Sziasztok ! Ma estére... Cumiztatnék Hatvan , Jászberény , Jászfényszaru , Jászapáti környékéről,valaki bevállalósat ! Utazni tudj,mert én nem tudok menni sehová ! Helyem van ami igényes !
sziasztok
intelligens,apolt biszex parral ismerkednek,kiket hetvegen meglatogatnek vagy en fogadnam oket
40 eves biszex ferfi vagyok
alkatom magas,ferfias,farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalatom,nem kamus vagyok
ha van ilyen par es komolyan ismerkedne,kerem irjon nekem
oxigen80@gmail.com
koszonom
intelligens,apolt biszex parral ismerkednek,kiket hetvegen meglatogatnek vagy en fogadnam oket
40 eves biszex ferfi vagyok
alkatom magas,ferfias,farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalatom,nem kamus vagyok
ha van ilyen par es komolyan ismerkedne,kerem irjon nekem
oxigen80@gmail.com
koszonom
Sziasztok ma estère keresek jàtszotàrsat,Bp.i pàr,csajszi,elhanyagolt anyuci szemèlyèbe
Sziasztok 30-40 közötti pasik. Erdély Csikszereda s környékéről keresek olyan pasit
aki fogadni tudna engem és 40-es bombázó seggű csinos párom. Szeretjük a szexet benne
vagyunk perverz játékokba (kikötözés, gruppen) is. A párom imádja a szexet, hangosan
sikit ha élvez. Várom a leveleket a kovatsnikolett2021@gmail.com címre. Csak komoly megbizható,
nem képkunyeráló pasik leveleire válaszolunk! Puszi a farkatokra a páromtól!
aki fogadni tudna engem és 40-es bombázó seggű csinos párom. Szeretjük a szexet benne
vagyunk perverz játékokba (kikötözés, gruppen) is. A párom imádja a szexet, hangosan
sikit ha élvez. Várom a leveleket a kovatsnikolett2021@gmail.com címre. Csak komoly megbizható,
nem képkunyeráló pasik leveleire válaszolunk! Puszi a farkatokra a páromtól!
Cegléd és környékén hölggyel ismerkednék! Tisztelet megbecsülés ! Életet élni szerető emberke vagyok! Utazás, kirándulás, romantikus esték stb... Ismerkedjünk itt vagy, cegled74@citromail .hu
Sziasztok ma pèntek estère keresek Bp.i pàrt,csajszit elhanyagolt anyukàt.
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok.Győri elhanyagolt nőt keresek vagy idős párhoz is csatlakoznék a hölgy örömére,masszázsban is jó vagyok. Priviben.
Kedves Hölggyel ismerkednék.
Ma késő délutánra vagy estére keresek ,de szigorúan az adatlapomban írtak alapján!Írj privit ha érdekel és csak az aki nem kamus és el is jön ma!
Sziasztok!
Párt keresünk barátságra amiből bármi kialakulhat.
05.25 - 27 ig Eger Park hotel Ben leszünk.
Párt keresünk barátságra amiből bármi kialakulhat.
05.25 - 27 ig Eger Park hotel Ben leszünk.
Sziasztok Pèntek estère keresek Bp.i pàrt ,csajt,elhanyagolt anyukàt.
Sziasztok.
Valós kedves, megbízható párként keresünk, valós , BISZEXUÁLIS CSAJT egymás kényeztetésére, illetve hármas örömökre, ( nem a párom unszolására keresgélek), közös programokra is ,ha partnerünk elképzeléseibe is bele fér. ( nem csak a szex a fontos, hanem a belső értékek is)
Ha szeretnél megismerni bennünket, akkor igyunk meg egy kávét egy semleges helyen , minden elkötelezettség nélkül. Ha az első alkalommal szexet szeretnél akkor nem egymást keressük! Természetesen fotót küldünk illetve telefonon is beszélhetünk .
Lindja76@gmail.com
Valós kedves, megbízható párként keresünk, valós , BISZEXUÁLIS CSAJT egymás kényeztetésére, illetve hármas örömökre, ( nem a párom unszolására keresgélek), közös programokra is ,ha partnerünk elképzeléseibe is bele fér. ( nem csak a szex a fontos, hanem a belső értékek is)
Ha szeretnél megismerni bennünket, akkor igyunk meg egy kávét egy semleges helyen , minden elkötelezettség nélkül. Ha az első alkalommal szexet szeretnél akkor nem egymást keressük! Természetesen fotót küldünk illetve telefonon is beszélhetünk .
Lindja76@gmail.com
Sziasztok!
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
Sziasztok !

Idősebb hölgyek írjatok!
Sziasztok ! Megbízható kedves nyitott pár házaspár hölgy társaságát barátságát keresem Szekszárdon és környékén akik személyesen is találkoznának és élveznék egy nyitott ápolt ffi kényeztetését kölcsönös szimpátia esetén tartósan és hosszabb távra is. Én benne vagyok a személyes találkozásban és komolyan gondoljátok ha ti is akkor várom jelentkezéseteket privát üzenetben adok elérhetőséget és megbeszéljük. Üdv !
Sziasztok!
Dél-Dunántúli kedves, megbízható, 40-es házaspárt keresek. Egész alakos, arcképes, ruhás fotót és telefonszámot privátban tudunk cserélni.
Dél-Dunántúli kedves, megbízható, 40-es házaspárt keresek. Egész alakos, arcképes, ruhás fotót és telefonszámot privátban tudunk cserélni.
Párokkal, hölgyekkel ismerkednék, elsősorban Somogy, Baranya, Tolna megyéből. Hölgy esetén komoly kapcsolat sem kizárt, ha...

Nyíregyházán kedves idősebb párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.