hölgyek asszonyok egy fergeteges orális élmény???!!!
Sziasztok
16cm es intimmel keresek Nőt titkos kapcsolatra
16cm es intimmel keresek Nőt titkos kapcsolatra
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!!!)()((
A túl kicsi nem, a túl vékony igen!
Kis mellü lányt keresek Budapesten aki ismerkedne velem.
passzív mackós srác 11es intimmel bp-n ismerkednék.. közös maszti,orál .. passzívként keresek aktivat is aki dugna.
Debrecen vagy kornyeken valaki kis intimmel?
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék, akár nudizásra is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Imádom a kismellű csajokat, az a gyengém
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék, akár nudizásra is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Imádom a kismellű csajokat, az a gyengém

Sziasztok. Olyan lehetőséget keresek hogy valaki fogdosna,kiverné a farkam. Bp- en.
29 éves heteró férfi 15/4-es farokkal 18-50 éves kor közötti, igényes, ápolt hölgyet keres Budapesten. A szexben korlátokat - szinte - nem ismerek, helyet tudok intézni.
Itt vagyok
(Ez egy válasz bi szex üzenetére (2024. 08. 14. szerda 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Benne vagyok
(Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot.
Kicsi farkam élvezkedne
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Létszives olvassátok nézzétek át adatlapom, ha szimpatikus akkor irj levelet és folytassuk.
Üdv. Albert
Kicsi farkam élvezkedne

Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Létszives olvassátok nézzétek át adatlapom, ha szimpatikus akkor irj levelet és folytassuk.
Üdv. Albert
Most van kint nő vagy pár akit lehetne kukkolni?

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!)())();:..!!!
Vékony, alacsony és/vagy kisméretű, akár impotens fiúval is ismerkednék.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.
Elhanyagolt kis farok keres elhanyagolt hölgyet,
kis farkú mackós srác ismerkedne... közös maszti, orál ..!
budapest..

Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.