Most tülkölt: 1:04. Suhanok, cakkát!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 23:19

négy perce letelt a fél óra..cika sehol...remélem nincs már itt
bár azt nem mondta, hogy miért tülköl fel a srác
de remélem azért

én is lépegetek le! jaú ícakájt!
Na, én most lépek aludni.
Katicika, néhány izgi részletet megoszthatnál velünk a ma éjszakádból!
Katicika, néhány izgi részletet megoszthatnál velünk a ma éjszakádból!
négy perce letelt a fél óra..cika sehol...remélem nincs már itt
bár azt nem mondta, hogy miért tülköl fel a srác
de remélem azért
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 22:45

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Mi van itt emberkék, olyan régen nem lettem volna itt??? Aura, omlett, glória, faszacsávó ugrálása, zergepurc,tatárbifsztek, miegymás?!?!
Egyébként nőnapi buliról jöttem....És akkor mi van? akutyát sem érdekelte, hogy hogyan tánciltam el az estvét! Vén tyúkok fodrozták szájuket irígyen...és aztán, akkor mi van?!
Félóra még, s a srác feltülköl! Aztán meg a többi kit érdekel??? Ha nem lesz tülkölés, tudni fogjátok: szétcincálom a nappalit....
Egyébként nőnapi buliról jöttem....És akkor mi van? akutyát sem érdekelte, hogy hogyan tánciltam el az estvét! Vén tyúkok fodrozták szájuket irígyen...és aztán, akkor mi van?!
Félóra még, s a srác feltülköl! Aztán meg a többi kit érdekel??? Ha nem lesz tülkölés, tudni fogjátok: szétcincálom a nappalit....

Mi van itt emberkék, olyan régen nem lettem volna itt??? Aura, omlett, glória, faszacsávó ugrálása, zergepurc,tatárbifsztek, miegymás?!?!

Most nem megsértődni... de adok egy 5letet... nézesd meg az aurádat... ez most halál komoly.. vannak emberek akiknek nagy az aurájuk és ezért van a tömegiszonyuk...
Egyébként hogy nagy az aurád az csak jó
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 20:21
Egyébként hogy nagy az aurád az csak jó

Törölt felhasználó (24620)

talán az a baj, hogy emberek közt leszek..
nem tudom
jah, táncolni egyáltalán nem tudok
főleg sok ember közt... még magam előtt is szégyenlek (viccen kívül)
Szerintem suliban is csak azért nyertem kétszer is "táncversenyt" alsósként, mert baromi jól szórakozhattak rajtam :D
nem tudom
jah, táncolni egyáltalán nem tudok
főleg sok ember közt... még magam előtt is szégyenlek (viccen kívül)
Szerintem suliban is csak azért nyertem kétszer is "táncversenyt" alsósként, mert baromi jól szórakozhattak rajtam :D
Willy, az a rossz hírem, hogy a kutya se fog rádnézni. Az égvilágon senkit nem fog érdekelni, hogy te mit csinálsz ott, csak te érzed úgy, hogy mindenki téged bámul, de igazából észre sem vesznek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 20:36

náh, egy bevásárlóközpontban a magam ura vagyok
itt viszont ki vagyok vetve az arénába a vérszomjas fenevadak és a kritikus bírák vérmes tekinteteinek kereszttüzébe. (nagyjából körülírtam az érzést)
itt viszont ki vagyok vetve az arénába a vérszomjas fenevadak és a kritikus bírák vérmes tekinteteinek kereszttüzébe. (nagyjából körülírtam az érzést)
Ja igen most szedtem le dc-n az első albumot, a 2. amelyiken a jampec is van még, csak most készül!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 21:25

