Gyöngyös - Hatvan közt valaki ?
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci ! Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Pécsen ma délelőtt leszopna valaki?
Most valaki? Hely van
Csepelen veretném passzíval autódban
Ha szeretnéd könnyítek rajtad most délelőtt
Veszprém környékén szopatnék!
Szolnok most valaki
Pécsen ma délelőtt leszopna valaki kocsiba,csak egy szopás nyeled mész.
Ma délelőtt 12 ig, keresem aktív vagy uni biszex partneremet, minden jóra. Hely van, az Örs vezér tér mellet.
Bp aktív pasit keresek
Most valaki? Hely van 13. Kerület
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egyoldalú orális szexet kereső, kezdő férfiakkal is szívesen ismerkedem.
A most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, fiatalabb, vékony testalkatú barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egyoldalú orális szexet kereső, kezdő férfiakkal is szívesen ismerkedem.
A most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Biszex párként egy igazán bevállalós, vonzó párost keresünk! Mindketten biszexuálisak vagyunk, és olyan kémiára vágyunk, ahol a kíváncsiság, a vonzalom és a játékosság adott.
Sziasztok ma délelött cumiznék kispesten vagy környékén.
Délelőtt Szolnokon taliznék valakivel. 13 ig érek rá.
Aktív srác pasi aki ma délelőtt jár vagy jönne Monor Gomba fele hely van 13 óráig rá érek.
Ráckeve környékén valaki aki benne is van egy analizálásban dughato a seggem autós kaland érdekel be teszed popsiba és élvezed.
Gálans pasit kényeztetnék üllő környékén
Most valaki 10 kerulet ujhegy ut

jimmyferi