Már a NEGYEDIK helyen a topic. Még 30 hsz. és lehagyja a Pénisz: mennyi az átlagot is!!!
Fontosabbak leszünk, mint a kuki mérete!
Fontosabbak leszünk, mint a kuki mérete!

én is
a faszik tényleg ilyen hülye fejet vágnak, mikor hátulról nyomnak minket? asszem odaállitok egy tükröt az ágyamhoz, megsasolom.

a faszik tényleg ilyen hülye fejet vágnak, mikor hátulról nyomnak minket? asszem odaállitok egy tükröt az ágyamhoz, megsasolom.
Nem, Katinka eleve külhonban lakik, lásd Tündérkert: Erdély topic.
értem már. tehát külhonban is hiányzik a gégé

Ez tetszik! :-)
És Dr. Genya jutott róla eszembe az Austin Powers filmekből meg az ő macskája Kand úr
:-))) (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 07. szombat 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 08:51
És Dr. Genya jutott róla eszembe az Austin Powers filmekből meg az ő macskája Kand úr
:-))) (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 07. szombat 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem a macsek neve túl parasztos egy ilyen előkelő nappali miliőjéhez, mondjuk, lehetne Mr. Genyau is, de ez csak privát vélemény, ugyis a többség dönt, ha alkohol-és hangulatszintje ezt megengedi...

Nem baj, a lényeg az, hogy a "Katiciká"-val csak Magyarhon területén tudok a GG-re belépni, külhonból "sorry"-t mond ilyenszerű próbálkozásaimra a rendszer, így kellett Katinkaként másodszor is beregelnem. ÜdvKatinka :)
no, most akkor össze-vissza kevertél.
A Katicika nickemet csak Magyarországon tudom használni, ezért a Katinka! Szia, Pille! :)

eddig te és charlotte volt ötletgazda. nem nagyon tolonganak a pasik névadáskor, láthatod.
apropó, te lány vagy? és katicika fiú? hogy van ez?
apropó, te lány vagy? és katicika fiú? hogy van ez?
Azért egészen az én ötletemet se dobjátok el, please! :))))

ja, és a fotók nehogy itten körbekeringjenek a neten. csak a nappaliba rakd majd ki :) cica neve? mi legyen a cicánk neve?
aztán nehogy olyan vad masszirozás legyen a vége, mint prunével

hát szia. cuncus már nincs itt egy ideje. úgyhogy beférsz.
Hellosztok!
Szóval lekéstem a bulit!
Cuncus és Rumci már ott ül Pillécskével a kádban és én már nem férek be...
Sebaj majd innen a hintaszékből figyelem az akciótokat és közben fényképezek, hogy a többiekenek is megmutathasuk milyen sexy előadásról maradtak le!
Szóval lekéstem a bulit!

Cuncus és Rumci már ott ül Pillécskével a kádban és én már nem férek be...

Sebaj majd innen a hintaszékből figyelem az akciótokat és közben fényképezek, hogy a többiekenek is megmutathasuk milyen sexy előadásról maradtak le!

aham, jól esne. ugorjunk be egy órácskára.

jo lenne..te is velem jossz?
kedves cuncus, szilvácska ma iskolába megy
netán véletlen látnám valamerre, küldöm feléd. addig használd a pezsgőkádat a sarokban. gyújtsak egy füstölőt?

Szilvacskat nem latta senki? Jol esne ha magmasszirozna picit