Masculannak van 1000 féle változata.
Próbáld ki azt és nem fogsz csalódni. (Ez egy válasz Luio70 üzenetére (2008. 10. 24. péntek 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 24. péntek 16:33
Próbáld ki azt és nem fogsz csalódni. (Ez egy válasz Luio70 üzenetére (2008. 10. 24. péntek 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello mindenki!
Érdeklődnék,vajon miért van,ha a Durex óvszer szépeb lassan csúszkál lefelé munka közben.Annyira hogy sajnos azt is kell figyelnem hogy nehogy lejöjjön és belefáradjon a hölgyembe.Sajnos a gyűrű sem igazán tartja vissza.Ha tud valaki valamilyen épkézláb ötletet,hogy lehetne ezen korrigálni,hálás lennék.Jó lenne nem a gumira figyelni hanem arra amit csinálunk.
Köszi ha valakinek jó ötlete van ezzel kapcsolatban!
Érdeklődnék,vajon miért van,ha a Durex óvszer szépeb lassan csúszkál lefelé munka közben.Annyira hogy sajnos azt is kell figyelnem hogy nehogy lejöjjön és belefáradjon a hölgyembe.Sajnos a gyűrű sem igazán tartja vissza.Ha tud valaki valamilyen épkézláb ötletet,hogy lehetne ezen korrigálni,hálás lennék.Jó lenne nem a gumira figyelni hanem arra amit csinálunk.
Van egy a Berényi úton (illetve arról kell lekanyarodni ha a Vidi felé megyünk kicsivel előtte).
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 19:23

És a Sex shopba a Király soron miért nem néztél be?
Lehet több sikerrel jártál volna. És azt hiszem azon kívül is van még SexShop.

Lehet több sikerrel jártál volna. És azt hiszem azon kívül is van még SexShop.
köszi,megpróbálom.remélem beválik
(Ez egy válasz amatorpar2 üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 07:32

Masculannak van 1000 féle változata.
Próbáld ki azt és nem fogsz csalódni.
Próbáld ki azt és nem fogsz csalódni.
Luio a Durex elég nagy átmérőjű, 56 mm. Lehet az a baj. Nekem sokáig pont az volt a gondom, hogy mindegyik kiszorította belőle a szuszt. Egyedül Durexet tudok használni.
(Ez egy válasz Luio70 üzenetére (2008. 10. 24. péntek 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 24. péntek 16:33

Hello mindenki!
hello.én találtam 52-est is.de csúszott,nem tudom miért.pedig nem vagyok hozzá tudatlan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 26. vasárnap 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 26. vasárnap 23:51
Törölt felhasználó (10953)

Luio a Durex elég nagy átmérőjű, 56 mm. Lehet az a baj. Nekem sokáig pont az volt a gondom, hogy mindegyik kiszorította belőle a szuszt. Egyedül Durexet tudok használni.
A lifestyle-ról miért nem ír senki?
Nekem bevált. Sose volt problémám, se szakadás se csúszkálás.
hello,melyik nem csúszott?kipróbálnám én is.köszi!
(Ez egy válasz bkkr1 üzenetére (2008. 10. 28. kedd 01:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 28. kedd 01:19

én kipróbáltam többet is. Az extra vékonyat, a spermaölőt, meg a normálist is. Igazából az extra vékony és a normál között nem sok különbséget érzek. A recéset meg barátnőm kérésére, nem próbáltam, mert neki voltak kellemes tapasztalatai vele. (még régebbi kapcsolatából)
(Ez egy válasz Luio70 üzenetére (2008. 10. 29. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem lötyög mind!
Igaz nem farönköt próbálok belegyömöszölni.
Kisméretűeknek: Life Styles Snugger Fit. Max 15 centiig.
Ja, csak külföldről rendelhető. Netre fel!
(Ez egy válasz bkkr1 üzenetére (2008. 10. 28. kedd 01:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 28. kedd 01:19
Igaz nem farönköt próbálok belegyömöszölni.

