Nyíregyházán kedves párt keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Sziasztok. Szombaton kora délután szervezek egy kis bulit Szalkszentmárton-homokpusztai hétvégi házamba. Egy pár érkezik, de örülnének, ha egy kellemes ötöst össze tudnánk hozni. Ilyen bulira vágyó pár válaszát várnák. Részleteket beszéljük meg privátba
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek szombat délutánra Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Idősebb párt,hölgyet.ff-it,massziroznék Szabolcs M.
Sziasztok!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Sziasztok. Ismerkednék az adatlapom szerint.
Sziasztok. Sopron környékén keresek hölgyet vagy párt, olyat aki kirúgná a jelenlegi partneremet . A marcsát...
Sziasztok! Nagykanizsán és környékén randiznék alkalmi illetve tartós szexkapcsolat céljából. Ápolt, sportos (184/81) fiatalos pasi vagyok. Helyem van. Kérésre képet tudok küldeni az általatok megadott e-mail címre. Maximális diszkrécióval!!
Bi pasit Bi lány keresünk tartós kapcsolatra. Pasiknál kisebb max. átlagos méret és az uni elvárt.Hölgyeknél mindkét féllel való játék. Általában este 22 óra után érünk rá. diszkréció ,intelligencia ,tisztaság elvárt és adott. nagyon orál centrikusak vagyunk és szeretnénk ,hogy a partnerünk is az legyen. Várjuk a leveleket ,képeket ,elképzeléseket a goldenmilf40@gmail.com címre. ( sajnos nem tudunk folyamatosan a gép előtt ülni ezért nem biztos az azonnali válasz) Üdv.
Sziasztok,
szívesen ismerkedem 40-55 közötti érett házaspárral a Dél-Dunántúlon. Bemutatkozásom, intim és egész alakos fotóim az adatlapomon megtalálhatóak. További ismerkedés szimpátia esetén privátban, Viberen.
Köszönöm
szívesen ismerkedem 40-55 közötti érett házaspárral a Dél-Dunántúlon. Bemutatkozásom, intim és egész alakos fotóim az adatlapomon megtalálhatóak. További ismerkedés szimpátia esetén privátban, Viberen.
Köszönöm
+60+70-es hölgyet keresek hosszú távú kapcsolatra.keress privátban!!
35 éves egyedül élő, egyedülálló srác ismerkedne, találkozna inkább hosszabb távú kapcsolatban Nővel vagy párral. Adatlapomon sok minden megtalálható. Képek és video is rólam. Írj vagy jelölj.
Sziasztok, szebbik nemből keresek partnert egyelőre sextingre, képcserére, milfek előnyben, én 25 vagyok.
vorosmikulas126@gmail.com
vorosmikulas126@gmail.com
testes, erős testalkatú, jófaszú apukát keresek, helyem van pesten
Sziasztok Bp-i csajszit elhanyagolt anyucit, hölgyet, párt keresek akár hosszabb távra is. A többit privátba megbeszéljük. L
Sziasztok,hosszabb távra keresek csinos hölgyet,párt.Helyes negyvenes pasi vagyok.Baja és környéke.Valaki?..
Nyíregyházán kedves idősebb párt keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.

Sziasztok. Diszkrét hosszabb távú kapcsolatra keresnék egy hármasra vágyó párt. Pest megye Déli része, vagy Bács megye Északi része. Találkákra alkalmas helyen lenne, de az utazás sem jelent gondot.
Jászságban keresek nőt párt orális örömökre mai vagy holnapra.
Utazni tudok
Utazni tudok
testes, erős testalkatú, jófaszú apukát keresek pesten, helyem is van, autós kaland is érdekel