A téma fagyasztva! Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 94 95 96 97 98 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1901   2006. 10. 07. szombat 22:07
MmePrune MmePrune
baszd meg pille, ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!
#1902   2006. 10. 07. szombat 22:11
WildHorse WildHorse
Pillém sajna nem adtál nekem pontos címet anélkül még a DHL sem tudja kézbesíteni a palacsintákat... confused circling
#1903   2006. 10. 07. szombat 22:13
WildHorse WildHorse
Erdőmester enegm nem max magadta törted össze ahogy leestél a hátamról amikor két lábra ágaskodtam, de ez egy erdőmesternek meg sem kottyan és a kádban majd a buborékok megmaszíroznak! eplus2 wave
#1904   2006. 10. 07. szombat 22:17
Katinka Katinka
"enegm nem max magadta" -> új mesterséges nyelv, amelyet "arra" is lehet használni! A kétlábra ágaskodás meg tévhit: három volt, ez az egyensúlyvesztés eleddig feltáratlan relytélye4 :))))
#1905   2006. 10. 07. szombat 22:19
Katinka Katinka
rám már nincs is időd, Don Juan??? :))))
#1906   2006. 10. 07. szombat 22:19
MmePrune MmePrune
itthon vagyok...a pöri sirály volt, és én vezettem, tehát nem ittam, csak egy korty (na jó 2)sárgabarackpáleszt, amiben nincs cukor, és nem is volt...de nagyon jót énekeltünk...
#1907   2006. 10. 07. szombat 22:27
MmePrune MmePrune
egy baráti családnál+4 fő, akik nem család formátumban élnek...a szomszéd faluban...afféle szezonzáró kerti partyn...lobogott a tűz, ültünk a sötétben, és hangosan énekeltünk, de nem szóltak ránk...olyan építőtáboros-szerű volt, pedig én ott nem voltam sose
#1908   2006. 10. 07. szombat 22:28
MmePrune MmePrune
mondjuk a lobogó tűz miatt csak kicsit volt sötét, de már a hold és a csillagok voltak fent, nem a nap
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 07. szombat 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 22:27
egy baráti családnál+4 fő, akik nem család formátumban élnek...a szomszéd faluban...afféle szezonzáró kerti partyn...lobogott a tűz, ültünk a sötétben, és hangosan énekeltünk, de nem szóltak ránk...olyan építőtáboros-szerű volt, pedig én ott nem voltam sose
#1909   2006. 10. 07. szombat 22:29
MmePrune MmePrune
Megkértem én, szép kedvesem,
Jöjjön velem, sétáljon velem,
Vár ránk a part, hív a nagy folyó,
Csobban a víz, hív az Ohio.

Megmondtam én, enyém leszel,
És többé más senki nem ölel,

És amikor átöleltem
A késemet nekiszegeztem
Felkiáltott: Kérlek, ne ölj meg!
A halálba ne küldj engem el!

Éjfél után mentem haza,
Jaj mit tettem, ó, én ostoba!
Megöltem őt, akit szerettem,
Mert nem kellett, ó, a szerelmem.

#1910   2006. 10. 07. szombat 22:40
WildHorse WildHorse
Ha néha elgépelek valamit akkor is az a lényeg, hogy az emberek megértik.
smile
A háromlábú verzió kecsegtető,de messze áll az igazságtól, mert amit te 3-ik lábnak mondtál az max egy harmadik új lehetne a méretek alapján! wink hehe
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 07. szombat 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 22:17
"enegm nem max magadta" -> új mesterséges nyelv, amelyet "arra" is lehet használni! A kétlábra ágaskodás meg tévhit: három volt, ez az egyensúlyvesztés eleddig feltáratlan relytélye4 :))))
#1911   2006. 10. 07. szombat 22:42
MmePrune MmePrune
sajnos nem tehetem meg, hogy neked írjak szépeket....ugye megértesz?
#1912   2006. 10. 07. szombat 22:42
Katinka Katinka
Sajnálom, a privi hozzám nem ér el, csak ha a katicika28@freemail.hu -ra írsz!Sok sikert, s ha kérhetlek, ismételd meg a prividet erre a mélcímre. Pusszantalak: Katinka
#1913   2006. 10. 07. szombat 22:50
MmePrune MmePrune
pedig végtelenül egyszerű...csak azonos hullámhossz kell hozzá...azonos vágyak...azonos gondolatok...
#1914   2006. 10. 07. szombat 22:57
MmePrune MmePrune
érted vagy meg is érted? írj nekem mailt a gondolataidról...de ne olyan pogácsásat...ne értékeld túl az eszemet vigyor2 vigyor2 vigyor2
#1915   2006. 10. 07. szombat 23:09
MmePrune MmePrune
ide másolom a legszebb verset, amit valaha olvastam..pedig olyan hülye módon ismerkedtünk meg egymással...19 éves koromban egy félrészeg lány egy füstös rock-kocsmában ordította fülembe, miközben a zene szólt...megtanultam, és rá egy hétre visszamondtam neki...azóta szerelmesek vagyunk egymásba, a vers és én vigyor2 vigyor2 vigyor2 ...inkább külön írom , nem rontom el evvel a béna bevezető dumával a verset
#1916   2006. 10. 07. szombat 23:12
MmePrune MmePrune
odabújok, ahova tartozom...aki mellé tartozom...a medvebőrömre...

