Igen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 04. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 04. péntek 20:20

Törölt felhasználó (887630)

Sziasztok Balatonberénybe mennénk nyáron jön arra valaki majd??
Sziasztok Balatonberénybe mennénk nyáron jön arra valaki majd??
Nudista párral, lánnyal, ismerkednék nyári Nyéki közös nudira.
Mi is tervezzük, hogy rendszeresen lejárunk Balatonakaliba.
ki tervezi idén az akaliba járást?
Komárno-ba a duna partra jár valaki?
Volt idén már valaki a dunavarsányi tavaknál?
Nudista párral, lánnyal, ismerkednék nyári Nyéki közös nudira.
Én luppára járok
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 01. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 01. kedd 11:33

Törölt felhasználó (908045)

akaliba berénybe lupára ki jár nudizni?
akaliba voltam
akaliba berénybe lupára ki jár nudizni?
Szia! Az előző hozzászólást Neked szántuk, csak véletlenül mellé kattintottunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 27. csütörtök 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 27. csütörtök 18:41

Törölt felhasználó (61112)

Az idén Horvátországba mennénk nyaralni egy kisebb baráti társasággal. 2éve Rovinjban voltuk, és átjártunk valaltára (már nem volt szállás mire kitaláltuk, hogy megyünk). Nem tudjuk eldönteni, hogy az idén is ide menjünk, vagy nézzünk meg most más helyeket is. Koversadát és Porecet már próbáltuk 1-1 napra, de nem jött be.
Van valakinek esetleg valami ötlete?
Van valakinek esetleg valami ötlete?
Rab sziget - Kandarola beach (vagy angol strand). Itt is elhangzott már, hogy az Adria legjobb nudista strandja. - De van Rabon több nudista strand is Ciganka, Szahara... - Tavaly is voltunk, idén is megyünk - augusztusban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 27. csütörtök 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 27. csütörtök 16:50
Törölt felhasználó (912723)

Sziasztok!Tudnátok mesélni a gárdonyi strandról meg a komáromi harcsásról.Megnézném idén.
Sziasztok! Bár szoktunk nudizni, de a téma határát csak érintőlegesen súroló kérdésem lenne. Egerben illetve a környékén van ruhamentes szauna?
Járt már valaki Egerben a Hotel Rubiniában? Feleségem foglalt náluk pár napra szobát.
Nem sok olyan hotelről hallottam, ahol van privát jakuzzi + behűtött pezsgő, és elvileg van csokis és svédmasszázs is.
Ha valaki járt már ott, valamint ha próbálta már a hotelben ezeket, akkor pár szóval ha elmondaná, hogy milyen a hely. Mert a leírás alapján szép és jó minden. Illetve mennyire jó a masszőr? Esetleg volt olyan, aki kapott netán másfajta, izgalmasabb masszázst is?
Járt már valaki Egerben a Hotel Rubiniában? Feleségem foglalt náluk pár napra szobát.
Nem sok olyan hotelről hallottam, ahol van privát jakuzzi + behűtött pezsgő, és elvileg van csokis és svédmasszázs is.

Igen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 28. péntek 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 28. péntek 07:12
Törölt felhasználó (866865)

Sziasztok!Érdeklődnék,tud-e valaki infót a Nyékládházi tavakról?Lehet-e ott fürödni és nudizni?
Eddig tudomásunk szerint 10-en éven keresztül mindig lehetett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 28. péntek 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 28. péntek 07:12
Törölt felhasználó (866865)

Sziasztok!Érdeklődnék,tud-e valaki infót a Nyékládházi tavakról?Lehet-e ott fürödni és nudizni?
Én mos is

nudizott ma valaki?
Imádok nudizni!!!