Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 285 286 287 288 289 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1527   2012. 07. 08. vasárnap 17:56
Jade_ Jade_
Pont ezt akartam írni, hogy láttam vagy 5-8 ilyen fiatal lánykát akik bugyiban voltak! Mindenhol láttam fürdőruhát tiltó táblát mégse szóltak nekik hogy le kéne venni.
Bezzeg máskor meg megy a fröcsögés, hogy nem veszik le a fürdőruhát. Ki érti ezt?
De tény, hogy jó sokan voltak, meleg volt a víz, még én is bemerészkedtem, a kis büfében a hamburger egy kicsit száraznak tűnt, de a sültkolbász finom volt!
(Ez egy válasz nem1szer üzenetére (2012. 07. 08. vasárnap 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 08. vasárnap 17:21
Brutálisan meleg volt ma a víz Délegyházán. Jó sokan kilátogattak!
Viszont az nem értem hogyha ez egy naturista kemping és hely akkor miért nem veszi észre magát az sok nő aki elfelejtette levenni magáról a fürdőruhát. Pedig tudják hova jöttekgondolom a sok pucér ember láttán, és elég sok helyen kinn vannak piktogrmammok hogy bizony le kéne venni a fürdőrucit.
Akik habzó szájjal problémáztak azokon akik szaunában nyakik betekerve ülnek, ezt nem látják? smile
#1526   2012. 07. 08. vasárnap 17:21
nem1szer nem1szer
Brutálisan meleg volt ma a víz Délegyházán. Jó sokan kilátogattak!
Viszont az nem értem hogyha ez egy naturista kemping és hely akkor miért nem veszi észre magát az sok nő aki elfelejtette levenni magáról a fürdőruhát. Pedig tudják hova jöttekgondolom a sok pucér ember láttán, és elég sok helyen kinn vannak piktogrmammok hogy bizony le kéne venni a fürdőrucit.
Akik habzó szájjal problémáztak azokon akik szaunában nyakik betekerve ülnek, ezt nem látják? smile
#1525   2012. 07. 08. vasárnap 16:31
X Törölt felhasználó (428327)
Igen ott.
(Ez egy válasz gabor1964 üzenetére (2012. 07. 07. szombat 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 07. szombat 22:08
Merre van ez a tó Hegyeshalomban? Vagy a nagy kavicsbánya vége felé van ez a hely?
#1524   2012. 07. 08. vasárnap 16:18
X Törölt felhasználó (819772)
Sziasztok!Mi is nagyon ki szeretnénk próbálni ami legközelebb van az Balatonberény legalább is így tudom.
Még nem próbáltuk a kedv az nagy a bátorság kevés.
.Nem igazán tudjuk mik a szokások és a viselkedési formák.
Gondolok arra mi van ha fel áll vagy ha engem néznek ilyesmi .
Ha lenne ott egy olyan ismerős aki első körben elkalauzol lehet könnyebb lenne ha valaki tud kérem segítsen!
Szívesen veszem a jó tanácsokat.Köszi
#1523   2012. 07. 08. vasárnap 13:05
X Törölt felhasználó (770903)
sziasztok.
Komaromban vagy a kornyeken nem tudtok nudirol?Lehetoleg olyanrol ahova azert jarnak emberkek.
Elore is koszonom a valaszokat.
#1522   2012. 07. 08. vasárnap 08:51
dragunov88 dragunov88
Na az ilyen csaj az ideálom!! Balatoni srác vagyok és ugyan így vagyok a dologgal bár elég kevés az itteni nyugodt nudizási lehetőség!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 08. vasárnap 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (434177)
2012. 07. 08. vasárnap 08:48
Saját tapasztalat, Magyarországon sajna kevés az olyan hely, ahol igazán jót lehet nudizni. Mindig csalódom mikor még is felkeresünk valami helyet. Szerencsére megtehetjük, hogy évente 2szer, esetleg 3szor is leugorjunk a tengerhez. A szégyenlősségről annyit, hogy aki sosem próbálta ezt a dolgot, nem fogja megérteni, én is tartottam tőle az elején, de ezt nem lehet elmagyarázni és megértetni, érezni kell, hogy nem úgy néznek rád az emberek mint aki a marsról jött, egyszerűen ott ez a természetes. Én sem értem hogy itthon miért ilyenek az emberek. Én is megnézek "mindenkit" persze nem feltűnően, csak kb annyira mintha fürdőruhában lenne. Nyugtázom magamban, hogy jó, nem jó tetszik nem tetszik, és már el is felejtettem hogy láttam smile Én imádom az érzést, hogy meztelenül napozzam, fürödjek,és az sem zavar, ha közben más is megnéz.
