Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok
Bp-i hölgyet, csajszit, párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor . Üdv Laca
Bp-i hölgyet, csajszit, párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor . Üdv Laca

Tejcsimet kicsalogathatná valaki most Cegléden.
Sziasztok!
Szombaton éjszakai fürdő lesz Berekfürdőn!
Tervezzük, hogy mi is ott leszünk…
Szívesen ismerkednénk egy szimpatikus párral.
Szombaton éjszakai fürdő lesz Berekfürdőn!
Tervezzük, hogy mi is ott leszünk…
Szívesen ismerkednénk egy szimpatikus párral.
Ma délután Baján párral ismerkednénk.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Idős, vékony, nem telt pár társaságát keressük. Nem levelezni szeretnénk, hanem találkozni. 50+-os korosztály előnyben. Püspökladány környékéről. Szívesen utazunk.
Szia ha megbizhato pasit keresel akit szophatsz ANYAGIAKTOL MENTESEN!! Akor engem keresel kor alkat nemszámit de diszkrécio és a higénia igen.csak Gyöngyösiek helyel rendelkezök keresenek pasik csajok párok heti 1 2 alkalomra
Van itt olyan hölgy aki szereti a fiatalabb hust kostolgatni ? És a nagy vastag kemény dákót ? Na és mer is találkozni ?
Kaposvárról van aki pasit keres hölgyek? Max párok!senki? Gondoltam.
Sziasztok
Sziasztok!
Szívesen csatlakozom párokhoz akár a ff örömére.
Szívesen csatlakozom párokhoz akár a ff örömére.
Sziasztok! Keresek kortól függetlenül párokat, hölgyeket, a női nem kényeztetésére. Helyem nincs. Privátban keressetek

csütörtök-péntek keresünk párokat Szabadszálláson
Rita Feri
Rita Feri
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem számít Ózd plusz 50 km
Csutörtök-péntek párt fogadnánk Szabadszállási othonunkban Üdv Feri Rita
Sziasztok!!!
Még mindig...
Még mindig...

Sziasztok Bp-i hölgyet, csajszit, párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .