Igen ez így van!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 07. 31. szerda 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 31. szerda 18:15

Csak másfél óra Budapesttől. De megéri. Jó hely! Szaunázni is érdemes jól eltávolodni Budapesttől, mert a távolság némi garanciát nyújt a nyugalomra, a kevesebb "barom" jelenlétére.
Az ilyen jellegű aktusokhoz vannak a swinger strandok külföldön. Itt biztosan kitiltanának egy normálisabb helyről. Azt olvastam, hogy a Luppán el-elő fordulnak nyilvános aktusok a kukkolók nagy örömére.
(Ez egy válasz Sagyul üzenetére (2013. 08. 01. csütörtök 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 01. csütörtök 11:33

Sziasztok!
Magyarországon van olyan nudista strand, ahol alkalom adtán szex is történhet? Vagy ez egy teljesen meg nem türt dolog?
Magyarországon van olyan nudista strand, ahol alkalom adtán szex is történhet? Vagy ez egy teljesen meg nem türt dolog?
Az már nem nudista strand lenne! Mi pl gyerekkel járunk... Az hogy működne szerinted?! - Amiről Te írsz az swinger a vízparton. - Köze sincs a nudizmushoz - szerintem.
Egy nudista kempingben is megtörténhet jó eséllyel ilyen akció - de semmiképp sem nyilvánosan - arra való a szállás, meg a sátor - megintcsak szerintem. (Ez egy válasz Sagyul üzenetére (2013. 08. 01. csütörtök 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 01. csütörtök 11:33
Egy nudista kempingben is megtörténhet jó eséllyel ilyen akció - de semmiképp sem nyilvánosan - arra való a szállás, meg a sátor - megintcsak szerintem. (Ez egy válasz Sagyul üzenetére (2013. 08. 01. csütörtök 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Sziasztok!
A korosztály teljesen vegyes. A huszonévesektől a kisgyerekeseken át egészen a 60+-os korosztályig.
Nagy a terület, ha sétálgattok, biztosan megatláljátok azt a részt, ami számotokra szimpatikus. (Ez egy válasz kibo üzenetére (2013. 08. 01. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 01. csütörtök 08:50
Nagy a terület, ha sétálgattok, biztosan megatláljátok azt a részt, ami számotokra szimpatikus. (Ez egy válasz kibo üzenetére (2013. 08. 01. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Delegyhazan a to melyik reszere erdemes fiataloknak menni? Milyen altalaban a korosztaly?
Koszi
Delegyhazan a to melyik reszere erdemes fiataloknak menni? Milyen altalaban a korosztaly?
Koszi
Sziasztok!
Koszi
Koszi
Nincsenek sokan, de mivel kicsi a hely így akár soknak is tűnhet. Több a pasi, de azt nem tudom milyen nemi hovatartozással. Én azért megyek oda néha, mert közel van Budaörshöz. Ha csak napozási szándékkal mentek, akkor igazából a célnak megfelelhet
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 31. szerda 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 31. szerda 21:36

Törölt felhasználó (347815)

De mégis milyen sokan vannak , öregek , fiatalok ?
De mégis milyen sokan vannak , öregek , fiatalok ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 31. szerda 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 31. szerda 21:24
Törölt felhasználó (850266)

Én is lejárok néha, de még megközelíteni sem egyszerű. Egyébként betoncsík, és fürödni lehet. Mögötted nádas.
Én is lejárok néha, de még megközelíteni sem egyszerű. Egyébként betoncsík, és fürödni lehet. Mögötted nádas.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 31. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 31. szerda 21:16
Törölt felhasználó (347815)

Gárdonyban milyen színvonalú a strand szokott valaki oda járni?
Gárdonyban milyen színvonalú a strand szokott valaki oda járni?
Csak másfél óra Budapesttől. De megéri. Jó hely! Szaunázni is érdemes jól eltávolodni Budapesttől, mert a távolság némi garanciát nyújt a nyugalomra, a kevesebb "barom" jelenlétére.
(Ez egy válasz hpsxx üzenetére (2013. 07. 29. hétfő 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 29. hétfő 16:48

Mi is Berényben töltöttük a hétvégét és csak pozitív tapasztalataink voltak.Bőven megéri azt a kényelmetlenséget amit a Budapesttől való távolság jelent.Teljesen kultúrált környezet,vegyes korosztály.A sátras részen elég sokan voltak de nem volt zavaró.Mindenkinek merem ajánlani!
És Gárdonyban hova?
(Ez egy válasz nézem23 üzenetére (2013. 07. 30. kedd 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
párommal hétvégén mennénk gárdonyban. párok jelentkezésüket várjuk

Aha értem. Örülök, hogy tetszett a látvány
)))
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2013. 07. 29. hétfő 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 29. hétfő 22:04

sok pár volt és voltak csini telt csajok is, mert nekem azok tetszenek

sok pár volt és voltak csini telt csajok is, mert nekem azok tetszenek
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 29. hétfő 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 29. hétfő 14:41

Törölt felhasználó (857648)

milyen szép látnivalóra gondolsz?
Mi is Berényben töltöttük a hétvégét és csak pozitív tapasztalataink voltak.Bőven megéri azt a kényelmetlenséget amit a Budapesttől való távolság jelent.Teljesen kultúrált környezet,vegyes korosztály.A sátras részen elég sokan voltak de nem volt zavaró.Mindenkinek merem ajánlani!
milyen szép látnivalóra gondolsz?
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2013. 07. 29. hétfő 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 29. hétfő 13:35

tegnap voltunk Délegyházán nudizni, az idő tökéletes volt a víz fantasztikus és sok szép látni való is volt,örömmel tapasztaltuk,hogy gondoltak a kisgyerekes párokra is ,mert vannak játszó terek kialakítva
tegnap voltunk Délegyházán nudizni, az idő tökéletes volt a víz fantasztikus és sok szép látni való is volt,örömmel tapasztaltuk,hogy gondoltak a kisgyerekes párokra is ,mert vannak játszó terek kialakítva
Köszönöm! Nekem is szimpatikusabbnak tűnik, de sokkal közelebb van Akali..
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2013. 07. 29. hétfő 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 29. hétfő 10:29

lehet, persze.
de menj inkább berénybe
akali-berény
vékony földcsík- nagy füves placc
köves kagylós mély víz- kikotort homokos lassan mélyülő víz
gagyi büfé- jó étterem
egyelőre ennyi
de menj inkább berénybe
akali-berény
vékony földcsík- nagy füves placc
köves kagylós mély víz- kikotort homokos lassan mélyülő víz
gagyi büfé- jó étterem
egyelőre ennyi
Mi most voltunk először Berényben. Ott töltöttük a hétvégét.
Csak pozitív tapasztalatunk van. Nagyon jól éreztük magunkat.
A hely tiszta, kultúrált, az árak elfogadhatóak, az emberek normálisak.
Csak ajánlani tudjuk mindenkinek .
Csak pozitív tapasztalatunk van. Nagyon jól éreztük magunkat.
A hely tiszta, kultúrált, az árak elfogadhatóak, az emberek normálisak.
Csak ajánlani tudjuk mindenkinek .