#1521   2012. 07. 08. vasárnap 08:48
X Törölt felhasználó (434177)
Saját tapasztalat, Magyarországon sajna kevés az olyan hely, ahol igazán jót lehet nudizni. Mindig csalódom mikor még is felkeresünk valami helyet. Szerencsére megtehetjük, hogy évente 2szer, esetleg 3szor is leugorjunk a tengerhez. A szégyenlősségről annyit, hogy aki sosem próbálta ezt a dolgot, nem fogja megérteni, én is tartottam tőle az elején, de ezt nem lehet elmagyarázni és megértetni, érezni kell, hogy nem úgy néznek rád az emberek mint aki a marsról jött, egyszerűen ott ez a természetes. Én sem értem hogy itthon miért ilyenek az emberek. Én is megnézek "mindenkit" persze nem feltűnően, csak kb annyira mintha fürdőruhában lenne. Nyugtázom magamban, hogy jó, nem jó tetszik nem tetszik, és már el is felejtettem hogy láttam smile Én imádom az érzést, hogy meztelenül napozzam, fürödjek,és az sem zavar, ha közben más is megnéz.
#1520   2012. 07. 07. szombat 22:08
gabor1964 gabor1964
Merre van ez a tó Hegyeshalomban? Vagy a nagy kavicsbánya vége felé van ez a hely?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 07. szombat 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (428327)
2012. 07. 07. szombat 10:57
Üdv!Hegyeshalomon van egy jó kis bánya tó.Hivatalosan nem engedélyezett a naturizmus,de rengetegen örvendnek e szenvedélynek.Többsége igaz Osztrák.Nem baj,de az ember örülne még több "hazafinak ".Munkám által megfordulok még néhányszor ebben a faluban,Augusztusig szinte mindennap.Párok,lányok jelentkezését várom-
#1519   2012. 07. 07. szombat 21:53
X Törölt felhasználó (775593)
Dél1házán forr a víz !
Délegyháza oázis spicc! Süssön ránk a nap vigyor2
#1518   2012. 07. 07. szombat 18:30
Nyúlmedve Nyúlmedve
Sziasztok!
Járt valaki mostanság Balatonberényben? Érdemes sátorozni, vagy célszerűbb a faluban szállást keresni?
#1517   2012. 07. 07. szombat 14:02
Mr. B. Mr. B.
Sziasztok. Holnap lehet kinézek Hejökeresztúrra. lesz kint valaki?
#1516   2012. 07. 07. szombat 10:57
X Törölt felhasználó (428327)
Üdv!Hegyeshalomon van egy jó kis bánya tó.Hivatalosan nem engedélyezett a naturizmus,de rengetegen örvendnek e szenvedélynek.Többsége igaz Osztrák.Nem baj,de az ember örülne még több "hazafinak ".Munkám által megfordulok még néhányszor ebben a faluban,Augusztusig szinte mindennap.Párok,lányok jelentkezését várom-
#1515   2012. 07. 07. szombat 09:25
X Törölt felhasználó (4821)
Él és virul smile , de nagyon sok a meleg :((
(Ez egy válasz wady üzenetére (2012. 07. 04. szerda 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 04. szerda 23:15
Mi a helyzet a bajai nudin tudtok valamit járnak még le?
#1514   2012. 07. 07. szombat 06:10
vipboy vipboy
Ma irány a Sziki!
#1513   2012. 07. 06. péntek 18:47
X Törölt felhasználó (775593)
Már az osztályozó tó is kiesett ,elhanyagolt ,kitáblázott és megközelíthetetlen autóval,ezért marad Dél1 Oázis, ahol 23 hektár területen mindenki megtalálja a neki megfelelő helyet ,+3 strand és tisztaság"
#1512   2012. 07. 06. péntek 07:18
zozo2255 zozo2255
Hol van ez az hely?????
#1511   2012. 07. 05. csütörtök 21:39
X Törölt felhasználó (829073)
Sziasztok!

Tudnátok Budapest környékén ajánlani valami jó tavat? Nem feltétel a nudi,de nem is hátrány :P
#1510   2012. 07. 05. csütörtök 17:15
X Törölt felhasználó (840916)
gyerekek segitene valaki hol lahat nudizni vac es kornyeken elore is koszi
#1509   2012. 07. 05. csütörtök 14:08
X Törölt felhasználó (28159)
Szia, milyen ez a hely? Tudnál bővebb információt adni?
(Ez egy válasz tutiko üzenetére (2012. 07. 04. szerda 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 04. szerda 16:31
Sziasztok!
Régebben jártam arra én is! Amit tudok,hogy a stranra vezető úton a töltésnél nem jobra, hanem balra kel fordulni (kancsal harcsa vendéglőnél) utána jó pár métert kel még menni a töltésen és jobbra le a Tiszapartra vezet egy út! Ott strandoltak egy páran meztelenül! Szerintem könnyen odataláltok! Ha nem, akkor elkísérlek beneteket! smile
#1508   2012. 07. 05. csütörtök 11:36
X Törölt felhasználó (197845)
sziasztok!
budapest vagy környékén igazán jó nudit tud valaki ajánlani? smile

... 285 286 287 288 289 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7247db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 09. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!