Sziasztok! Keresek kortól függetlenül párokat, hölgyeket, a női nem kényeztetésére. Helyem nincs. Privátban keressetek

csütörtök-péntek keresünk párokat Szabadszálláson
Rita Feri
Rita Feri
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem számít Ózd plusz 50 km
Csutörtök-péntek párt fogadnánk Szabadszállási othonunkban Üdv Feri Rita
Sziasztok!!!
Még mindig...
Még mindig...

Sziasztok Bp-i hölgyet, csajszit, párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor . Üdv Laca
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor . Üdv Laca
Ma este szopnék diszkréten. Kíváncsi heterot is.Tata, Komárom környéke
Bi parz ffit not keresek kor alkat nem számít Ózd plusz 50 km
Tejcsimet kicsalogathatná valaki most Cegléden.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Tejcsimet kicsalogathatná valaki most Cegléden.
Sziasztok Bp-i hölgyet, csajszit ,párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor smile Üdv Laca
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor smile Üdv Laca
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok! Szexéhes nagymama vágyait kielégíteném.
Szigetszentmiklóson kalandoznèk a délelőtti órákban. Szívesen maszirozlak. Svéd, talp, igény szerint extrával.
Sziasztok! Vas vármegyéből keres nőt,párt tartós intim kapcsolatra nő esetén akár többre. Diszkrét,normális,kedves pasi vagyok.HELLYEL RENDELKEZEM! Ha érdekel és izgat milyen lehet egy nagy makkú pasival együtt lenni akkor ne habozz írni. Érezzük jól magunkat! Írj bátran!
Mai napra keresek aktív férfit akit szophatnék,higénia diszkréció elvárt. Helyem van Kecskeméten!
keress.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 09:08
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.