Ismerkednék hölgyel vagy szimpi párral..kam maszti,kukkolás,szex...ami alakul....írjatok ....szép vastag..
Sziasztok!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Sziasztok,hölgy partnerem keresem hosszabb távú kapcsolathoz.Bajai független,helyes negyvenes pasi vagyok.
sziasztok, Ffi keresünk aki szívesen nézne minket. várjuk a leveleket sokk minden még pluszba szoba jöhet irjatok bátran minden meg beszélés kérdése lehetsz biszex
Sziasztok,
Baranyai, tolnai házaspárt (40-55 között) keresek hármasra. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
Baranyai, tolnai házaspárt (40-55 között) keresek hármasra. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
Sziasztok!!!
Meglévő hármasunkhoz 2 férfi 1 nő mellé keresünk 1 nőt vagy egy kultúrált párt esetleg.
Mi dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
A találkozókat 2 hetente szeretnénk vagy havonta egyszer egyeztetés után amikor mindenkinek jó.
Magasság max 180 cm kiló max 80 kg farok méret max 16 cm ennél nagyobb nem!!!
Kor: 40-60 ig ettől nincs eltérés,de azért teszünk kivételt ha megvan a szimpátia.
És csak képpel,mert fantomokkal nem tudunk mit kezdeni !!!
További sok sikert mindenkinek!!
Meglévő hármasunkhoz 2 férfi 1 nő mellé keresünk 1 nőt vagy egy kultúrált párt esetleg.
Mi dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
A találkozókat 2 hetente szeretnénk vagy havonta egyszer egyeztetés után amikor mindenkinek jó.
Magasság max 180 cm kiló max 80 kg farok méret max 16 cm ennél nagyobb nem!!!
Kor: 40-60 ig ettől nincs eltérés,de azért teszünk kivételt ha megvan a szimpátia.
És csak képpel,mert fantomokkal nem tudunk mit kezdeni !!!
További sok sikert mindenkinek!!
Otthonunkban vendégül látnánk elsősorban hölgyet vagy párt jacuzzis-szaunás kellemes estére !
Ismerkednék hölgyel vagy szimpi párral..kam maszti,kukkolás,szex...ami alakul....írjatok ....szép vastag...
Sziasztok!Szilveszter estéjén vállalom kisebb csoport masszázsát,regenerálását és felpörgetését.
A részleteket prívátban megbeszéljük.Mindenkinek jó szórakozást kívánok,Boldog Új Évet!
A részleteket prívátban megbeszéljük.Mindenkinek jó szórakozást kívánok,Boldog Új Évet!
Sziasztok. Parral ismerkednek akar mindkét fél örömére. Esztergom Tatabanya BP környéke
Sziasztok!
Figyelmes,értelmes,hetero férfivel ismerkednék.
Figyelmes,értelmes,hetero férfivel ismerkednék.
Nőt keresek
- Én ápolt (ötvenes) férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendezett körülmények között egyedül élek Bp.-en.
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj
- Én ápolt (ötvenes) férfi vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendezett körülmények között egyedül élek Bp.-en.
- helyem van.
69elefant@c2.hu
fotóval írj
Sziasztok. Egészséges,potens pasiként párhoz- lányhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Priv.levelet kérnék. Köszönöm. Sziasztok.
Nőt keresek
- Én ápolt férfi (ötvenes) vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendes körülmények között élek Bp.-en. - helyem van.
69elefant@c2.hu
Kérlek fotóval írj üdv.
- Én ápolt férfi (ötvenes) vagyok nem dohányzom,
egzisztenciálisan rendes körülmények között élek Bp.-en. - helyem van.
69elefant@c2.hu
Kérlek fotóval írj üdv.
Debreceni pár keres hölgyet (hosszútávra) közös örömök megéléséhez! Akár baráti kapcsolat is szóba jöhet.
Sziasztok. Csepel sziget és környékén 40 és férfi partnerre vágyó hölgy, vagy pár lenne? Szívesen ismerkednék, nem lennék hálátlan.
Sziasztok,
szabad vagyok az év hátralévő részében. Baranyai, tolnai házaspárt keresek hármasra. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon. Legalkalmasabb időpont a találkára 16-17 és 19 óra között lenne mivel nem szeretnék senkinél sem ott éjszakázni.
Köszönöm
szabad vagyok az év hátralévő részében. Baranyai, tolnai házaspárt keresek hármasra. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon. Legalkalmasabb időpont a találkára 16-17 és 19 óra között lenne mivel nem szeretnék senkinél sem ott éjszakázni.
Köszönöm
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

sziasztok
biszex aktiv ferfi vagyok,bi parokhoz csatlakoznek mindket fel vagy csak a pasi oromere a holgy jelenleteben
magas,ferfias vagyok 18cm-es formas borotvalt farokkal
van tapasztalatom,van autom,tudok utazni
irjatok ,ismerkedjunk
SZOLO FERFI NEEE!!!
oxigen80@gmail.com
biszex aktiv ferfi vagyok,bi parokhoz csatlakoznek mindket fel vagy csak a pasi oromere a holgy jelenleteben
magas,ferfias vagyok 18cm-es formas borotvalt farokkal
van tapasztalatom,van autom,tudok utazni
irjatok ,ismerkedjunk
SZOLO FERFI NEEE!!!
oxigen80@gmail.com