én ugy tom hogy azt péniszgyürünek mondják de lehet tévedek az emberi dolog ha tévednék valaki javitson ki majd!
(Ez egy válasz uratti üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Amuyg gumiban nekem a durex jött be,bár sokat kiprobáltam már a márkák közül,a vélemények minden fajtárol biztosan megoszlanak,kinek ez kinek az jön be

Durexet nem csípem, úgy vettem észre hogy könnyebben szakad, és a spermazsákja is lényegesen kisebb mint pl a Rakonak vagy a Lifestyles-nak.
nem tom de nekem soha semmi bajom nem volt vele persze ez függ attol is hogy milyen igénybevételnek van kitéve
amugy a lifesyles nem nagyon jött be nekem valamiért,bár az sem rossz !amugy meg tod nagylányok lenyelik ám
(Ez egy válasz SupaflyINC üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 15:01

Durexet nem csípem, úgy vettem észre hogy könnyebben szakad, és a spermazsákja is lényegesen kisebb mint pl a Rakonak vagy a Lifestyles-nak.
amugy meg teljesen hullára mindegy mert ez is csak tömeggyártás és egy cég gyártja öket ,ugy mint pl lemezek,cd,dvd,csak más a márkajelzés!Aztán vagy jobb vagy rosszabb szériát fogsz ki!ezt nem tod kiszámitani soha sem!
(Ez egy válasz SupaflyINC üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 15:01

Helló. Én egy kis tanácsot szeretnék kérni.
Az eddig próbált gumik közzül egy se volt igazán jó...
A Durex easy on technológiáját nem szeretem, nekem valamiért kényelmetlen, nem jön be a formája, meg alapból nem szeretem.
A masculant dícsérték sokan, azzal viszont meg az a probléma, hogy nem jön fel, túl kicsi rám.
Legújabbnak a Rako naturalt próbáltam, az pont jó, a hosszra is majdnem végig ér, nem túl szoros, de nem is lóg, szóval az alakja tökéletes lenne, viszont sok negatív véleményt hallottam eddig róla, hogy könnyen szakad, meg gyenge minőségű.
Azt szeretném megkérdezni, hogy kinek milyen tapasztalata van a Rakoval, illetve még azt, hogy tud-e valaki a Rakohoz hasonló "felépítésű", de megbízhatóbb gumit.
Köszi a válaszokat.
Az eddig próbált gumik közzül egy se volt igazán jó...
A Durex easy on technológiáját nem szeretem, nekem valamiért kényelmetlen, nem jön be a formája, meg alapból nem szeretem.
A masculant dícsérték sokan, azzal viszont meg az a probléma, hogy nem jön fel, túl kicsi rám.
Legújabbnak a Rako naturalt próbáltam, az pont jó, a hosszra is majdnem végig ér, nem túl szoros, de nem is lóg, szóval az alakja tökéletes lenne, viszont sok negatív véleményt hallottam eddig róla, hogy könnyen szakad, meg gyenge minőségű.
Azt szeretném megkérdezni, hogy kinek milyen tapasztalata van a Rakoval, illetve még azt, hogy tud-e valaki a Rakohoz hasonló "felépítésű", de megbízhatóbb gumit.
Köszi a válaszokat.
Női óvszer, van valakinek tapasztalata vele?
A mentolosat próbálta már valaki?
Ha még nem, akkor érdemes!
Mi is kíváncsiságból próbáltuk ki.
Elsőnek csak az illatát lehetett érezni, meg az ízét. De sex közben elsőnek egy kicsit hideg értetet nyújtott mindkettőnknek, majd késöbb átváltott melegbe.
Függővé nem váltunk tőle, de egy érdekes színfolt, az unalmas gumik között.
Próbáljátok ki!
Ha még nem, akkor érdemes!
Mi is kíváncsiságból próbáltuk ki.
Elsőnek csak az illatát lehetett érezni, meg az ízét. De sex közben elsőnek egy kicsit hideg értetet nyújtott mindkettőnknek, majd késöbb átváltott melegbe.
Függővé nem váltunk tőle, de egy érdekes színfolt, az unalmas gumik között.
Próbáljátok ki!
Mascluan az igazi! minőség és árban is a legjobb sztem!
Mint ahogy a médiahordozókat se egy tömeggyártó állítja elő, úgy a kondomot se egy. A médiában, lenyomott digitális anyag minőségéért. a kiadásért felelős hibáztatható. Az óvszer minőségbiztosítási rendszere cégenként válltozhat, ebből adódhatnak a minőségbeli különbségek. Hihehtetlen milyen erőpróbának teszik ki a tesztelt készárút. Szerintem a szállításkor jobban sérülhet az árú (magas hőmérséklet, vag éppen a fagy).
De hogy a témához is adjak adalékot. Nekem a Durex jön be, mert mérete még épp jó. A Rako, és a Masculan olyan teenager méretű. A többi olcsó tömegtermékre felesleges egy sort is írni. Kritikán aluliak. A Durexnek a mentholos tartalmú óvszere a legizgalmasabb. Legtermészetesebb érzetet a Durex Elite adja. A csajom is ezt mondja. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 15:17
De hogy a témához is adjak adalékot. Nekem a Durex jön be, mert mérete még épp jó. A Rako, és a Masculan olyan teenager méretű. A többi olcsó tömegtermékre felesleges egy sort is írni. Kritikán aluliak. A Durexnek a mentholos tartalmú óvszere a legizgalmasabb. Legtermészetesebb érzetet a Durex Elite adja. A csajom is ezt mondja. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73612)

amugy meg teljesen hullára mindegy mert ez is csak tömeggyártás és egy cég gyártja öket ,ugy mint pl lemezek,cd,dvd,csak más a márkajelzés!Aztán vagy jobb vagy rosszabb szériát fogsz ki!ezt nem tod kiszámitani soha sem!

