küld el mélre!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 31. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 31. kedd 15:20
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 31. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tele vagyok meztelen fotókkal, de sajna a képbeszúrás nem erősségem
öregem,ez igy nagyon meghatralas-szagu....
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 31. kedd 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 31. kedd 07:40
ez igy van...es talan,nem akartam irni, de en mar magamban eldontottem mit akarok.Csak ketton all a vasar...es nem szeretem senkire raeroltetni a szemelyem.Valahogy lesz, es meg egyszer bocs,hogy zavartalak Titeket a gondommal, de tenyleg baratoknak tekintelek es nagyon jol erzem magam Veletek
ez igy van...es talan,nem akartam irni, de en mar magamban eldontottem mit akarok.Csak ketton all a vasar...es nem szeretem senkire raeroltetni a szemelyem.Valahogy lesz, es meg egyszer bocs,hogy zavartalak Titeket a gondommal, de tenyleg baratoknak tekintelek es nagyon jol erzem magam Veletek
sajnos egyeszsegügyi okok miatt nem tudok aktivan a nappali eleteben reszt venni,remelem hamarosan valtozik a helyzet,de ne aggodjatok,a kaszas meg nem acsorog az ajtoban!
itt mi miegy?
Vizespóló versenyben benne vagyok, de ott csak a lógó cicim és a sörhasam látszana.
Nem hiszem , hogy a csajok erre vágynak?!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 31. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem hiszem , hogy a csajok erre vágynak?!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 31. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem igaz én vagyok, hogy a többiek hová lettek nem tudom, de részemről besűrűsödtek a dologok így évvégégre a suli + van melóm is néha a családdal is foglalkozni kell, szóval mostanában kicist kevesebbet vagyok, de úgy látom a többiek is...
Ráadásul az én elgondolkodtató kérdésemre is csak pillém válaszolt...
Pillének , ezért küldök egy nagy puszit!CUPP
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 31. kedd 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 31. kedd 14:56
Ráadásul az én elgondolkodtató kérdésemre is csak pillém válaszolt...
Pillének , ezért küldök egy nagy puszit!CUPP
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 31. kedd 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
feltűnt nektek is, hogy charlotte elutazása óta nem él a nappali? para szinte pont azóta nincs itt...pille hablatyol valami vírusról, de ellenőrizhetetlen...aztán hol van willy? és joe? és horzi? belöknek egy-két szót és már tűnnek is el...és irigykutya? na és jesus? ezer éve nem láttuk, vagy 2006:):):) de most komolyan...katinka is tegnap fogott két koffert és azóta semmi...már vazi se hortyog itt régóta...EZEK EGYÜTT UTAZTAK EL!!!
Pruném, küld el emilben a meztelen képes fotóidat nekem, legalább szerzel nekem egy izgalmas estét!
2006. 10. 31. kedd 15:20
tele vagyok meztelen fotókkal, de sajna a képbeszúrás nem erősségem
Jo reggelt mindenkinek!Mi tortenik? Kedvenc nappalink vissza volt esve reggelre...hol vagytok emberkek?
Jóreggelt minden kedves lakotársnak és látogatonak!
Emlékezzünk halottainkra!
Emlékezzünk halottainkra!
Jó reggelt mindenkinek. Aki még álmos az szürcsöljön eggyet. Vigyázz forró.
szép szomor-édes reggelt-napot mindenkinek. remélem, nem unatkoztok nélkülem.
para kedves, rendben minden?
para kedves, rendben minden?
asszem elfogyasztom ezt a finom forró kávét... ha szabad :)
nem is, nem is, nem is, nem is igaz! kikérjük magunknak! parának van alibije, ezt tanusithatom. para tanusithatja az én virusomat. horzi... horzi tanul. willy is tanul. joe-nak sok a munkája. katinka biztos gombászni ment, de az is lehet, hogy az angyalszárnyak repitik... :) irigykutya, jesus... kötelező szabadság...? tán.
kedves rumi! tegnap este megkértem egy régi gyermekkori barátomat, hogy menjünk ma fel az erdőbe gombát szedni. biztos teli az erdő aranyos kis kalaposokkal. :) csak azért irtam le, mert emigy nem fogok eltévedni :) (megfagyni annál inkább. mennyire hideg lett!)
surdapapa, örülök, hogy örömet okozhattam :) apropó..., öröm... :) nem adtam ám önzetlenül :)
6330-ra: surdapapa, ez jó kérdés, talán mert túlságosan messze vagy? :)
6340-re: katinka, legközelebb óvatosabb leszek, jobban odafigyelek a bolondgombákra. jaj, de ugye nem azért lett angyalkaszárnyad? én még nem akarlak megmérgezni :) (majd a tizezres hozzászólásnál) :)
6344-re: surdapapa! ég áldjon szines fantáziádért!
akkor most ide lopok egy képet a "tündérkertből"
6340-re: katinka, legközelebb óvatosabb leszek, jobban odafigyelek a bolondgombákra. jaj, de ugye nem azért lett angyalkaszárnyad? én még nem akarlak megmérgezni :) (majd a tizezres hozzászólásnál) :)
6344-re: surdapapa! ég áldjon szines fantáziádért!
akkor most ide lopok egy képet a "tündérkertből"
a KVd melle tolthetek kis konyakot?

...jol megreszegedunk..es elsirom banatom a Valladon

...jol megreszegedunk..es elsirom banatom a Valladon
felettébb csábos üveg :) ugyan, a konyakot nem ceretem, de most kivételt teszek. gyere, borulj vállamra.
még mindig nem jó a gépem, bejöttem dolgozni, már készen is lennék a munkával, indulózok hazafelé.
valaki elátkozta a gombagyűjtögetést! zuhog az eső! katinka... nem te küldted az esőt az égből?
pusszom mindannyiotoknak.
majd keresek egy hapsit, aki megcsinálja a gépem, mert még mindig lótúró az egész!
még mindig nem jó a gépem, bejöttem dolgozni, már készen is lennék a munkával, indulózok hazafelé.
valaki elátkozta a gombagyűjtögetést! zuhog az eső! katinka... nem te küldted az esőt az égből?
pusszom mindannyiotoknak.
majd keresek egy hapsit, aki megcsinálja a gépem, mert még mindig lótúró az egész!

Gennyzsakszem

sucal