A téma fagyasztva! Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 273 274 275 276 277 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5481   2006. 11. 01. szerda 09:24
MmePrune MmePrune
égi jel:D:D:D hogy gyere át hozzám gépezni, meg kávézni, meg sörözni...ma nem kell vezetnem
#5482   2006. 11. 01. szerda 09:28
cuncus cuncus
en mehetek? :DDD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 01. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 01. szerda 09:24
égi jel:D:D:D hogy gyere át hozzám gépezni, meg kávézni, meg sörözni...ma nem kell vezetnem
#5483   2006. 11. 01. szerda 09:31
MmePrune MmePrune
mindenszentek...szeretnék olyan kultúrában élni, ahol nem feltétlenül fájdalmas...ahol örömünnepet ülnek halottaik felett...ahol vidámkodás, meg tűzrakás, meg rituális táncok vannak...minél idősebbek vagyunk, annál több olyan halottunk van, akikre nagyon nagy szeretettel emlékezünk...mert amíg kicsi gyerekek vagyunk, addig nem biztos, hogy emlékszünk nagyszülőkre...
én 11 voltam, mikor az anyai nagyanyám meghalt 64 évesen...még előtte augusztusban ott nyaraltam nála...és alig egy hónap múlva elment...nincs szó, amely kifejezné a fájdalmat, még most is könnybe lábad a szemem, pedig eltelt 22 év...szóval ma este gyújtsunk gyertyát értük...de ne szomorkodjunk tovább, oké?
adjatok nekem is valami ütőset, és nem a szex közbeni seggrepacsira gondoltam finom vigyor5 vigyor5 vigyor5
#5484   2006. 11. 01. szerda 10:19
WildHorse WildHorse
Ezt jól mondod, ma én is gyertyát gyújtok este a halottakért akik a családhoz tartoztak.
Viszont holnap reggel várom a képeidet a mailemre amikről itt meséltél / 6449 hozzászólásoddal/...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 01. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 01. szerda 09:31
mindenszentek...szeretnék olyan kultúrában élni, ahol nem feltétlenül fájdalmas...ahol örömünnepet ülnek halottaik felett...ahol vidámkodás, meg tűzrakás, meg rituális táncok vannak...minél idősebbek vagyunk, annál több olyan halottunk van, akikre nagyon nagy szeretettel emlékezünk...mert amíg kicsi gyerekek vagyunk, addig nem biztos, hogy emlékszünk nagyszülőkre...
én 11 voltam, mikor az anyai nagyanyám meghalt 64 évesen...még előtte augusztusban ott nyaraltam nála...és alig egy hónap múlva elment...nincs szó, amely kifejezné a fájdalmat, még most is könnybe lábad a szemem, pedig eltelt 22 év...szóval ma este gyújtsunk gyertyát értük...de ne szomorkodjunk tovább, oké?
adjatok nekem is valami ütőset, és nem a szex közbeni seggrepacsira gondoltam finom vigyor5 vigyor5 vigyor5
#5485   2006. 11. 01. szerda 10:20
WildHorse WildHorse
Majd én megcsinálom a gépedet csak írd meg a mailemre, hogy mi a baja és mit szeretnél vele csinálni. rolleyes smile
#5486   2006. 11. 01. szerda 10:25
MmePrune MmePrune
jaj, horzi!! nincsenek aktképeim...nem akarok senkinek álmatlan éjszakákat okozni vigyor5 hehe
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 01. szerda 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 01. szerda 10:19
Ezt jól mondod, ma én is gyertyát gyújtok este a halottakért akik a családhoz tartoztak.
Viszont holnap reggel várom a képeidet a mailemre amikről itt meséltél / 6449 hozzászólásoddal/...
#5487   2006. 11. 01. szerda 10:27
MmePrune MmePrune
a rituális táncokról eszembe jutott a dzsungel george, és az ő tánca a tűz körül, és a gyerek most a shrek-et nézi, nagyon király a zenéje...szóval majd este kicsit szomorkodom, de addig is szép napot mindenkinek
#5488   2006. 11. 01. szerda 10:28
WildHorse WildHorse
Akkkor majd én csinálok rólad és lesznek aktképeid is! finom wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 01. szerda 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 01. szerda 10:25
jaj, horzi!! nincsenek aktképeim...nem akarok senkinek álmatlan éjszakákat okozni vigyor5 hehe
#5489   2006. 11. 01. szerda 10:28
WildHorse WildHorse
Amugy ma éjjel sexeset álmodtam meg más rosszat is, de álljon itt a sex része, persze csak ha érdekel vkit confused
#5490   2006. 11. 01. szerda 10:29
MmePrune MmePrune
add elő!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 01. szerda 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 01. szerda 10:28
Amugy ma éjjel sexeset álmodtam meg más rosszat is, de álljon itt a sex része, persze csak ha érdekel vkit confused
#5491   2006. 11. 01. szerda 10:32
WildHorse WildHorse
ok csak ne csapj rám az ostoroddal drága dominám, könyörgök! alien alien2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 01. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 01. szerda 10:29
add elő!!!!!!!!!!!!!
#5492   2006. 11. 01. szerda 10:32
MmePrune MmePrune
küldtem neked mailt, te vadló! mi volt az álom?
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 01. szerda 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 01. szerda 10:32
ok csak ne csapj rám az ostoroddal drága dominám, könyörgök! alien alien2
#5493   2006. 11. 01. szerda 10:38
WildHorse WildHorse
szal: van egy baráti pár akinek a hölgytagjával álmodtam. Volt egy nagy masszázskádjuk álmomban és ő ott ült a kába pucéran szemérmesen a melleit meg a punciját takarva és hívogatott befele a vízbe engem is. Én nem akartam bemenni ,mert féltem mi lesz ha az asszony megtudja...
Aztán a lány kivetkőzött magából és a cicieivel kezdett játszani én meg hasra feküdtem a kád melletti részen ahol egy jó nagy hely le volt burolva, hogy ne lássa, hogy nagyon áll már a farkam.
Olyan kínosnak éreztem az egészet, mert tudtam,hogy a lány isjó kapcsolatban él és éppen gyereketszeretnének és az jutott eszembe, hogy mi lesz ha a gyerek..
#5494   2006. 11. 01. szerda 10:40
édespille édespille
énnékem nem fájdalmas halottak napja. óriási szeretettel gondolok édesapámra és a nagyszüleimre. édesapámra főképp. máskor sokat szomorkodom miatta. ezen a napon soha. lehet azért, mert kötelező?
#5495   2006. 11. 01. szerda 10:42
édespille édespille
ja, és itt lennék. megjavitotta a gépem egy kedves drága barátnő. a barátnőből kettő van: egyik prune, másik ágnesasszony :)
úgyhogy prune, ha nem haragszol, nem mék át sörözni. vagy majd picit később :)
#5496   2006. 11. 01. szerda 10:43
MmePrune MmePrune
álmoskönyv szerint: mezítelen ismerős asszony: némi szerencse...mezítelen leány: szép idő...valakit mezítelenül látni: nekünk nagy gond, neki szerencse

