Sziasztok!
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük
Szép napot
Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra

179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük

Szép napot

Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Hölggyel vagy párral találkoznék ma Vas megyében, esetleg kezdő biszex férfival is. 50-es, rendes férfi.
Sziasztok,szép napot Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet,,csajszi.a többit privin megbeszéljük

Sziasztok ma estére B.Fenyves+- 15 km keresek párt,szóló csajt.
Sziasztok,formás hölggyel,jó fej párral randiznék.Bajai diszkrét pasi vagyok.
+60+70-es hölgyet,párt keresek, hosszú távra a 8- kerületből!,..,írj bátran!!
Tatabánya-Szfvár-Veszprém vonzáskörzetében ismerkednék.
42/185/85 független férfi vagyok.
42/185/85 független férfi vagyok.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
50 is 40 felett van.
Én 50 körüli hölgyet kényeztetnék teljes odaadással.
Én 50 körüli hölgyet kényeztetnék teljes odaadással.
Kecskeméten keresek nőt közös játékra szexre nálad! 50-es pasi vagyok,imádom a ciciket gyúrni és élvezkedni! Írj privátban!
Sziasztok! 40-60 közötti hosszú lábakkal rendelkező nőt keresek Budapesten . . . A XIV kerületben van saját búvóhelyem . . . Maximális diszkréció és tolerancia adott részemről! (samy.obernik@gmail.com)
Sziasztok.
Megbízható férfi keresi hölgypartnerét.
canpi178@gmail.com
Megbízható férfi keresi hölgypartnerét.
canpi178@gmail.com
Sziasztok.
46 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Nem függetlenként keresek bevàllalos hölgyet….
40 felleti lehet,de bem feltétel…
Szép ápolt vastag farkam van…
46 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Nem függetlenként keresek bevàllalos hölgyet….
40 felleti lehet,de bem feltétel…
Szép ápolt vastag farkam van…
Ki szopatna ma, kocsiban vagy nálad?
Sziasztok,
40-es házaspárral ismerkednék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett a keleti városrészben. Vibert privátban adok.
Köszönöm
40-es házaspárral ismerkednék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett a keleti városrészben. Vibert privátban adok.
Köszönöm
Sziasztok!
Miskolc környékén keresek nap közben hölgyet, párt! Ha van kedvetek ismerkedni, írjatok! Szép napot!
Miskolc környékén keresek nap közben hölgyet, párt! Ha van kedvetek ismerkedni, írjatok! Szép napot!
Sziasztok. Szép napot kívánok. 40-es potens pasi ismerkedne érettebb 60-as hölgyekkel tartós kapcsolat reményében
Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal heves megyében gyöngyös eger körül