Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

+60+70+80-as,hölgyet,párt keresek, hosszú távra!!,..,írj bátran!!
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok,formás hölggyel,jó fej párral randiznék.Bajai független,diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok!
Kelet-Magyarországon élő hölgyet keresek, elsősorban Debrecenből és Nyíregyházáról, aki sokat van egyedül és szeretné kellemes órákat eltölteni velem. Lszi privátban írj, ha izgat, hogy egy idősebb pasival kalandozhatsz, akár egyoldalúan is kényeztetlek, maximális diszkrécióval.
Kelet-Magyarországon élő hölgyet keresek, elsősorban Debrecenből és Nyíregyházáról, aki sokat van egyedül és szeretné kellemes órákat eltölteni velem. Lszi privátban írj, ha izgat, hogy egy idősebb pasival kalandozhatsz, akár egyoldalúan is kényeztetlek, maximális diszkrécióval.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Tápiószentmárton
Szentmártonkáta
Itt ezekben a településekben érdekelne
engem szex kapcsolat.
Házibarát lennék leginkább de jöhetnek más ajánlatok is.
Köszönöm a figyelmet.
Nagykáta
Tápióbicske
Tápiószentmárton
Szentmártonkáta
Itt ezekben a településekben érdekelne
engem szex kapcsolat.
Házibarát lennék leginkább de jöhetnek más ajánlatok is.
Köszönöm a figyelmet.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Balatonfüzfönél vitorlázna valaki velem
Ma vagy holnapi nap napközben szívesen fogadnek hölgyet v párt Bp en lakásomban . Szeretek masszirozni kényeztetni. Igényes 40 és férfi vagyok vastagabb mérettel. Jelentkezést privátban kérnék.
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok,
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van. Vibert privátban adok. Adatlapom is keresd fel!
Csak, ha valóban komolyan gondoljátok!
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van. Vibert privátban adok. Adatlapom is keresd fel!
Csak, ha valóban komolyan gondoljátok!
Átlagnál nagyobb intimmel (19/5) keresek a mai napra Hölgy vagy Pár partnert , hetero alapon.
Helyem van Budapesten a 13 kerületben.
Cuckold szex
Helyem van Budapesten a 13 kerületben.
Cuckold szex
Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Heves megye és környéke
Sziasztok.Bi férfi tagu párt keresek,de írhat bárki,aki szeret szopni.

Törölt felhasználó (4597782)

A mai nap és egész hétvégén a spermádra és pisidre szomjazva várlak Egerben, helyem van.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Dunaújváros környékén ismerkednék hölgyekkel párokkal
Keresünk Győrbe bi párt vagy pasit.Helyünk az nincs
Szép napot Ma Szombat (30) estére keresek Bp-i párt, elhanyagolt hölgyet, anyukát, esetleg sw házibulit. Többit privátba Üdv L.
40-50 es hölgyel taliznék Szolnok megyéböl.de helyem is van