Sziasztok 23. Án péntekre párral ismerkednénk DL. Klub látogatáshoz Győr irányából akár közös utazással is
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes pasi vagyok !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes pasi vagyok !
Nőt vagy csajt keresek szex kapcsolatra rövid vagy hosszú távon is! Bármi szóba jöhet nálam csak megbeszélés kérdése!/ jelenleg Hévízen lakom!/ többi privát!!
40es hölgyet keresek első sorban Békés megyében!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok! Heves megyei pasi vagyok, ismerkednék!

érett hőlgyet kényesztetnék ha kéred akkor támogatlak
Sziasztok! 40-es fiatalos,tapasztalt pár vagyunk,bi hölgytaggal. Most szombatra keresünk párt 4-es gabalydásra,de akár házibulit is! MISKOLC MAX. 100 KM! Várjuk privát üzit,megkeresést! EGYEDÜLÁLLÓ PASIT NEM KERESÜNK!!!!
fejér megyében hőlgyet kényesztetnék ,ha kell támogatlak
Sziasztok!Péntek vagy szombat este 6-7 körül valaki?Csak is az adatlapomban írtak alapján keresek !Keress meg priviben!
Sportos nyitott férfi ezen a héten talizna keresek hölgyet párt izgalmas kalandra.
not part bi ffit keresek szopni imado bi ffit is
Hello,intelligens,ápolt hölgy,vagy pár társaságát keresem tartós,bizalmi viszonyhoz.Bajai független,helyes negyvenes,fiatalos pasi vagyok.
Zalában 70% csak bi fazonok vannak. A nők töbsége meg csak állmodozik irogat. Ritkán estleg van 1 pár lehetőség az utolsó pillanatban, amit szinte lehetetlen összehozni. Kedves hölgyeim nem hiszem el hogy csak a férfiak vannak kiéhézve. Tudnák már imádni 1 titkos jó szexpartnert 1 nő személyében. Lehet flegma kedves kedvetlen karcsú feszes...molett. Nem minden estben döntő szerep a tényező. A szex 1 kapocs. Elég ha az működik egy öröm. Szerezzünk örömteli élvezeteket egymásnak. További kellemes fórumozást!
Ma napközben szeretném ha valaki orálisan kényeztetne....privátban keress ha kérhetem
Sziasztok 23. Án péntekre párral ismerkednénk DL. Klub látogatáshoz Győr irányából akár közös utazással is

Sziasztok!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Nézzétek meg a társkeresős fotóinkat!
Ismerkedni szeretnénk egy szimpatikus párral, esetleg egy biszex pasival...
Szentendre - Budapest környékéről keresünk...
Közös programok, utazás is jó lenne...
A korosztályunkból keresünk!
Szeretünk nudizni...
Puszi: Ildi, Ati
Nézzétek meg a társkeresős fotóinkat!
Heves megy és környék bi aktív férfias pasit keresek, lehet kezdő is és idősebb is
Sziasztok.
28éves,180cm,85kg, srác vagyok.
Keresek tőlem idösebb nőt,titkos szexre.
Helyem nincs,de utazni tudok, vagy autós kaland is érdekel.
28éves,180cm,85kg, srác vagyok.
Keresek tőlem idösebb nőt,titkos szexre.
Helyem nincs,de utazni tudok, vagy autós kaland is érdekel.