Enyhe bi párt keresek hármasra. Igényes heteró srác vagyok, aki szeretne kísérletezni bi irányba. Helyem van Budapesten, és utazni is tudok normális kereteken belül. Eddig komoly megkeresést nem kaptam, de tudom hogy vannak párok, akik hozzám hasonló srácot keresnek és szívesen beavatnának egy kezdő srácot, akár orális játékokba, vagy két farok egy lyukban stb. Ha ilyen pár vagytok, kérlek írjatok.
Sziasztok , helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!

Bekaphatna valaki
Én egy 43 éves srác vagyok és keresek egy idősebb, perverz, aktív (esetleg uni) urat vagy akár nagypapát 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Egy ilyen taggal rendelkező párral is szívesen venném fel a kapcsolatot. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Az ismerkedés során számomra imponáló, ha kedves vagy velem, viszont szex közben szeretem a magabiztos, határozott, domináns fellépést. Ha csak szopatni szeretnél, az is rendben van.
11.Kerületben szopnék vagy szopatnék. Hely van.
Hello.13kerbe,felszopót keresek irj!
Mostanaban 4.ker kornyeken valaki? Autoban is oke
Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok!
11. ker és környéken keresek passzív, de akár aktív partnert!
Új vagyok ebben, keressetek bátran!
Utazni is tudok, de hely is megoldható!
11. ker és környéken keresek passzív, de akár aktív partnert!
Új vagyok ebben, keressetek bátran!
Utazni is tudok, de hely is megoldható!
M0 környéke?
Szerintem, nem kölcsönösen. Mindig így hirdet. Szerintem, csak ő szopna.
(Ez egy válasz Harmadiknaknagylegyen üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedd , szerda napközben szopnék
Egerben keresek hellyel rendelkező, aktív bi/homo pasit!
Reptérnél cumiznék, masztit kukkolnék, és a számba is verheted
Valaki?

Valaki?
Kölcsönösen?
(Ez egy válasz Krissz24 üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki akar szopatni ?
Kecskeméti vagy közeli bi, 40 alatti sráccal ismerkednék hosszabb távú haverságra!
Sziasztok!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten!
Viber, Google chatem van!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten!
Viber, Google chatem van!
Miskolcon szopnék
Fehérváron vagy környékén a mai nap kukkolnék!
Privátba írj írjatok!
Privátba írj írjatok!