magyarázatom: ha szerencséd van, kisüt a nap, és jól megdughatod a leányt, akinek ez némi szerencse, de neked nagy gondod lesz, mert asszony megtudja
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 01. szerda 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 01. szerda 10:38
szal: van egy baráti pár akinek a hölgytagjával álmodtam. Volt egy nagy masszázskádjuk álmomban és ő ott ült a kába pucéran szemérmesen a melleit meg a punciját takarva és hívogatott befele a vízbe engem is. Én nem akartam bemenni ,mert féltem mi lesz ha az asszony megtudja...
Aztán a lány kivetkőzött magából és a cicieivel kezdett játszani én meg hasra feküdtem a kád melletti részen ahol egy jó nagy hely le volt burolva, hogy ne lássa, hogy nagyon áll már a farkam.
Olyan kínosnak éreztem az egészet, mert tudtam,hogy a lány isjó kapcsolatban él és éppen gyereketszeretnének és az jutott eszembe, hogy mi lesz ha a gyerek..
#5497   2006. 11. 01. szerda 10:54
édespille édespille
te jó ég, horzi! hogyan lehet ilyet álmodni? ha már az ember erotikusat álmodik, akkor ne fogja vissza magát! károsan hathat. (azért aranyos, van lelkiismereted) :)
#5498   2006. 11. 01. szerda 11:05
MmePrune MmePrune
Ágnes asszony a patakban
Fehér lepedőjét mossa;
Fehér leplét, véres leplét
A futó hab elkapdossa.
Oh! irgalom atyja, ne hagyj el.
.
.
.
Összefutnak a szomszédnők:
Ágnes asszony, hol a férjed?
"Csillagom, hisz ottbenn alszik!
Ne menjünk be, mert fölébred."