Kisméretűeknek: Life Styles Snugger Fit. Max 15 centiig.

Ja, csak külföldről rendelhető. Netre fel!

Kiváncsi lennék, hogy a Masculan óvszernék mik a tapasztalatotok.Ugynéztem, nem olyan drága. De a minősége ettől függetlenül jó, vagy az olyan is?
Előre is köszi
Előre is köszi
Nekem a 4 vált be! Soha semmi baj nem volt még vele.
(Ez egy válasz farock86 üzenetére (2008. 12. 03. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 03. szerda 21:23

Kiváncsi lennék, hogy a Masculan óvszernék mik a tapasztalatotok.Ugynéztem, nem olyan drága. De a minősége ettől függetlenül jó, vagy az olyan is?
Előre is köszi
Előre is köszi
Mi Durexxel kezdtük,de hamar le is cseréltük(2x elszakadt,de még időben észrevettük) Rakora-azóta semmi szakadás.A sürgősségi 72 órás tablettáról pedig annyit,hogy panaszokat okozhat, erős hányingert,vérzészavart,vérzéskimaradást.Olyan,mintha spontán vetélésed lenne.
Régebben csak ilyet használtam. Nem volt vele semmi gond. Nem olyan vastag, mint pl. a Rako. Ennek ellenére egyszer sem szakadt. Nekem is a 4-es vált ami formakövető. Régen elég jó áron volt a 10 darabos kiszerelés. Tudom ajánlani.
(Ez egy válasz farock86 üzenetére (2008. 12. 03. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 03. szerda 21:23

Előre is köszi
Előre is köszi
vki javasolhatna egy atom biztos márkát mert nekem a legelterjedtebbek sorra rosszak, hozzáteszem nem a saját balfaszságomból mert mástól is hallottam h bazz ez már megint elszakadt...
Én eddig 4 márkát próbáltam Rako, Masculan, Durex, Lifestyles, de nekem egyikkel sem volt gondom, nekem soha nem szakadt még el egyik sem!
Nekünk legjobban a Durex jött be és a Lifestyles bizonyos fajtái. (Ez egy válasz spylevi11 üzenetére (2008. 12. 15. hétfő 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 15. hétfő 20:41
Nekünk legjobban a Durex jött be és a Lifestyles bizonyos fajtái. (Ez egy válasz spylevi11 üzenetére (2008. 12. 15. hétfő 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)

vki javasolhatna egy atom biztos márkát mert nekem a legelterjedtebbek sorra rosszak, hozzáteszem nem a saját balfaszságomból mert mástól is hallottam h bazz ez már megint elszakadt...
Masculan a legjobb, nem esik le és nem ragad a nőben, feszül mint állat, simán péniszgyűrű is

OK, de mik a problémáid?
Mi volt eddig a gáz? (Ez egy válasz spylevi11 üzenetére (2008. 12. 15. hétfő 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 15. hétfő 20:41
Mi volt eddig a gáz? (Ez egy válasz spylevi11 üzenetére (2008. 12. 15. hétfő 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)

lehet én vagyok amatőr, de nekem ilyen bajom, hogy leesik vagy bent marad soha nem volt.
Leginkább elképzelni sem tudok ilyet... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 18. csütörtök 07:18
Leginkább elképzelni sem tudok ilyet... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (391255)

Masculan a legjobb, nem esik le és nem ragad a nőben, feszül mint állat, simán péniszgyűrű is

Lifestyle Intensity-re és a Durex Peaseuremax mentolosra vagyunk most rákattanva....
Mi is ezt a kettőt kedveljük nagyon!
(Ez egy válasz szep_kopasz_fasz üzenetére (2009. 01. 01. csütörtök 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 01. csütörtök 12:33

Lifestyle Intensity-re és a Durex Peaseuremax mentolosra vagyunk most rákattanva....