Sziasztok!
Szombaton este naturista szauna est lesz Ballószögön.
Mi tervezzük, hogy megyünk...
moderálva :*****************************/ nem társkereső /
Szombaton este naturista szauna est lesz Ballószögön.
Mi tervezzük, hogy megyünk...
moderálva :*****************************/ nem társkereső /
Szia
Ezt a sándorfalvi bányatavat hogy találjuk meg?
Milyen útvonalon juthatunk oda ha za ötösön megyünk? (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 29. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 29. hétfő 14:40
Ezt a sándorfalvi bányatavat hogy találjuk meg?
Milyen útvonalon juthatunk oda ha za ötösön megyünk? (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 29. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (422864)

Sziasztok!
Ma voltam a Szegedhez közeli sándorfalvi bányatónál nudizni!Nagyon kellemes és diszkrét hely!Szegedhez max. 15-20 perc kocsival!Volt lent 2 pár...................és egy srác aki kukkolgatott
Aki a közelben lakik érdemes lenéznie mert jó kis hely
Ma voltam a Szegedhez közeli sándorfalvi bányatónál nudizni!Nagyon kellemes és diszkrét hely!Szegedhez max. 15-20 perc kocsival!Volt lent 2 pár...................és egy srác aki kukkolgatott

Sok van. Például Locsmánd, ottaniul Lutzmannsburg: http://www.sonnentherme.at/hu
(Ez egy válasz fansir01 üzenetére (2013. 05. 01. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ausztriában a határhoz közel ki tud nudi helyet?
Sziasztok, tudna valaki segiteni? Baranyaban, esetleg Pecs kornyeken hol van hely ahol lehet nudizni?
Sziasztok! Délegyházán volt már valaki az idén? Milyenek a tapasztalatok?
Sziasztok.
A hejőkeresztúri oldalon, az autópálya felőli részen a legegyszerűbb. A körforgalomtól Hejőkeresztúr irányába, és a felüljáró után, jobbra a mellékúton, a sorompónál tudsz bemenni. (Ez egy válasz zozo2255 üzenetére (2013. 04. 30. kedd 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 30. kedd 05:13
A hejőkeresztúri oldalon, az autópálya felőli részen a legegyszerűbb. A körforgalomtól Hejőkeresztúr irányába, és a felüljáró után, jobbra a mellékúton, a sorompónál tudsz bemenni. (Ez egy válasz zozo2255 üzenetére (2013. 04. 30. kedd 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok valaki tudna infóvav szolgálni mi a helyzet Nyéklátházán a tavakhoz hogy és hol lehet bejutni?
Gyékényesről tud valaki valamit? Van hely a tó körül, ahol pőrén lehet venni az öltözködést?
köszi
szép napot

köszi
szép napot
Sziasztok valaki tudna infóvav szolgálni mi a helyzet Nyéklátházán a tavakhoz hogy és hol lehet bejutni?
Gyertek Szikire. A közelben a legjobb ilyen jó időben.
Sziasztok!
Május 1-re jó időt jósol a meteorológia...
Valami javaslat??? Hová menjünk nudizni???
Kedves, szimpatikus párral szívesen beszélgetnénk, ismerkednénk.....stb....
Május 1-re jó időt jósol a meteorológia...
Valami javaslat??? Hová menjünk nudizni???
Kedves, szimpatikus párral szívesen beszélgetnénk, ismerkednénk.....stb....

Oda mi is tervezzük, hogy elnézünk. Hogy nudizunk-e, attól függ lesznek-e mások
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 29. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 29. hétfő 14:40

Törölt felhasználó (422864)

Sziasztok!

Sziasztok!

Igen ez így volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 28. vasárnap 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 28. vasárnap 16:42
Törölt felhasználó (850002)

Ma délután Gárdonyban 3pár,1 hölgy,8-10 pasi süttette magát.Kellemes napsütés,enyhe szél és hideg víz volt a körítés.
Valaki megy Morahalomra majus 2-4 kozt?
Sziasztok! Tudna nekem valaki infót adni hogy a nyéki tónál hol van a nudista strand? Régen a 35 -ös Debreceni út mellett jobb oldalt volt a tavaknál . Most hol van pontosan és hogy lehet megközelíteni. Előre is köszi
Sziasztok!
Szeged melletti sándorfalvi bányatónál szoktak nudizni!?Esetleg valaki infót tudna írni!?
Szeged melletti sándorfalvi bányatónál szoktak nudizni!?Esetleg valaki infót tudna írni!?
üzenet ment.
Tudna valaki ajánlani Tolnában, vagy Baranyában nudista strandot. Vagy Bács-kiskun esetleg Somogy megyében. A bajait ne mert az nagyon nem jott be. Előre is koszi
Ma délután Gárdonyban 3pár,1 hölgy,8-10 pasi süttette magát.Kellemes napsütés,enyhe szél és hideg víz volt a körítés.