Sziasztok! Lányt esetleg kis intimmel rendelkezö párt keresünk Kalocsa vagy környékén. Kezdők vagyunk ilyen téren szóval nem gond ha Te..Ti is.. sőt. Irj rank ha ismerkednel.
Imádom a vékony kis mellű csajokat!Komoly kapcsolatot keresek!

Sziasztok. Bük és környékén keresek lányt -asszonyt könnyed laza szexre nem baj ha 50 +os vagy, vagy 18 körüli. Csak szeresd és bírd a szexet.
Sziasztok...
Párt vagy csajszit keresünk esetleg pasit minden földi jóra...(pasiknál max 18-as méret)
Komolytalanok kiméljenek minket na meg a fénykép gyüjtögetők is... utazás ne legyen gond neki vagy nekik...
Párt vagy csajszit keresünk esetleg pasit minden földi jóra...(pasiknál max 18-as méret)
Komolytalanok kiméljenek minket na meg a fénykép gyüjtögetők is... utazás ne legyen gond neki vagy nekik...
szia! Hölgyet esetleg kis intimmel rendelkezö párt keresünk Kalocsa vagy környékén közös jatszadozásra. Mi fiatal pár vagyunk duci hölgy taggal. Lány bi! Fényképet kérünk mivel szexhez keresünk partnert es kell a vonzalom. Nem kepcserélgetni szeretnénk természetesen
Kis termetű kis mellű lányt keresek bármire
hali lányt,csajt,nőt,asszonyt (ki minek érzi magát
)max 43ig keresek utazni tudok helyem is van ha szükséges! Tolna-megyében elsősorban de bizonyos szinten rugalmas vagyok távolság terén!

Imádom a vékony kis mellű csajokat!Komoly kapcsolatot keresek!
Párok, lányok! Ma este nálam! 180/95/40 férfi vagyok. Szolnok tól 30km. 30/6826935
Pici kissmellü vékony nöt keresek szigethalom s kornyeken rendceres sextalikhoz
Sziasztok. A jövő héten lesz a szülinapom, melyik Soproni lány-asszony lenne az ajándékom?
nyiregyhazi holgyet keresek aki szereti a kis szerszamot..kis
Sziasztok. Tata és környékéről ma nincs kedve egy hölgynek meztelenkedni a szabadban?
Sziasztok ! Nem vagyok szép (inkább átlagos), nincs szexi kigyúrt testem (macis, telt, kövér), nincs nagy szerszámom (átlagos 15 cm és vastag) ......
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom
Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak......
Ha érdekellek keres meg !
De a szexben nem ismerek határokat (nincs tabu), bármire igent mondok és a maximumút nyújtom

Lányok, fiúk, asszonyok, nők, férfiak, urak......

kis farku sracot kereünk budapesten a hölgy örömére csak fényképes levelekre válaszolunk csak azok irjanak akiknek a mai nap alkalmas
Hölgyeket,párt keresek minden korosztályból,fejér és környező megyékben,Utazni tudok.
Kisfarkú, vékony/átlagos bi srácot keresek kölcsönös örömszerzésre.. utazni tudj, helyem van..

Sziasztok. Logó mellű lányokat, nőket keresek bármilyen kapcsolatra. BP 19 kerület
Pici farku ferfit keresek!