Ha az idő kegyes lesz hozzánk,akkor biztos.
(Ez egy válasz Dr.White üzenetére (2012. 06. 17. vasárnap 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 17. vasárnap 20:10

Sziasztok!
Örülök, hogy végre volt mozgás, és jó társaság, sajnos most kimaradt, de majd legközelebb!
Mentek valamikor jövőhéten is?
Örülök, hogy végre volt mozgás, és jó társaság, sajnos most kimaradt, de majd legközelebb!
Mentek valamikor jövőhéten is?
Sziasztok!
Mentek valamikor jövőhéten is? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 17. vasárnap 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 17. vasárnap 19:57
Mentek valamikor jövőhéten is? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 17. vasárnap 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (175525)

Sziasztok ,mi szinte az egész hétvégét Gárdonyban töltöttük és csodával határos módon relativ sokan voltunk a fiatalabb korosztályból is. Pénteken nyugis volt szombat vasárnap majdnem teltház.
Sziasztok ,mi szinte az egész hétvégét Gárdonyban töltöttük és csodával határos módon relativ sokan voltunk a fiatalabb korosztályból is. Pénteken nyugis volt szombat vasárnap majdnem teltház.
(Ez egy válasz batka.mano üzenetére (2012. 06. 17. vasárnap 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 17. vasárnap 13:49

Igen úgy emlékszem. Volt egy idősebb hölgy és egy fiatalabb.
Igen úgy emlékszem. Volt egy idősebb hölgy és egy fiatalabb.
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2012. 06. 17. vasárnap 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
masszázsos csaj volt?
(Ez egy válasz batka.mano üzenetére (2012. 06. 17. vasárnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 17. vasárnap 13:10

Sziasztok! Tegnap voltunk a kedvesemmel Akaliban. Nagyon kellemes volt a víz 2x-3x hosszan fürödtünk. A homokos strandröplabda pályán 1 órát tollaslabdáztunk. Kellemesen pihentünk. De!!! Sajnos egyre jobban kiábrándít a strand "kövessége". Össze-vissza kaszaboltuk a lábunkat. A kempingben sajnos szinte semmi fejlődés nem történt. Szerintem 1 forintot sem öltek bele tavaly óta. Amolyan : "a naturistáknak ez is jól lesz" benyomásom van az egész helyről. Szerintem Akarattya helyett megkeresték az északi part legkevésbé "menő" strandját aztán csináltak belőle naturistát. Szállóvendégek voltak sokan de érdekes módon fürdővendégek kevesen. Elszomorító, hogy a mi korosztályunk (30-asok) gyakorlatilag egyáltalán nem képviseltetik magukat. Pedig biztos jó lenne több emberrel "bandázni". Rajtunk kívül talán egy pár volt akik a mi korosztályunk volt. Mondjuk ők ott laktak. Eljöttünkben váltottunk pár szót a horgászat rejtelmeiről. Dióhéjban ennyi a beszámoló. Sziasztok.
Sziasztok! Tegnap voltunk a kedvesemmel Akaliban. Nagyon kellemes volt a víz 2x-3x hosszan fürödtünk. A homokos strandröplabda pályán 1 órát tollaslabdáztunk. Kellemesen pihentünk. De!!! Sajnos egyre jobban kiábrándít a strand "kövessége". Össze-vissza kaszaboltuk a lábunkat. A kempingben sajnos szinte semmi fejlődés nem történt. Szerintem 1 forintot sem öltek bele tavaly óta. Amolyan : "a naturistáknak ez is jól lesz" benyomásom van az egész helyről. Szerintem Akarattya helyett megkeresték az északi part legkevésbé "menő" strandját aztán csináltak belőle naturistát. Szállóvendégek voltak sokan de érdekes módon fürdővendégek kevesen. Elszomorító, hogy a mi korosztályunk (30-asok) gyakorlatilag egyáltalán nem képviseltetik magukat. Pedig biztos jó lenne több emberrel "bandázni". Rajtunk kívül talán egy pár volt akik a mi korosztályunk volt. Mondjuk ők ott laktak. Eljöttünkben váltottunk pár szót a horgászat rejtelmeiről. Dióhéjban ennyi a beszámoló. Sziasztok.
sziasztok ! van egy bányató a tokaji hegyen . gyönyörűség . érdemes megnézni . ott lehet (nem szabad ) fürdeni , napozni stb
Mente a levél ! Leírtuk hogy tudtok odajutni legkönnyebben!
(Ez egy válasz Sweet Babe üzenetére (2012. 06. 16. szombat 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Oksa,várom....,és másokét is!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 16. szombat 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 16. szombat 13:00

Törölt felhasználó (406427)

Igen én készülök és levélben majd megirom.
Igen én készülök és levélben majd megirom.
(Ez egy válasz Sweet Babe üzenetére (2012. 06. 16. szombat 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 16. szombat 12:46

Sziasztok!Nyékládházáról szeretnék érdeklődni,hol lehet itt nudizni,és hogyan található meg a legkönnyebben?Jövő héten hétközben a forróságban tervezi e valaki ,hogy kimegy ,mert én igen,persze csak ha van megfelelő hely !
Nincs. Bár ideális környezet lenne, de teljességgel magáévá tette a trendi urbánus-dinamikus-fiatalos partipípöl népség. Noch dazu a budai (kisgyerekes) gazdagok.
(Ez egy válasz 07460XXX üzenetére (2012. 06. 16. szombat 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Vonat (pár megálló) und cu fúsz? Nem egy táv.
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2012. 06. 16. szombat 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 16. szombat 12:21

gárdonyba szeretnénk át járni velencéről a nudira de kocsi nélkül leszünk ( gyerek elviszi)
van aki átvinne minket jul elején párszor
1200 per felnőtt strandvendég
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2012. 06. 16. szombat 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 16. szombat 08:41

Ki tudja megmondani, mennyi a belépő a délegyházi nudira?
Köszi !
Köszi !
Sziasztok!Nyékládházáról szeretnék érdeklődni,hol lehet itt nudizni,és hogyan található meg a legkönnyebben?Jövő héten hétközben a forróságban tervezi e valaki ,hogy kimegy ,mert én igen,persze csak ha van megfelelő hely !
gárdonyba szeretnénk át járni velencéről a nudira de kocsi nélkül leszünk ( gyerek elviszi)
Sziasztok. A kopaszi gat kornyeken van nudi strand?
Tervezi valaki a jövőhéten a mórahalmi naturista részleg megtekintését?

Ki tudja megmondani, mennyi a belépő a délegyházi nudira?
Köszi !
Köszi !
Sziasztok!Barátnőmmel keresünk Baja környékén nudista strandot.Segítséget előre is köszi
SZIASZTOK keresek vac es kornyeken nudi strendot allitolag van de nem talalom segitene valaki koszi valaszt ha lehet priviben kernek koszi