noigen, szóval...
egy hülyegyerek ugrál (most komolyan föl-le? na neem, tudom, hogy csak poén) a tömegben... ne mondd, hogy nem nézed meg, hogy "ez meg mi a f'szt ugrál?" vagy hogy "hehe, de jól érzi magát, és de szerencsétlenül néz ki, vajon mikor veszi észre magát? Áh, az ilyenek nem szokták..."
Most hirtelen eszembejutott tavalyelőtti szilveszterem...
Ment egy szám, amit régen nagyon csíptem. Megpróbáltam táncolni... kín volt, hidd el...
Nem tudtam mozogni rendesen, és láttam magam kívülről... mondom jó, hagyjuk...
megvártam a 3-2-1-buék-ot, aztán húztam haza, és hajnali fél egykor leültem a gép elé...
egy hülyegyerek ugrál (most komolyan föl-le? na neem, tudom, hogy csak poén) a tömegben... ne mondd, hogy nem nézed meg, hogy "ez meg mi a f'szt ugrál?" vagy hogy "hehe, de jól érzi magát, és de szerencsétlenül néz ki, vajon mikor veszi észre magát? Áh, az ilyenek nem szokták..."
Ment egy szám, amit régen nagyon csíptem. Megpróbáltam táncolni... kín volt, hidd el...
megvártam a 3-2-1-buék-ot, aztán húztam haza, és hajnali fél egykor leültem a gép elé...
"itt viszont ki vagyok vetve az arénába a vérszomjas fenevadak és a kritikus bírák vérmes tekinteteinek kereszttüzébe." Ilyenek ezeken a helyeken nincsenek, ilyet max. a valami jó kis sznob helyen látsz, de ott is inkább amiatt néznek ki, hogy nem vagy agyonszolcsizva, és nem kerül annyiba ruhád mint egy 3 éves kocsi, és nincs rajtad fél kiló fux. Az hogy, hogyan táncolsz az kutyát sem érdekli!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 20:36

náh, egy bevásárlóközpontban a magam ura vagyok
jééééé...tényleg...a madness jóóóóóóóóóóó
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 09. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 21:34

Igen az!
Én se nagyon tudtam miről beszél :), de google az ember nagyon jó barátja
A Wikipédián nagyon részletes leírás van róla
A Wikipédián nagyon részletes leírás van róla
Ez tök jó már ahhoz képest amit ma a neten találtam ska néven!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
én imádom az ilyen hülyegyerekeket...és beállok melléjük ugrálni....egyszer a zp-ben volt egy helyes társaság, 3-4 fiú...na ők voltak ilyenek...vadidegenek, de együtt táncoltunk pár számra...ne görcsölj már willy...nyáron együtt megyünk mulatni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 21:25

noigen, szóval...
Igen az!
A Wikipédián nagyon részletes leírás van róla (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 20:49
A Wikipédián nagyon részletes leírás van róla (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)

hé willy..erre csak ugrálni kell
azt meg csak tuccccc
ez olyan, mint a madness...a madness ska zene volt?
azt meg csak tuccccc
noigen, szóval...
megvártam a 3-2-1-buék-ot, aztán húztam haza, és hajnali fél egykor leültem a gép elé... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 20:59
megvártam a 3-2-1-buék-ot, aztán húztam haza, és hajnali fél egykor leültem a gép elé... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)

magadnak ugrálj, le-föl...föl-le...a saját gyönyörűségedre
Mondtam ár, hogy ilyen helyekre vigyél magaddal egy férfi állatot, hogy elkerüld az ilyen helyzeteket

hát...
mindegy...
inkább megyek és leölöm kicsiny agysejtállományom egy részét, némi játékkal... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 20:59
mindegy...
inkább megyek és leölöm kicsiny agysejtállományom egy részét, némi játékkal... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 20:54

meg most hova ugráljak?
haverom meg a arátnője lesz ott...
kinek ugráljak?
Áh, most egyre jobban fáj a gyomrom...
kinek ugráljak?
Áh, most egyre jobban fáj a gyomrom...
meg most hova ugráljak?
kinek ugráljak?
Áh, most egyre jobban fáj a gyomrom... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
kinek ugráljak?
Áh, most egyre jobban fáj a gyomrom... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)

azt meg csak tuccccc
azt meg csak tuccccc
Mittomén...
műveletlen vagyok, és nem értek a zenéhez...
ugrálni, persze, még karateedzésen kellet (csak már jó ideje nem járok, gyenge oxigénháztartásomra való tekintettel) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
műveletlen vagyok, és nem értek a zenéhez...
ugrálni, persze, még karateedzésen kellet (csak már jó ideje nem járok, gyenge oxigénháztartásomra való tekintettel) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)

azt meg csak tuccccc
azt meg csak tuccccc
azt meg csak tuccccc
ez olyan, mint a madness...a madness ska zene volt? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
azt meg csak tuccccc
ez olyan, mint a madness...a madness ska zene volt? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)