Holnap napközben Pesten valaki?
Csak a ferfi tag keres
Csak a ferfi tag keres
Sziasztok! Faszimádó, késő harmincas férjként keresnék titokban, hétköznap napközbenre ápolt, korrekt, diszkrét pasit/pasikat egyoldalú orális kényeztetésre! Budapest 3. kerületben van helyem!
Miskolcon esetleg valaki? Közös fürdőzés is érdekelhet.... Kötetlen szabadidőm van!
Sziasztok! Most péntek 14 órától 16:30ig a Szauna69-ben leszek. Szívesen találkozom egy, vagy akár több normális pasival. (Az adatlapom szerint keresek jelentkezőket.) Írjon, akit érdekel!
Sziasztok!
Jászberényben esetleg valaki ? 2-3 között
Jászberényben esetleg valaki ? 2-3 között
Esztergom környékén egy közös hoki vagy esetleg leszopna valaki a héten valamelyik délelőtt? Autóban ill a természetben. Ha lehet legyél 30 alatt.

Kecskeméten ma valaki?
Paks - cumi , hoki?
Sziasztok, mai napra keresek partnert Hajdúszoboszlóra akit szophatok, szopathatok hely van ha érdekel irj privátban!!!
Érden valaki kaland?
Kaposvár és környéke?
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
van helyed?
(Ez egy válasz zsebesjozsi67 üzenetére (2025. 01. 27. hétfő 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki ma taksonyban egy találka?
Engem leszophatsz
(Ez egy válasz Szopok2021 üzenetére (2025. 01. 27. hétfő 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 27. hétfő 09:28

Szopnék ma Bp.hely van.ha anoním arctalanul névtelenül szeretnéd,gloryhole is csinálhatjuk
Benne lennék.
(Ez egy válasz vp.szopi üzenetére (2025. 01. 27. hétfő 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék ma Bp.hely van.ha anoním arctalanul névtelenül szeretnéd,gloryhole is csinálhatjuk
Gyöngyösön keresek helyel megbizhato partnert
Sziasztok. Újpesten most valaki?
Ma belváros valaki? hely van