Létem ha végleg lemerűlt
ki imád tücsök-hegedűt?
Lángot ki lehel deres ágra?
Ki feszül föl a szivárványra?
Lágy hantu mezővé a szikla-
csípőket ki öleli sírva?
Ki becéz falban megeredt
hajakat, verőereket?
S dúlt hiteknek kicsoda állít
káromkodásból katedrálist?
Létem ha végleg lemerűlt,
ki rettenti a keselyűt!
S ki viszi át fogában tartva
a Szerelmet a túlsó partra!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 07. szombat 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 23:09
ide másolom a legszebb verset, amit valaha olvastam..pedig olyan hülye módon ismerkedtünk meg egymással...19 éves koromban egy félrészeg lány egy füstös rock-kocsmában ordította fülembe, miközben a zene szólt...megtanultam, és rá egy hétre visszamondtam neki...azóta szerelmesek vagyunk egymásba, a vers és én vigyor2 vigyor2 vigyor2 ...inkább külön írom , nem rontom el evvel a béna bevezető dumával a verset
#1917   2006. 10. 07. szombat 23:24
Katinka Katinka
Igazad van, ezt mások is sokan így tudják(márminthogy ez a legszebb versek egyike), ímé, egyikük:
"Én ezt a költeményt úgy mondanám, mint ki most szüli a gondolatokat és képeket. Tűnődve és súlyosan mondanám, hogy legyen ideje a befogadónak magát helyezni belé. S csak az vállalja a közlését, aki magát is küldetéses embernek gondolja, aki úgy véli "hívása" van arra, hogy másokhoz szóljon." (Debreczeni Tibor)

GYÖNYÖRŰ....HA LÁTJÁTOK. KATT!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 07. szombat 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 23:12

Létem ha végleg lemerűlt
ki imád tücsök-hegedűt?
csípőket ki öleli sírva?
Ki becéz falban megeredt
hajakat, verőereket?
ki rettenti a keselyűt!
#1918   2006. 10. 08. vasárnap 01:31
cuncus cuncus
Imadom a szilvat
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 07. szombat 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 07. szombat 23:12

Létem ha végleg lemerűlt
ki imád tücsök-hegedűt?
csípőket ki öleli sírva?
Ki becéz falban megeredt
hajakat, verőereket?
ki rettenti a keselyűt!
#1919   2006. 10. 08. vasárnap 06:56
MmePrune MmePrune
jóregg!
beteg vagyok..nem is tudtam aludni tovább, mert nem kapok levegőt...kávé helyett feketeribizlis forró italport iszom (értelemszerűen nem a port iszom)...asszem meg kell válnom a mezítlábas szandálos öltökködési kultúrámtól...tegnap reggel be kellett kapcsolnom a kocsiban a fűtést, mert fázott a lábam...(szóljon már valaki ennek a hülye tyúknak, hogy október van, ne járjon mezítláb)...el is felejtettem panaszkodni tegnap: magyarázza meg nekem valaki, hogy egy gyönyörű, ezüstmetál VW POLOval miért kell 70es táblánál, a nyílegyenes váci úton 50el menni! ha nekem ilyen batár autóm lenne...egyszerűen sznob vagyok, kell nekem egy puccos autó vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2
#1920   2006. 10. 08. vasárnap 06:57
MmePrune MmePrune
öltözködési
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 06:56
jóregg!
beteg vagyok..nem is tudtam aludni tovább, mert nem kapok levegőt...kávé helyett feketeribizlis forró italport iszom (értelemszerűen nem a port iszom)...asszem meg kell válnom a mezítlábas szandálos öltökködési kultúrámtól...tegnap reggel be kellett kapcsolnom a kocsiban a fűtést, mert fázott a lábam...(szóljon már valaki ennek a hülye tyúknak, hogy október van, ne járjon mezítláb)...el is felejtettem panaszkodni tegnap: magyarázza meg nekem valaki, hogy egy gyönyörű, ezüstmetál VW POLOval miért kell 70es táblánál, a nyílegyenes váci úton 50el menni! ha nekem ilyen batár autóm lenne...egyszerűen sznob vagyok, kell nekem egy puccos autó vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2

... 94 95 96 97 98 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Gennyzsakszem Gennyzsakszem
Nyitás ideje: 2004. 09. 20. hétfő
Üzenetek: 24124db
Utolsó üzenet: 2007. 03. 30. péntek

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!