Sziasztok! Tiszateleki szabadstrandról tud valaki valami közelebbit? Müködik? Tényleg lehet nudizni? Információt megköszzönném!
Sziasztok!
Régebben jártam arra én is! Amit tudok,hogy a stranra vezető úton a töltésnél nem jobra, hanem balra kel fordulni (kancsal harcsa vendéglőnél) utána jó pár métert kel még menni a töltésen és jobbra le a Tiszapartra vezet egy út! Ott strandoltak egy páran meztelenül! Szerintem könnyen odataláltok! Ha nem, akkor elkísérlek beneteket!
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (2012. 07. 04. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 04. szerda 15:47
Régebben jártam arra én is! Amit tudok,hogy a stranra vezető úton a töltésnél nem jobra, hanem balra kel fordulni (kancsal harcsa vendéglőnél) utána jó pár métert kel még menni a töltésen és jobbra le a Tiszapartra vezet egy út! Ott strandoltak egy páran meztelenül! Szerintem könnyen odataláltok! Ha nem, akkor elkísérlek beneteket!
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (2012. 07. 04. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Tiszateleki szabadstrandról tud valaki valami közelebbit? Müködik? Tényleg lehet nudizni? Információt megköszzönném!
sziasztok.mikor mennétek??mi is akarunk augusztusba.
Délegyen nehogy egyetek hamburgert a büfében!! Az valami katasztrófa!
Mi a helyzet a bajai nudin tudtok valamit járnak még le?
Hol van ez a hely?
legalább te nudiztál??
sziasztok!
budapest vagy környékén igazán jó nudit tud valaki ajánlani?
budapest vagy környékén igazán jó nudit tud valaki ajánlani?
Szia, milyen ez a hely? Tudnál bővebb információt adni?
(Ez egy válasz tutiko üzenetére (2012. 07. 04. szerda 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 04. szerda 16:31
Sziasztok!
gyerekek segitene valaki hol lahat nudizni vac es kornyeken elore is koszi
Sziasztok!
Tudnátok Budapest környékén ajánlani valami jó tavat? Nem feltétel a nudi,de nem is hátrány :P
Tudnátok Budapest környékén ajánlani valami jó tavat? Nem feltétel a nudi,de nem is hátrány :P
Hol van ez az hely?????
Már az osztályozó tó is kiesett ,elhanyagolt ,kitáblázott és megközelíthetetlen autóval,ezért marad Dél1 Oázis, ahol 23 hektár területen mindenki megtalálja a neki megfelelő helyet ,+3 strand és tisztaság"
Ma irány a Sziki!
Él és virul
, de nagyon sok a meleg :((
(Ez egy válasz wady üzenetére (2012. 07. 04. szerda 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
, de nagyon sok a meleg :((
(Ez egy válasz wady üzenetére (2012. 07. 04. szerda 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv!Hegyeshalomon van egy jó kis bánya tó.Hivatalosan nem engedélyezett a naturizmus,de rengetegen örvendnek e szenvedélynek.Többsége igaz Osztrák.Nem baj,de az ember örülne még több "hazafinak ".Munkám által megfordulok még néhányszor ebben a faluban,Augusztusig szinte mindennap.Párok,lányok jelentkezését várom-
Sziasztok. Holnap lehet kinézek Hejökeresztúrra. lesz kint valaki?
Sziasztok!
Járt valaki mostanság Balatonberényben? Érdemes sátorozni, vagy célszerűbb a faluban szállást keresni?
Járt valaki mostanság Balatonberényben? Érdemes sátorozni, vagy célszerűbb a faluban szállást keresni?
Dél1házán forr a víz !
Délegyháza oázis spicc! Süssön ránk a nap
Délegyháza oázis spicc! Süssön ránk a nap
Merre van ez a tó Hegyeshalomban? Vagy a nagy kavicsbánya vége felé van ez a hely?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 07. szombat 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 07. szombat 10:57
Törölt felhasználó (428327)
Üdv!Hegyeshalomon van egy jó kis bánya tó.Hivatalosan nem engedélyezett a naturizmus,de rengetegen örvendnek e szenvedélynek.Többsége igaz Osztrák.Nem baj,de az ember örülne még több "hazafinak ".Munkám által megfordulok még néhányszor ebben a faluban,Augusztusig szinte mindennap.Párok,lányok jelentkezését várom-

kotlar

ladien
Sophie Parker