namindegy, egyelőre még van két csomag bontatlan "öngyilkos-pengém" ha azt elhasználtam, akkor talán rátérek :D
egyébként élezés meg ilyesmi? (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
egyébként élezés meg ilyesmi? (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
szilvácsak egyenlő prune, nem hagytam ki
willy: gratulálok a képlopáshoz, mentéshez, kivágáshoz, firkáláshoz. igy legalább mindenki számára egyértelmű lesz.

willy: gratulálok a képlopáshoz, mentéshez, kivágáshoz, firkáláshoz. igy legalább mindenki számára egyértelmű lesz.
nem tudom, nekem az 1600-as van...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 18:55
Törölt felhasználó (24620)

megnéztem az extrametálban.. két konstrukció volt az egyik 2600 a másik 16000 :O
Komolyan, mi lehet a külömbésg? mindekttőnek műanyagból volt a nyele...
Komolyan, mi lehet a külömbésg? mindekttőnek műanyagból volt a nyele...
megnéztem az extrametálban.. két konstrukció volt az egyik 2600 a másik 16000 :O
Komolyan, mi lehet a külömbésg? mindekttőnek műanyagból volt a nyele... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Komolyan, mi lehet a külömbésg? mindekttőnek műanyagból volt a nyele... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
És ha jól Mléxem a sztorira kivéve Prune-t
nem is tudom, szét kell nézni, van nekünk egyáltalán fehér rumunk?
prune mindig szervez valami bulit, legutóbb azt hiszem a koktélpartis volt. egy lánnyal együtt készitettük a finomabbnál finomabb koktélokat, meg is dicsértek a hapsik, milyen jól sékelünk. mindenki tök részeg volt a végére. kivéve engem, szilvácskát (ő alkoholmenteseket kért) és a másik keverő lányt.
prune mindig szervez valami bulit, legutóbb azt hiszem a koktélpartis volt. egy lánnyal együtt készitettük a finomabbnál finomabb koktélokat, meg is dicsértek a hapsik, milyen jól sékelünk. mindenki tök részeg volt a végére. kivéve engem, szilvácskát (ő alkoholmenteseket kért) és a másik keverő lányt.
Ez van...
kicsit magam alatt is vagyok, most inkább egy Viva Cuba Libre koktél esne jól...
kicsit magam alatt is vagyok, most inkább egy Viva Cuba Libre koktél esne jól...
te szegény! mekkora kizsákmányolás! vasárnap is dolgoztatnak. ha király(né) lennék, ezt szűntetném meg legelőször. a varásnapi munkát.
egy paradicsomos izé? keverjek?
egy paradicsomos izé? keverjek?
Én is... gyönyörű szikrázó napsütésben rohadtam a munkahelyemen....
akkor mostmár krumplit se válogassak a boltban, ha nem akarok erotikus gondolatokat? szerencsére lehet előrecsomagoltat is venni.
szép jó estét joe! ma kevesen voltunk itt, mindenki kihasználta az utolsó napsütést.

szép jó estét joe! ma kevesen voltunk itt, mindenki kihasználta az utolsó napsütést.
igen, velem, miért?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 18:30

sajna, pedig én is azt lesem...
egyébként veled beszéltünk múltkor az "olschool" beretvákról? :)
(basszus, kihagy az ujjam)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 18:30

egyébként veled beszéltünk múltkor az "olschool" beretvákról? :) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
egyébként veled beszéltünk múltkor az "olschool" beretvákról? :) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
senki sehun?
Lóestét...

Nna, így mán jónak kéne lennie...
kerestelek mesen, de nem találtalak. aztán készitettem arctejet, meg arcpakolást, leszüreteltem a citromfüvet, a borsmentát, az illatos rózsaszirmot, a mini paradicsomot. aztán még csomagoltam prunének szőlőt, egy kis arctejet is (remélem most használni fogja, a múltkori ott poshadt meg a fürdőjében
ja, és a hugommal ittunk egy kupica pájinkát

ja, és a hugommal ittunk egy kupica pájinkát

Woodstockra visszaterve,sztem csak veletlen egybeeses a 69,akkor tetözött a hippimozgalom,es a düh es tehetetlenseg a vietnami haboru miatt.
azthiszem,ez csak egy kiserlet volt megmutatni a vilagnak,hogy nem minden amerikai gonosz es militarista... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 14:23
azthiszem,ez csak egy kiserlet volt megmutatni a vilagnak,hogy nem minden amerikai gonosz es militarista... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)

te válogatsz? a múltkor is engem küldtél oda, hogy amíg te mittudoménmit szedsz össze, hozzak egy kigyóubit!
Pille kedves,mar egy oraja nem irtal semmit,vajon merre jarsz.....
nem tudom megszemlélni a krumplidat
beszúrhatnád ismét.