A Durexnek van.. ha jól emléxem szürke színú valami performance a neve. De magyarul is rá van írva. Nekem azért nem jött be mert tényleg elhúzza az időt.. és nekm ez kicsit sok volt. már szinte rojtos lett.. (az ondótartályban van a krém, ami gátolja hogy az érézések magával ragadjanak)
(Ez egy válasz uratti üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv!
Nálunk a Rako és a London vált be nagyon. Mondjuk az utóbbit sexshopon kívül sehol nem láttam, ott is darabonként árusítják. Kellően síkos, könnyű felhelyezni és a spermazsákja is elég nagy.
Nálunk a Rako és a London vált be nagyon. Mondjuk az utóbbit sexshopon kívül sehol nem láttam, ott is darabonként árusítják. Kellően síkos, könnyű felhelyezni és a spermazsákja is elég nagy.
én nem szeretem egyiket sem mert csökkenti az élvezetet
Bordás óvszert használva érzi valaki, hogy az bordás?
Mert nálunk se a párom, se én nem veszünk észre semmi különöset.
Ennyire érzéketlenek lennénk?
Mikor megláttam ezt a témát,ugyanezt akartam veletek megosztani.
Én sem érzek semmi extrát.
Lehet,h márkafüggő?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 11. szombat 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 11. szombat 10:38
Én sem érzek semmi extrát.
Lehet,h márkafüggő?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 11. szombat 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (347117)

Bordás óvszert használva érzi valaki, hogy az bordás?
Hú de jógy írtál, legalább már tudjuk, hogy nem vagyun egyedül

Nekem, nekünk a párommal van tapasztalatunk a bordás, rücskös óvszerrel.
Sajnos nem jó.
Lehet, hogy a kedvesemnek érzékenyebb az átlagosnál a puncija, de sajnos kidörgölte neki, és náhány napos szünetre kényszerítet bennünket.
Ez biztos, hogy egyedi, de mi így jártunk. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 12. vasárnap 01:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 12. vasárnap 01:14
Sajnos nem jó.
Lehet, hogy a kedvesemnek érzékenyebb az átlagosnál a puncija, de sajnos kidörgölte neki, és náhány napos szünetre kényszerítet bennünket.
Ez biztos, hogy egyedi, de mi így jártunk. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 12. vasárnap 01:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (347117)

Hú de jógy írtál, legalább már tudjuk, hogy nem vagyun egyedül

Hát szép!
A párodnak kidörzsöli, mi nem észre sem veszünk semmit.
Akkor vagy nektek adtak el smirglit óvszer helyett, vagy mi vagyunk érzéketlen tuskók.
(Ez egy válasz karmi üzenetére (2008. 10. 12. vasárnap 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 12. vasárnap 08:38
A párodnak kidörzsöli, mi nem észre sem veszünk semmit.
Akkor vagy nektek adtak el smirglit óvszer helyett, vagy mi vagyunk érzéketlen tuskók.

Nekem, nekünk a párommal van tapasztalatunk a bordás, rücskös óvszerrel.
Sajnos nem jó.
Ez biztos, hogy egyedi, de mi így jártunk.
Sajnos nem jó.
Ez biztos, hogy egyedi, de mi így jártunk.
az is lehet h fordítva vetted fel,vagy rossz szériát vettél meg
Hello mindenki!
Érdeklődnék,vajon miért van,ha a Durex óvszer szépeb lassan csúszkál lefelé munka közben.Annyira hogy sajnos azt is kell figyelnem hogy nehogy lejöjjön és belefáradjon a hölgyembe.Sajnos a gyűrű sem igazán tartja vissza.Ha tud valaki valamilyen épkézláb ötletet,hogy lehetne ezen korrigálni,hálás lennék.Jó lenne nem a gumira figyelni hanem arra amit csinálunk.
Köszi ha valakinek jó ötlete van ezzel kapcsolatban!
Érdeklődnék,vajon miért van,ha a Durex óvszer szépeb lassan csúszkál lefelé munka közben.Annyira hogy sajnos azt is kell figyelnem hogy nehogy lejöjjön és belefáradjon a hölgyembe.Sajnos a gyűrű sem igazán tartja vissza.Ha tud valaki valamilyen épkézláb ötletet,hogy lehetne ezen korrigálni,hálás lennék.Jó lenne nem a gumira figyelni hanem arra amit csinálunk.
Köszi ha valakinek jó ötlete van ezzel kapcsolatban!