legalább te nudiztál??
Hol van ez a hely?
Mi a helyzet a bajai nudin tudtok valamit járnak még le?
Délegyen nehogy egyetek hamburgert a büfében!! Az valami katasztrófa!

sziasztok.mikor mennétek??mi is akarunk augusztusba.
Sziasztok!
Régebben jártam arra én is! Amit tudok,hogy a stranra vezető úton a töltésnél nem jobra, hanem balra kel fordulni (kancsal harcsa vendéglőnél) utána jó pár métert kel még menni a töltésen és jobbra le a Tiszapartra vezet egy út! Ott strandoltak egy páran meztelenül! Szerintem könnyen odataláltok! Ha nem, akkor elkísérlek beneteket!
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (2012. 07. 04. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 04. szerda 15:47
Régebben jártam arra én is! Amit tudok,hogy a stranra vezető úton a töltésnél nem jobra, hanem balra kel fordulni (kancsal harcsa vendéglőnél) utána jó pár métert kel még menni a töltésen és jobbra le a Tiszapartra vezet egy út! Ott strandoltak egy páran meztelenül! Szerintem könnyen odataláltok! Ha nem, akkor elkísérlek beneteket!

Sziasztok! Tiszateleki szabadstrandról tud valaki valami közelebbit? Müködik? Tényleg lehet nudizni? Információt megköszzönném!

Sziasztok! Tiszateleki szabadstrandról tud valaki valami közelebbit? Müködik? Tényleg lehet nudizni? Információt megköszzönném!

Biztos jó helyen jártál ? Mi nem így ismerjük a helyet, sem az embereket akikkel már ott találkoztunk.
(Ez egy válasz nem1szer üzenetére (2012. 07. 02. hétfő 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 02. hétfő 21:58

Soh többet Gárdony! Nem fogom leírni hogy jártunk tegnap és ma, de tipikusan olyan hely, ami olyan "magyaros".... pihenni nem lehet, fürdeni körülményes és úgy kell vigyázni az értékekre, ruhákra mintha piacon lennénk. Ráadásul ha úgy merészeltem napozni hogy picit felhúztam a lábam akkor szinte mindenki "arról nézelődött" .... Rohadtul nem zavar ha néznek de ez már túl lépett egy határt. 25 perc Gárdony ha siketünk és ugye "ingyen van" de inkább marad Dél1!
Újszegeden van új nudizásra kialakított hely,a lapos strandtól nem messzire kell menni a füvészkert felé,majd ott van egy 2.világháborus híd rom ott kell lemenni a tisza partig ,nézzétek meg
sziasztok.keresünk olyan helyet Keszthely környékén ahol nyugodtan lehet nudizni.
jó lenne ha valaki írna pár helyet.lehetőleg olyant ahol már volt és tetszett is neki.
nádasban vagy eldugott helyen lenne a legjobb.az sem baj ha vannak ott mások is.esetleg párokkal szívesen mennénk.ismerkedés céljából.
jó lenne ha valaki írna pár helyet.lehetőleg olyant ahol már volt és tetszett is neki.
nádasban vagy eldugott helyen lenne a legjobb.az sem baj ha vannak ott mások is.esetleg párokkal szívesen mennénk.ismerkedés céljából.
Ányás is nagyon szép ám. Az sincs messze.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 03. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 03. kedd 17:40
Törölt felhasználó (302857)

Emberek!Mégiscsak új életet kéne lehelni ebbe a szentesi nudista strandba!!Csendes, tiszta, homokos, tiszai part!Természetesen ingyenes!Szentes és Csongrád között van jó helyen!Nem is értem miért nem felkapott a hely?

Emberek!Mégiscsak új életet kéne lehelni ebbe a szentesi nudista strandba!!Csendes, tiszta, homokos, tiszai part!Természetesen ingyenes!Szentes és Csongrád között van jó helyen!Nem is értem miért nem felkapott a hely?

Sziasztok!!!
Párként vagyunk itt. Olyan párt keresünk akik szívesen nudiznának valahol(akár víz part, akár valami más hely) Ha akad valaki, akkor légyszike írjon privátba. (Lehetőleg a balaton északi részéről)
Puszi
Párként vagyunk itt. Olyan párt keresünk akik szívesen nudiznának valahol(akár víz part, akár valami más hely) Ha akad valaki, akkor légyszike írjon privátba. (Lehetőleg a balaton északi részéről)
Puszi
Soh többet Gárdony! Nem fogom leírni hogy jártunk tegnap és ma, de tipikusan olyan hely, ami olyan "magyaros".... pihenni nem lehet, fürdeni körülményes és úgy kell vigyázni az értékekre, ruhákra mintha piacon lennénk. Ráadásul ha úgy merészeltem napozni hogy picit felhúztam a lábam akkor szinte mindenki "arról nézelődött" .... Rohadtul nem zavar ha néznek de ez már túl lépett egy határt. 25 perc Gárdony ha siketünk és ugye "ingyen van" de inkább marad Dél1!
Délegyházi nudi is isteni most
Volt valaki mostanában Horányban?
Milyen a part?
Szerdán lenéznék.
Milyen a part?
Szerdán lenéznék.
és arra is kiváncsi volnék, hogy pontosan mi megy a férfi napozón a palatinuson
Itt vagyunk Berenyben, szuper idő, fasza vìz,rengeteg meztelen ember, sok fiatal! Nagyon jóóó!

valaki nem tudja, hogy a palatinuson a férfi napozón lehet-e nudizni?
Idézet tavalyról:"Én sem akarlak meggyőzni mindenáron de Berény sokkal jobb. Nekem az utolsó emlékem Akaliról ami miatt nem tetszik például, hogy nagyon magas a vízszint. 180 magas vagyok de úgy emlékszem jó mellkasig ért a víz már a lépcsőnél. Ez miatt persze a vízben kisebb területre szorulnak a fürdőzők ami persze kicsit korlátozza a romantikázást hiszen ott állnak melletted. Megítélésem szerint a fürdővendégek számára fenntartott hely is kisebb Akaliban. Ráadásul Berényben több a fiatalabb korosztály.... pedig mi sem vagyunk már gyerekek. Nekünk berény 120km Akali pedig kb fele. Mégis Berénybe megyünk ha időnk engedi." Továbbá igaza van "totthek" kollégának: nagyon kényelmetlen a víz meder. Köves kagylós csak óvatosan szabad duhajkodni. Nálam pedig a meztelenséghez a "fürdőcipő nélküliség" is hozzá tartozik. Egyszerűen jobb kényelmesebb és jobban is izgat. Ha megengedheted magadnak a messzebbre utazást n mindenképpen Berényt javaslom. A nap süssön rátok. Szép napot.
(Ez egy válasz Nudisrác üzenetére (2012. 07. 01. vasárnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)