Hölgyet keresünk kortól függetlenül
Sziasztok!
Időm korlátozottsága miatt kifejezetten péntek délelőttre keresek hölgyet, párt Miskolcon, illetve kisebb vonzáskörzetében...
Tudom, hogy ez így elég behatárolt, de soha nem lehet tudni...
Sok jó dologban benne vagyok, nem rettenek meg szinte semmitől.
Időm korlátozottsága miatt kifejezetten péntek délelőttre keresek hölgyet, párt Miskolcon, illetve kisebb vonzáskörzetében...
Tudom, hogy ez így elég behatárolt, de soha nem lehet tudni...
Sok jó dologban benne vagyok, nem rettenek meg szinte semmitől.
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Kapcsolatban élő 50+os pasiként keresek kölcsönös szimpátia esetén,hasonló korú nőt.
Esetleg párokhoz is beszállok. Diszkréció adott,elvárt.
Duci hölgyek előnyben.
Válaszokat privátban kérem.
Esetleg párokhoz is beszállok. Diszkréció adott,elvárt.
Duci hölgyek előnyben.
Válaszokat privátban kérem.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

Szopni imádot keresek kor alkat nem számít Ózd környéke kölcsönös is lehetne
50es bi pasi keres helyel rendelkező pasit vagy párt minden jóra Győri legyen.
Fejér megyei nyitott pasi vagyok, nőt párt keresnék
Sziasztok. Zalaegerszegen keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Milyen adatlap szerint?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 23. hétfő 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 23. hétfő 11:29

Törölt felhasználó (4661084)

Sziasztok! Pár szeretne ismerkedni lehetőleg a közelben pasival.Adatlap szerint. Csinos hölgy taggal.
Sziasztok! Pár szeretne ismerkedni lehetőleg a közelben pasival.Adatlap szerint. Csinos hölgy taggal.
Idősebb párral ismerkednék. Bisex is szóba jöhet...
Sziasztok. Szolnok környékén Hölgy + Úr párral szívesen ismerkednék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 12:19

Törölt felhasználó (73899)

Sziasztok. Szolnok környékén Hölgy + Úr párral szívesen ismerkednék.

Szigetszentmiklóson érettebb hölgyet massziroznèk otthonában. Relaxáló, talp, svéd és igény szerint kis extra is lehetséges.
Sziasztok.Győrből vagy a környékéről hölgyet keresek alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.Komoly kapcsolattól sem riadok vissza ha úgy alakul.Ismerkedjünk és meglátjuk.Adatlapomon mindent megtalálsz.Élj a mának.
Párokkal ismerkednénk Dél-Dunántúlon
Holnap (01.23.)párt fogadnék.érdi lakásomon. Cuckold szexet kedvelők előnyben. Hozd el a párod és megdugom előtted,vagy veled közösen.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

+60 feletti párt,hölgyet keresek akinek a házibarátja lennék!!,...,hosszú távon,diszkréten!! Keress privátban!!
Sziasztok.
Aprócska , pici mellű csajszit keresek, nem egy alkalomra! Minden kívánságodat, szívesen teljesíteném! Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről. Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Maximális diszkréció mellett!
Aprócska , pici mellű csajszit keresek, nem egy alkalomra! Minden kívánságodat, szívesen teljesíteném! Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről. Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Maximális diszkréció mellett!