Tudna valaki ajánlani Tolnában, vagy Baranyában nudista strandot. Vagy Bács-kiskun esetleg Somogy megyében. A bajait ne mert az nagyon nem jott be. Előre is koszi
Ma délután Gárdonyban 3pár,1 hölgy,8-10 pasi süttette magát.Kellemes napsütés,enyhe szél és hideg víz volt a körítés.
szia volna 1kerdesem hogyan lehet lejutni a Komarnoi nudipantra?Hol van pontosan?
(Ez egy válasz kukker38 üzenetére (2013. 04. 24. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 24. szerda 21:55

Ez így van én megnéztem mi a helyzet, és a víz tényleg nagyon magas, borzasztó viharvert a part, De homokosok már voltak egy jó páran! Nő meg sehol!
Javaslom, menj el, aztán majd meglátod!
(Ez egy válasz kukker38 üzenetére (2013. 04. 26. péntek 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
És vannak már csajok?
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2013. 04. 26. péntek 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 26. péntek 17:45

Szia!
Nagyon kedves vagy! Én rengeteget járok Komárnoba a Duna partra!
Nagyon kedves vagy! Én rengeteget járok Komárnoba a Duna partra!
Szia!
Nagyon kedves vagy! Én rengeteget járok Komárnoba a Duna partra! (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2013. 04. 26. péntek 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 26. péntek 15:27
Nagyon kedves vagy! Én rengeteget járok Komárnoba a Duna partra! (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2013. 04. 26. péntek 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Komárom egy város a Duna két partján., A trianoni határok választották ketté. A jobb partján, a mai Magyarországon maradt Kiskomárom, vagy csak egyszerűen Komárom, a bal partján pedig magyarul Révkomárom, szlovákul Komarno.
Komárom egy város a Duna két partján., A trianoni határok választották ketté. A jobb partján, a mai Magyarországon maradt Kiskomárom, vagy csak egyszerűen Komárom, a bal partján pedig magyarul Révkomárom, szlovákul Komarno.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2013. 04. 23. kedd 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Kisoroszinál működik a duna parti nudi hely?
Mondjuk Tahi is jó lehetne.
Mondjuk Tahi is jó lehetne.
Aki járt már Szikin írna privátban egy-két sort a helyről?
Mindenféle információ érdekelne minekt! Előre is köszi!

A balatonberényi nudi strand nyitásáról szeretnénk infót kapni. Köszi!
Sziasztok!
Valaki esetleg tud róla,hogy a sándorfalvi tónál lehet-e nudizni??????Köszi az infót előre is!
Valaki esetleg tud róla,hogy a sándorfalvi tónál lehet-e nudizni??????Köszi az infót előre is!

igen magas..........
(Ez egy válasz kukker38 üzenetére (2013. 04. 24. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 24. szerda 21:55

Ez így van én megnéztem mi a helyzet, és a víz tényleg nagyon magas, borzasztó viharvert a part, De homokosok már voltak egy jó páran! Nő meg sehol!
(Ez egy válasz fansir01 üzenetére (2013. 04. 24. szerda 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 24. szerda 17:57

Igen , Komárno-ra gondoltam, bár úgy hallottam elég magasan van most a víz...
Igen , Komárno-ra gondoltam, bár úgy hallottam elég magasan van most a víz...
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2013. 04. 23. kedd 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
1. Bár az elmúlt napokban ez senkit nem zavart, a Szikit csak 27-én, szombaton nyitjuk, ha annyian lesznek, mint a ma kilátogatók, akkor az már fél siker!
. Fórum is lesz!
2. Hagyományosan a szombati strandbelépő és saját sátras/lakókocsis ottalvás aznap ingyenes! (Kivéve IFA, mert az önkormányzat nem ilyen gavallér) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 20. szombat 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 20. szombat 17:03

2. Hagyományosan a szombati strandbelépő és saját sátras/lakókocsis ottalvás aznap ingyenes! (Kivéve IFA, mert az önkormányzat nem ilyen gavallér) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 20. szombat 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866838)

Köszönjük a montenegrói naturista kempinges vissza jelzéseket. Ha tehetjük lenézünk Ada Bojanára a nyáron.
Most viszont egy olyan dolog érdekelne bennünket, hogy tudtok-e ajánlani itthon, Magyarországon, olyan naturista kempingeket ami ha lehet hegyvidéken van és tó közelében? Neten kicsit bonyolult keresgélni ezért kérdezünk itt. Mondjuk Eger környékén valami kis hegyi tó mellett? Előre is köszi a válaszokat megint.
Illetve nem tudja valaki, hogy a Szikis naturista strand mikor nyit?
A honlapon ha jól láttuk május elseje van kiírva. Azután már lehet is menni?

Illetve nem tudja valaki, hogy a Szikis naturista strand mikor nyit?

Sziasztok!
A Gárdonyi nudi kemping nem nyit ki idén,de mellette a régi ingyenes nudi strand látogatható és van is már élet ott!
Ha valaki nem ismeri a helyet annak segítek oda találni emilben vagy élőben is.
A Gárdonyi nudi kemping nem nyit ki idén,de mellette a régi ingyenes nudi strand látogatható és van is már élet ott!
Ha valaki nem ismeri a helyet annak segítek oda találni emilben vagy élőben is.
sport beach kemping nagyon jo
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 22. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 22. hétfő 21:07
Törölt felhasználó (866838)

Sziasztok! Tud valaki jó szállást ajánlani Gárdonyban?
Szerintem Komárnot akart írni!
(Ez egy válasz kukker38 üzenetére (2013. 04. 22. hétfő 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Komáromi vagy Komárnói?
(Ez egy válasz fansir01 üzenetére (2013. 04. 22. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Előző kommentünkből kihagytuk, hogy üzemel-e idén a Gárdonyi naturista strand? A strand weblapján azt írják idén zárva. Tudnátok még magyarországi tó környéki naturista srandokat ajánlani?