Jön a hajdu: Ágnes asszony,
A tömlöcbe gyere mostan.
"Jaj, galambom, hogy' mehetnék,
Míg e foltot ki nem mostam!"
.
.
.
Szegény Ágnes naphosszanta
Néz e kis világgal szembe,
Néz merően, - a sugárka
Mind belefér egy fél szembe.
.
.
Ím azonban, időtelve,
Börtönének zárja nyílik:
Ágnes a törvény előtt
Megáll szépen, ahogy illik.

Öltözetjét rendbe hozza,
Kendőjére fordít gondot,
Szöghaját is megsimítja
Nehogy azt higgyék: megbomlott.
.
.
"Fiam, Ágnes, mit miveltél?
Szörnyü a bűn, terhes a vád;
Ki a tettet végrehajtá
Szeretőd ím maga vall rád."

"Ő bitón fog veszni holnap,
Ő, ki férjedet megölte;
Holtig vizen és kenyéren
Raboskodva bünhödöl te."
.
.
"Mocsok esett lepedőmön,
Ki kell a vérfoltot vennem!
Jaj, ha e szenny ott maradna,
Hová kéne akkor lennem!"
Oh! irgalom atyja ne hagyj el.

Összenéz a bölcs törvényszék
Hallatára ily panasznak.
Csendesség van. Hallgat a száj,
Csupán a szemek szavaznak.

"Eredj haza, szegény asszony!
Mosd fehérre mocskos lepled;
Eredj haza, Isten adjon
Erőt ahhoz és kegyelmet."

S Ágnes asszony a patakban
Lepedőjét újra mossa;
Fehér leplét, tiszta leplét
A futó hab elkapdossa.
Oh! irgalom atyja, ne hagyj el

Mert hiában tiszta a gyolcs,
Benne többé semmi vérjel:
Ágnes azt még egyre látja
S épen úgy, mint akkor éjjel.
.
.
Őszbe fordul a zilált haj,
Már nem holló, nem is ében;
Torz-alakú ránc verődik
Szanaszét a síma képen.

S Ágnes asszony a patakban
Régi rongyát mossa, mossa -
Fehér leple foszlányait
A szilaj hab elkapdossa.
#5499   2006. 11. 01. szerda 11:07
MmePrune MmePrune
bocs, ez hosszú lett, és még így sem a teljesség igényével.....de nagyon ide kívánkozott...különben szerintem hihetetlenül gyönyörű ez a vers...és mellesleg pille kertje végén folyik egy patak:D:D:D:D:D:D:D
#5500   2006. 11. 01. szerda 11:42
para11 para11
worship worship worship wave

... 273 274 275 276 277 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Gennyzsakszem Gennyzsakszem
Nyitás ideje: 2004. 09. 20. hétfő
Üzenetek: 24124db
Utolsó üzenet: 2007. 03. 30. péntek

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!