitok? Elég szimpatikusnak tűnt képek, és olvasottak alapján.
Köszönöm. Legközelebb nagyobb tapasztalattal leszünk, ha esetleg ilyen előfordulna.
Az a baj a nudizással, hogy a társaságból 3-4 ember nem akar levetkőzni. Így kénytelenek vagyunk egy hagyományos kempingbe menni, és marad a külön belépős megoldás. Vagy megyünk kisebb társasággal, és akkor mehetünk naturista kempingbe. A valaltáról vannak tapasztalataitok? Elég szimpatikusnak tűnt képek, és olvasottak alapján. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 10. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 10. csütörtök 11:05
Az a baj a nudizással, hogy a társaságból 3-4 ember nem akar levetkőzni. Így kénytelenek vagyunk egy hagyományos kempingbe menni, és marad a külön belépős megoldás. Vagy megyünk kisebb társasággal, és akkor mehetünk naturista kempingbe. A valaltáról vannak tapasztalataitok? Elég szimpatikusnak tűnt képek, és olvasottak alapján. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 10. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (762450)

Akkor csak általánosságban. Horvátországban szinte az összes kijelölt és nem kijelölt strandnak van a szélén nudista rész is. Az átjárás szinte általános, nincs "megkövetelve" a ruhátlan napozás, ez egyfajta elfogadott dolog arrafelé.
Ahol szabályok vannak, azok a hivatalos nudista kempingek, itt kerítés és ellenőrzés is van- aki nem vetkőzik le, arra rászólnak (vagy sem, de ez max a tinikre igaz...). Megválogathatják elvileg, kiket engednek be- de amiről te írtál, olyat még nem tapasztaltam. Sőt.. A nudista helyek általánosságban barátságosabbak, az emberek közvetlenebbek, stb. Én azt ajánlom, ilyen esetben szóljatok a tulajnak/vezetőségnek, mert ez egyszerűen baromság, hogy nem engednek be...Maximum, ha telt ház van odabent..
Ahol szabályok vannak, azok a hivatalos nudista kempingek, itt kerítés és ellenőrzés is van- aki nem vetkőzik le, arra rászólnak (vagy sem, de ez max a tinikre igaz...). Megválogathatják elvileg, kiket engednek be- de amiről te írtál, olyat még nem tapasztaltam. Sőt.. A nudista helyek általánosságban barátságosabbak, az emberek közvetlenebbek, stb. Én azt ajánlom, ilyen esetben szóljatok a tulajnak/vezetőségnek, mert ez egyszerűen baromság, hogy nem engednek be...Maximum, ha telt ház van odabent..